Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот Tiberius » 27 юли 2019 10:50

Забрави за 2 класни попълнения. Трябват 4,5 наистина класни попълнения. Десен бек, централен защитник, дефанзивен халф, разиграващ халф и нападател. Не виждам как може да купим и един класен играч пък какво остава 4,5. Зидан може много да е дал, но не виждам как ще се оправи с наличния материал. Липсва му опит за това. Ще съжаляваме, че назначихме Конте. Италианецът щеше да донесе ред в клуба, но не е послушко и би бил неудобен на ръководството. В момента имаме нужда точно от такъв тип треньор, а не от треньор- приятел на играчите.

Колкото до сегашното треньорско ръководство... не знам колко са им тежки тренировките, но това, което виждам от Ютуб определено не изглежда впечатляващо. Ясно личат наднорменото тегло на някои от играчите, несериозно отношение към тренировъчния процес, селфита за Инстаграм и други лиготии. Трябваше да има масова чистка.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2019 11:23

Целта този сезон е титлата и ако Зидан не може да я осигури, да си ходи!!!

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 юли 2019 11:25

Целта е топ 4. Мисля, че това са основната цел на клуба. Титла не звучи много реалистично.
В ШЛ нов 1/8 и дотам .

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 27 юли 2019 11:36

Бахти срама,7 гола в един мач... :lol:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2019 11:36

Извинявай, сбъркал съм форума. Помислих, че съм в този на Реал Мадрид.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 юли 2019 12:00

Ние тук може да пишем всичко. Можем да пишем, че се борим за титлата и ШЛ, но не смятам, че ръководството на клуба, треньорите и играчите имат такива амбиции. На тях топ 4 им стига. От пишещите в този форум не зависи нищо.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 юли 2019 12:02

Bernaleo написа:Бахти срама,7 гола в един мач... :lol:

Не е срамно да паднеш с 4 гола разлика в приятелска среща. Срамно е да паднеш с 4 гола разлика в ключов за титлата мач в ШЛ и да бъдеш изхвърлен като куче за втори пореден път, след като си имал 3 гола аванс. Ето това вече е срамно :)
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 юли 2019 12:16

Ако ръководство, играчи и треньори тръгнат по течението на примирението и посредствеността, значи ни чакат много тежки години и влязат ли в този модел на мислене, много трудно клубът ще се измъкне. От нас тук нищо не зависи, но испанските фенове трябва да изритат от клуба с ритници всеки, който каже, че целта е нещо различно от титла.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 27 юли 2019 14:16

Този процес вече тече от няколко години. Не е от днес това.
Кубо отново е играча с най-висока оценка в сравнение с всички останали играчи. Момчето си е за първия отбор.
Много жалки оправдания на Зидан след мача. Нямам думи просто.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 юли 2019 14:35

LevskiZavinagi написа:
Bernaleo написа:Бахти срама,7 гола в един мач... :lol:

Не е срамно да паднеш с 4 гола разлика в приятелска среща. Срамно е да паднеш с 4 гола разлика в ключов за титлата мач в ШЛ и да бъдеш изхвърлен като куче за втори пореден път, след като си имал 3 гола аванс. Ето това вече е срамно :)

Само забрави до добавиш, при условие, че се смятаха за по-добрия отбор от Пуул и Рома.

Винаги съм казвал, че когато си слаб, няма нищо срамно, защото понякога причината за това е поредица от фактори, някои от които не са напълно под пълен контрол(при отборен спорт, това важи с пълна сила), но когато твърдиш, че си много силен и след това на два пъти ти затварят устата брутално... това вече е срамно- хем да си вярваш че си силен, хем да си позволил да те смачкат и да си вземат това, което им е нужно, при това без особена съпротива.

Иначе аз, поне за момента, съм на някакво средно положение- не мисля че нещата са толкова трагични, но не съм убеден, че завръщането на опорните полузащитници плюс дебюта на Милитао ще оправят нещата, така че да няма подобни мачове като представяне на терена. Май ще се върнем към времената на Моуриньо, когато използваше трима опорни в полузащитата.. :lol:

Трябва повече динамика, скорост и агресия в средата на терена. Иско, Модрич и Кроос са твърде меки и бавни, за да играят дори и двама от тях на терена, по едно и също време, освен ако не са някоя схема с трима в защита. Рамос допуска прекалено много грешки, за да няма стабилен и концентриран партньор до себе си.

Надявам се, Зидан да се откаже напълно от идеята да използва Начо като централен, освен ако не е в някакъв много краен случай, а при евентуално слабо представяне на Марсело и такова на Менди, да си го върне на бека.

Просто приемаш факта, че към момента си слаб и започваш да градиш (да се развиваш, да тренираш, да подобряваш знанията и уменията)- с време, търпение , вяра и постоянство.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”