Прогнози: "Валенсия" - "Реал" (М)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Прогнози: "Валенсия" - "Реал" (М)

Мнениеот durex » 08 май 2009 18:55

Ticha написа:Интер е най смешния и противен отбор. Валенсия е религия! Не ни занимавай с твоя Интер, защото изобщо не ни пука за него. Тук се обсъжда Валенсия - Реал.

ти пък си скрии мижавото отборче Черно Море.когато отбора ти постигне това което е постигнал Интер тогава ми говори

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 май 2009 18:59

Не е лесно да си служебен отбор и служебен шампион, не ти е лесно, признавам :D

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 май 2009 19:15

Ticha написа:Не е лесно да си служебен отбор и служебен шампион, не ти е лесно, признавам :D

Кое е служебен отбор? и коя титла е подарена? При условие че когато дадоха титлата на Интер си беше справедлива с оглед на това че Юве си печелеха мачовете с корупция.На това ли викаш подарена титла? ама Що се занимавам с човек който гледа явно само българска пародия наречена "футбол"

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 май 2009 19:24

Гледам всякакъв футбол, най-вече испански и английски. Фен съм на Валенсия. Спирам да пиша в тази тема, понеже става само спам.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 май 2009 19:27

Ticha написа:Гледам всякакъв футбол, най-вече испански и английски. Фен съм на Валенсия. Спирам да пиша в тази тема, понеже става само спам.

Значи можеше от самото начало да кажеш, че си фен на Валенсия и да не ме нападаш като казваш, че интер е еди какъв си отбор, нито съм говорил лошо за Валенсия, нито нищо така че не виждам защо спорим все още

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 08 май 2009 19:40

От userbar-а в подписа ми би трябвало да е ясно че съм фен на "прилепите". Но това че не си казал нищо лошо не е баш така. Имаше един пост в началото много агресивен. Най-лесно е да си фен на някой гранд, който всяка година печели по някой трофей. Всеки отбор по света си има фенове и те си го поддържат независимо от класирането. Така че кой колко титли е спечелил не е най-важното за мен.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 08 май 2009 19:44

надявам се, че валенсия ще победи Реал мадрид. Белият балет ще бъде без доста основни титуляри и прилепите трябва да се възползват и да стигнат до 3-те точки. Моята прогноза е 2;1 за домакините.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 08 май 2009 19:55

Ticha написа:От userbar-а в подписа ми би трябвало да е ясно че съм фен на "прилепите". Но това че не си казал нищо лошо не е баш така. Имаше един пост в началото много агресивен. Най-лесно е да си фен на някой гранд, който всяка година печели по някой трофей. Всеки отбор по света си има фенове и те си го поддържат независимо от класирането. Така че кой колко титли е спечелил не е най-важното за мен.

Не мисля че Интер печели всеки сезон титли,а и отностно до такива отбори може би щях да съм за Манчестър,но не съм.Фен на Интер съм от когато се помня и без значение дали губят или печелят тва няма да промени моето мнение за тях и винаги ще ги подкрепям.А относно до Валенсия не съм ги обиждал,казах само че ако Валенсия не стигнат до шампионската лига Вия може да дойде в Интер защото в едно негово интервю той сподели че мечтата му е да играе рамо до рамо с Ибраимович и Масимо Морати ще направи всичко възможно за да го привлече.Това ако за теб е било убида се извинявам

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 08 май 2009 20:01

ми сигурно Валенсия ще бие като гледам колко играчи на Реал няма да играят

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 08 май 2009 20:10

sry 4e ne pi6a na kirilica
6tom villa iska da igrai ramo do ramo s ibrahimovich na4i da idva v real 6tot ibrahimovich 6a e na6 sledva6tiq sezon
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”