Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 13.01, 23:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 13.01, 23:00

Мнениеот bojkyy » 14 яну 2011 01:11

Middlesbrough написа:
bojkyy написа:
Middlesbrough написа:тоя Рамос е баси противния футболист пууууу
при гола на Ателтико имаше засада !
а при гола на Роналдо имаше фал преди тва за Атлетико ,
третия гол няма смисъл от коментар ! :Д
та Реал са противен отбор поне за мен за 30 мин което видях :Д ...

Когато въпросния според теб фал. По Скайспортс, показаха над 4 повторения и се видя, че Марсело играе с топката, дори и не докосва Кун

аз само 1 път го видях , и ми се стори фал , може и да греша : )

С никакво пристрастие, с ръка на сърцето ти казвам. Марсело дори не докосна Кун. Колкото до Рамос, според мен се опита да прескочи Фелипе Луиш. Ако имаше някъв проблем Бразилеца щеше да потърси обяснение от съдията. Те просто се прегърнаха и се смееха
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 14 яну 2011 01:11

Madridist написа:Те хубаво,че Атлетико не направиха тази грешка и върнаха топката,защото още малко и щеще да стане страшно по трибуните. Аз лично съм доволен от мачът-динамика, голове,напрежение, атмосфера по трибуните-с две думи- истинско дерби :)

E, то оставаше и да вкарат гол и, щеше да черешката на тортата

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 яну 2011 01:11

RENAULT написа:
CTAHKO написа:
Tommi написа:Хора, дузпата не беше отсъдена, защото видяхте какво беше продължението на атаката, така че съдията взе много правилно решение. Но преди да се стигне до този момент, страничният съдия трябваше да вдигне засада.

То е ясно това,но някои хора се опитват да ме убедят,4е Касияс изобщо не е извършил нарушение

Хората искат да ти кажат,ЧЕ ПРЕДИ НАРУШЕНИЕТО ИМАШЕ ЗАСАДА!

А какво трябва да направи главния рефер,след като страничния не ВДИГНАЛ ФЛАГА :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 14 яну 2011 01:12

RENAULT написа:
CTAHKO написа:
Tommi написа:Хора, дузпата не беше отсъдена, защото видяхте какво беше продължението на атаката, така че съдията взе много правилно решение. Но преди да се стигне до този момент, страничният съдия трябваше да вдигне засада.

То е ясно това,но някои хора се опитват да ме убедят,4е Касияс изобщо не е извършил нарушение

Хората искат да ти кажат,ЧЕ ПРЕДИ НАРУШЕНИЕТО ИМАШЕ ЗАСАДА!

Ако щом има засада, и беше вдигната. То до тези твои теории за дуспа, нямаше да ги има. В случая ощетен е Реал Мадрид. На Атлети им бе признат несъществуващ гол

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 яну 2011 01:13

а ве квото и да си говорим Рамос е лекеее , супер антипатичен футболист : )...
пича от Атлетико са смееше на Рамос и съдията , ко да напраи да плаче или да се разправа , ще са смее мн яснo ;]
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 14 яну 2011 01:13

CTAHKO написа:

А какво трябва да направи главния рефер,след като страничния не ВДИГНАЛ ФЛАГА :?: :?:

А какво трябваше да направи Касияс,след като главният рефер НЕ СВИРИ НАРУШЕНИЕ
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 14 яну 2011 01:14

Шефовете на Атлетико Мадрид трябва да платят хубава премия на Де Хеа,защото 3:1 трябваше да е още до почивката,но момчето направи наистина страхотен мач. От Реал Мадрид искам да отлича отново Кристияно Роналдо. Другите,които ми харесаха бяха Серхио Рамос, Карвальо и Йозил. А Бензема явно е някакъв карък на отбора, втори пореден мач,когато го сменят с Кака и взимаме победата. Ди Мария е много добър футболист,но се надявам да му се обърне внимание с тези негови постоянни падания и търкаляния по терена,които стават рецидив. Хубав мач си стана,идва ред на Алмерия :geek:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 14 яну 2011 01:15

Middlesbrough написа:а ве квото и да си говорим Рамос е лекеее , супер антипатичен футболист : )...
пича от Атлетико са смееше на Рамос и съдията , ко да напраи да плаче или да се разправа , ще са смее мн яснo ;]

Мислиш ли, че смятам така, след като снимката му е в подписа ми. Имаш право на мнение уважавам го. Но не съм съгласен с него
Последна промяна от bojkyy на 14 яну 2011 01:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 14 яну 2011 01:16

Madridist написа:Шефовете на Атлетико Мадрид трябва да платят хубава премия на Де Хеа,защото 3:1 трябваше да е още до почивката,но момчето направи наистина страхотен мач. От Реал Мадрид искам да отлича отново Кристияно Роналдо. Другите,които ми харесаха бяха Серхио Рамос, Карвальо и Йозил. А Бензема явно е някакъв карък на отбора, втори пореден мач,когато го сменят с Кака и взимаме победата. Ди Мария е много добър футболист,но се надявам да му се обърне внимание с тези негови постоянни падания и търкаляния,които стават рецидив. Хубав мач си стана,идва ред на Алмерия :geek:

ДА вярно бях забравил младият Ди Хеа.Много добър мач направи.Браво на момчето
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 яну 2011 01:16

MORSKI написа:
CTAHKO написа:
1.Не виждам освен за топката,за какво друго ще играе :?: :?: все пак играта е с топка
2.Покажи ми къде в правилника пише,че дузпа се отсъжда единствено и само в случаите когато някой спъва умишлено играч или играе с ръка умишлено :!: :!:

Не се прави сега, че не схващаш... Твоята теза е, че той нарочно иска да фаулира Агуеро.... Въпроса е, че той цели да избие топката друг въпрос е, че не успя.....
2: Поразрови се за ситуации подобни на тази да ти стане ясно , че не винаги се отсъжда дузпа! - хеле пък, ако преди това има явна засада :mrgreen:

Не ми отговори на въпросите :!: :!: :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Реал Мадрид”