ШЛ: Реал Мадрид - Аякс - 1:4 FT ( 3:5 agg )
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Аякс - 1:4 FT ( 3:5 agg )
paceto написа:Стига си вярвал, че Барселона ще е нещо повече без Меси.
Отсъствието на Шави и Иниеста е видимо за отбора ви и от тогава има спад в редиците ви. Може би отсъствието на Шави не се отрази толкова, но тази на Иниеста се усеща. Не си мисли, че без Меси вие ще продължите да мачкате и няма да се докоснете поне малко до това, което в Реал изпитват. Свали тези очила и погледни малко реално на нещата и колко важен е Меси за играта ви и дори когато не прави нищо в мач то е достатъчно присъствието му там и да всява смут, че може да избухне всеки един момент с пас или гол.
Реално играем 4 поредни Ел Класики " без Меси" и пак бием.. Както и да е. Аз лично съм изненадал от резултата тази вечер. Бях сигурен че Реал ще продължи, но също съм съгласен с хората тук, които казват, че в ключовите моменти през пследните години в ШЛ Реал имаше " късмет " което по един или друг начин помогна за спечелването на турнира, като от своя страна даваше увереност на управниците ви че всичко е наред, без да се взима в предвид че във останалите турнири, Ла Лига и Купата винаги се проваляхте. Затова отпадане има и своята хубава страна. Сега лятото пак ще накупите НАЙ добрите играчи, както правите вианги след провален сезон! Азар, Неймар, Мбапе, Кейн и т.н. и пак ще се оправите.
Последна промяна от AntrAcsA на 06 мар 2019 00:17, променено общо 2 пъти.
1914.1902 написа:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
[center]Почвате новият Бернабеу през лятото който ще струва половин милиард. Тъй че забравете за гръмки селекции. То и при тия цени и недостиг на "суперзвезди" в цяла Европа е разумно търпение и поглед към собствената школа[/center]
RM3313 написа:Всичко живо е излязло да плюе, не знаех, че чак такива комплекси сме създали на хората.
Вашите плюят, ти също плюеш. В една посока. Какво очакваш от останалите? Колелото се върти, очакваното и отлаганото се случи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
SilentKiller
Казах ти просто да свикнеш с действителността, а не че искам да те дразня или провокирам. Ако беше нещо за сезон-два или три разбирам. Но дефакто последния наистина лош период за Барса беше 2006 есента до 2008 пролетта - двата нулеви сезона. Оттогава се смениха и треньори и президенти и ръководство, но тенденцията е красноречива, особено що се отнася до Испания - Барса доминира със спорадични кратки прекъсвания. Айде в Европа нещата се измениха благодарение на купите спечелени от Зидан последните три години, но и това се вижда че ще секне. Сега ако смените Солари, в което няма никакъв смисъл при загубени шансове във всички турнири това ще ви е 3ти треньор за един сезон. Занапред не виждам изгледи за промяна на тенденцията, да Барса сигурно пак ще прави по някой лош сезон като 2014 или 2017 например, но това не променя цялостната картина на нещата в дългосрочен план и тук изобщо не става дума дали в отбора са Шави, Иниеста, Меси, Суарес, Дани Алвеш, Пуйол и т.н.
След Пеле никой не си е мислел че ще се появят други велики играчи, ама дойдоха след него Кройф, Марадона, Платини, Зидан, Роналдо (Феномена) и т.н.! Не знам каква е вашата такава фиксация, че едва ли не като се откажат от футбола Меси и Кр. Роналдо и повече никога няма да се пръкнат други играчи поне на тяхното ниво.
След Пеле никой не си е мислел че ще се появят други велики играчи, ама дойдоха след него Кройф, Марадона, Платини, Зидан, Роналдо (Феномена) и т.н.! Не знам каква е вашата такава фиксация, че едва ли не като се откажат от футбола Меси и Кр. Роналдо и повече никога няма да се пръкнат други играчи поне на тяхното ниво.
- paceto
- Контакти:
AntrAcsA написа:paceto написа:Стига си вярвал, че Барселона ще е нещо повече без Меси.
Отсъствието на Шави и Иниеста е видимо за отбора ви и от тогава има спад в редиците ви. Може би отсъствието на Шави не се отрази толкова, но тази на Иниеста се усеща. Не си мисли, че без Меси вие ще продължите да мачкате и няма да се докоснете поне малко до това, което в Реал изпитват. Свали тези очила и погледни малко реално на нещата и колко важен е Меси за играта ви и дори когато не прави нищо в мач то е достатъчно присъствието му там и да всява смут, че може да избухне всеки един момент с пас или гол.
Реално играем 4 поредни Ел Класики " без Меси" и пак бием.. Както и да е. Аз лично съм изненадал от резултата тази вечер. Бях сигурен че Реал ще продължи, но също съм съгласен с хората тук, които казват, че в ключовите моменти през пследните години в ШЛ Реал имаше " късмет " което по един или друг начин помогна за спечелването на турнира, като от своя страна даваше увереност на управниците ви че всичко е наред, без да се взима в предвид че във останалите турнири, Ла Лига и Купата винаги се проваляхте. Затова друга страна това отпадане има и своята хубава страна. Сега лятото пак ще накупите НАЙ добрите играчи, както правите вианги след провален сезон! Азар, Неймар, Мбапе, Кейн и т.н. и пак ще се оправите.
Нищо не започва и не свършва само с Ел Класико. Тук говорим за цялостната картинка и една дълга надпревара на всички фронтове. Ел Класико не е показател за състоянието на никой отбор и дори, когато ние сме били в лошо състояние сме взимали победи като гости и точно обратното, когато се смята, че сме по силни от вас вие ние биете. Тези мачове са друга мотивация и всеки може да изпъкне, но ако говорим за един дълъг маратон тогава ще си проличи кой играч е заменим и кой не.
В ШЛ, за да спечелиш трябва да имаш и късмет, защото без него каквото и да правиш няма как да се получат нещата. Ето днес нацелихме две греди, Аякс в първият мач изпусна положения, а днес пък ги вкара, така че късмета не е нещо, което трябва да се гледа като минус.
Няма как да вземем тези играчи на един път и не за друго по рано казах, че ще са нужни няколко сезона да се стъпи на крака понеже подмяната ще става постепенно. Азар би трябвало това лято да дойде, освен ако бана на Челси не стане пречка, а и той вече няма за кога да чака да си сбъдва мечтата понеже годините си минават.
Аз съм си в правилната тема и никого освен нашите глупендери не плюя, за мен оправдания като съдии и световни конспирации не вървят.
- Furious_Monk
Ако приемеш, че зад собствените неуспехи седи някоя велика конспирация, то ще ти се наложи да приемеш, че и зад собствените успехи седи същото нещо.
Ако печеленето на ШЛ е толкова до късмет, тогава как да наречем спечелен или загубен шампионат само с точка или две разлика?
Ако печеленето на ШЛ е толкова до късмет, тогава как да наречем спечелен или загубен шампионат само с точка или две разлика?
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Мафията загуби.
Сега има един въпрос - разследване на съдийските грешки три сезона поред и "занижения" допинг контрол.