Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Денят за отбора

Мнениеот Furious_Monk » 28 юли 2019 16:28

Грешка 1 - сработка. За да се опознаят играчите, трябва да имат някаква идея кой как играе, да научат повече за стила на игра и любимите зони на терена на новите си съотборници, действията и решенията, които те биха взели при определени ситуации.

Ще си ги пускаш произволно по време на такива мачове, а после ще се чудиш в официалните мачове - абе те защо изобщо не могат да се намерят на терена.

Още повече, че приоритет номер едно си остави интеграцията на Азар в отбора. За останалите нови, всичко започва от самото начало. Ако на тренировките не са убедили треньора, то е нормално и като започне да обиграва отбора, да държи на определени играчи. Старите дори и да не са се развили, има серозна вероятност да изглеждат по-добре по време на тренировките.

Грешка 2- същата работа, макар приятелските мачове да са за експерименти, то не може да се каже, че при мачове със сериозни отбори, някои от които доста по-напред в подготовката, а други вземащи прекалено насериозно тези двубои, имаш кой знае колко голяма свобода на действие.

Грешка 3- Реакцията е вследствие на сигурността и вярата в собствените сили, а един отбор започва да ги трупа, след като се оформи като такъв.

Грешка 4- Хубаво ще е тези млади да поиграят 5-6 поредни двубоя, преди да започнат обратните въпроси, като например- къде са ветераните и защо толкова млади излизат на терена.

Грешка 5- Зидан когато е трябвало да критикува, го е правел, дори и понякога самите играчи, колкото и да е опасно да загуби самата съблекалня. Просто не е лунатик, който след няколко приятелски срещи ще обяви сезона за приключен и ще се разпнусне отбора.

След Перес, медиите, особено близките до клуба са най-виновни за последния сезон и за рисковете, които се налагат да се поеме тази година.
Дай да обвиним Йович, ако играе слабо, че има през кариерата си само един много силен сезон и идва от отбор като Айнтрахт, все едно никой не е бил наясно с рисковете при закупуването му.

Нека да обвиним момчето, заради това, че Перес не си е свършил работата в последните години и кучетата му трябва да лаят в негова защита.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 юли 2019 17:15

Хаха и по- голям мадридист ли щеше да е, ако плачеше?
Азар се смееше след 3-0 загуба в ШЛ. Аз нямах съмнения в отдадеността му към клуба.
Фактите говорят какво постигна Бейл в Реал М. С времето постигнатото от него ще става все по-значимо. Времето преди и след него наистина ще са показателни.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 юли 2019 19:31

Азар уважава Челси и когато е играл за този отбор, винаги е давал най-доброто от себе си... но ако не плачеш при такава загуба, това просто те прави един професионалист тип Кроос, не и фен.

Ако не ти е гадно при такава загуба, отношението ще е като към професионалист. Не си свършил работата, следващият е наред.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2019 20:29

Абе кви са тези грешки?

Грешка 1: Ужасна селекция, ужасна. Не само тази година, а натрупване от последни. Тази вече е Мон Блан направо!

Грешка 2: Не се махат играчи, които са очевидно изтъркани. Отново е свързано със селекция.

Другото са измишльотини.

Furious_Monk написа:Азар уважава Челси и когато е играл за този отбор, винаги е давал най-доброто от себе си... но ако не плачеш при такава загуба, това просто те прави един професионалист тип Кроос, не и фен.

Това са пълни глупости. Точно това беше основната причина да не го искам и хич да не го харесвам този играч. Давал е най-доброто само когато иска. Не веднъж е бойкотирал. Само погледни как игра след титлата на Челси. Абсолютен бойкот спрямо Моуриньо.

Ще имаме време да си говорим за него де. Ковачич се махна, но ще имам доста мишини този сезон. Не е като да нямам избор : )))
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 28 юли 2019 23:19

Смит, назови ми 2ма играчи, които няма да ти бъдат мишена, 2ма ми стигат. И ми назови още двама, които според теб са точните трансфери за нас, винаги ми е интересно да чета мненията ти, обаче се опитвам и не мога да разбера кои от настоящите футболисти харесваш и кои би искал да привлечем, просто не намирам такива (може би Хари Кейн ми се върти в главата, като един от двама, които би искал да вземем, поправи ме ако бъркам) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 28 юли 2019 23:25

Азар ще е божество в Ла Лига, само му дайте малко време! Няма да ви се вярва колко всъщност е добър!
Според мен, ако направите нещо тази година, той ще е в основата.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 юли 2019 23:36

Thsmith написа:Абе кви са тези грешки?

Грешка 1: Ужасна селекция, ужасна. Не само тази година, а натрупване от последни. Тази вече е Мон Блан направо!

Грешка 2: Не се махат играчи, които са очевидно изтъркани. Отново е свързано със селекция.

Другото са измишльотини.

Furious_Monk написа:Азар уважава Челси и когато е играл за този отбор, винаги е давал най-доброто от себе си... но ако не плачеш при такава загуба, това просто те прави един професионалист тип Кроос, не и фен.

Това са пълни глупости. Точно това беше основната причина да не го искам и хич да не го харесвам този играч. Давал е най-доброто само когато иска. Не веднъж е бойкотирал. Само погледни как игра след титлата на Челси. Абсолютен бойкот спрямо Моуриньо.

Ще имаме време да си говорим за него де. Ковачич се махна, но ще имам доста мишини този сезон. Не е като да нямам избор : )))

Ти просто не може да приемеш, че Моуриньо, в последно време, сам е преебал себе си. Азар може да не е краен фен на Челси, но е мъж- това е достатъчно за човек да се бори докрай за своето име, дори и да не бил фен на даден отбор от детството си.
Анчелоти.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 29 юли 2019 00:10

Не се знае какво Божество ще е Азар. Ла Лига да не му е слабото английско да ги минава като колчета. :mrgreen:
Да се радва че Бьорнер Рамос не е срещу него съперник, а са в един отбор. :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 юли 2019 02:46

j0rka7aa написа:Смит, назови ми 2ма играчи, които няма да ти бъдат мишена, 2ма ми стигат. И ми назови още двама, които според теб са точните трансфери за нас, винаги ми е интересно да чета мненията ти, обаче се опитвам и не мога да разбера кои от настоящите футболисти харесваш и кои би искал да привлечем, просто не намирам такива (може би Хари Кейн ми се върти в главата, като един от двама, които би искал да вземем, поправи ме ако бъркам) :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Кога си ме видял да кажа лошо за Тони? Ето ти един, плюс Варан :lol:
Като цяло исках да вземем Сане вместо Азар и Хари за център. Иначе сега бих избрал Ван Дайк и Канте, но ние ще вземем като нищо още някой дето ще трябва да го търся в гугъл какъв е и що е и пак ще хвърлим 50 млн в кенефа за такъв.

Furious_Monk написа:
Ти просто не може да приемеш, че Моуриньо, в последно време, сам е преебал себе си. Азар може да не е краен фен на Челси, но е мъж- това е достатъчно за човек да се бори докрай за своето име, дори и да не бил фен на даден отбор от детството си.

Естествено, че сам носи голяма вина. Щом си се доверил на някого и те е излъгал, няма как да не си виновен. Според мен дори действа твърде меко при подобни бунтове. Трябвало е повече да прихване от Сър Алекс в отношението с лигави магарета и как се действа с тях.
Колко е мъж и на кого е фен не е сигурно изобщо. Дори преди да отиде в Челси създаваше други путкенски скандали и 10 пъти смени "любимия си клуб и детската си мечта". Даже Екип му се подиграваха и имаше колажи по повод глупостите, които плещеше.
Поредния лигльо, който е склонен да прибира заплата, но да саботира, когато нещо не му изнася.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 юли 2019 08:54

Казвал съм го преди, ще го кажа и сега. Според мен бунтовете при Моуриньо са силно преувеличени. В един момент може да е имало определено недоволство сред една част от играчите, но то по-скоро служеше като оправдание.

Просто Жозе водеше отбори, при които нямаше право на слаб сезон и време за реконструкция. След като напусна Интер, никога не е имал свободата на един Диего Симеоне например, да се задържи на едно място, за да се види, как ще подходи след третия си сезон в даден отбор.

Да ръководиш амбициозни клубове, може да носи привилегията да разполагаш с определени финанси, но също така идва и с бремето, че нямаш право на слаб сезон, а при всеки отбор, спадът в играта идва с времето .
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”