ШЛ: Реал Мадрид - Ювентус - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Ювентус / 13.05.2015г. / 21:45ч.
От лятото Анчелоти в Байерн, Пеп в Реал :mrgreen
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
paceto написа:От една страна се радвам, че отпадаме, защото в момента трудно бихме победили Барселона, а една загуба на финал в ШЛ щеше да боли много. Те са в много добра форма и просто щеше да е много трудно да го спечелим, така че от тази гледна точка се радвам. Момчетата се раздаваха, но нямахме отново шанс пред гола, но няма да правим трагедии или поне лично аз. Да отпаднеш на полуфинал изобщо не е срамно, а се вижда че Ювентус си заслужиха класирането и им желая успех на финала.
Да ти кажа аз това раздаване не го видях,за пример давам финала миналата година битка до края,днес дори в края не усетих някакво желание за битка.
А това че се радвате че сме избегнали финал с Барса е смешно.....
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Реал играе ужасяващо слаб футбол, пълна трагедия. Напълно заслужен финал за Ювентус. Реал няма никаква идея, играта му е тотален хаос. Постоянни изсипвания на топката, сякаш сме някакъв дърварско-английски отбор. Абсолютно задължително е Анчелоти да бъде уволнен
Дори още сега! Вън!
Как да не се влачат, като няма и една нормална резерва, а 12-13играча изнесоха целия сезон.Не мисля, че могат да се намерят много по-добри играчи от наличните, но задължително е нов вратар и треньор.
-
sunscres92
- Контакти:
shotgun blues написа:Madridist написа:Шотгъне, много мадридисти миналата година мрънкаха за Ди Мария и Алонсо, а виж кой бил ключът към загадката - Мората.
Мората повтори Мориентес от 2004 ......браво на него,добре се развива кариерата му ,нямаше как да получи шанс при Анчелоти,видяхме какво се случи с Чичарито цял сезон.Дано някой ден се върне и да замени Бензема,а на лято като нищо ще гледаме драми за Агуеро да кажем,Чича не мисля че ще остане
Няма свободни качествени нападатели на пазара, най-вероятно ще останете с Бензема, който за поредна година е много солиден и далеч не ви е там проблемът. Освен някоя глупост за Кейн, не виждам кой бихте могли да вземете.
Този отбор на Ювентус е създаден и изграден от гения АНТОНИО КОНТЕ.. , но сега Алегри ще бере плодовете
- shotgun blues
- Контакти:
rmfan5 написа:
Ако Анчелоти бъде уволнен,за което съм с раздвоени мисли,единственият подходящ вариант ми се вижда Клоп.
да идват заедно с Ройс !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
paceto написа:Просто са уморени, а като няма достойни заместници на пейката това се получава. Изиграха много дълъг сезон и като почнаха от август не се спираха до сега и то кажи речи с един и същи състав с малки изключения в мачовете за Купата на Краля в раната му фаза.
Така е. Аз дори в един момент като гледах колко са изморени си мислих, че дори и да вкараме някой гол от нищото, после в продълженията бяхме загубени. Ювентус бяха много по-свежи от нас. При нас преса липсваше, движение по терена, а само и единствено центрирания кой от където му падне
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
rmfan5 написа:paceto написа:От една страна се радвам, че отпадаме, защото в момента трудно бихме победили Барселона, а една загуба на финал в ШЛ щеше да боли много. Те са в много добра форма и просто щеше да е много трудно да го спечелим, така че от тази гледна точка се радвам. Момчетата се раздаваха, но нямахме отново шанс пред гола, но няма да правим трагедии или поне лично аз. Да отпаднеш на полуфинал изобщо не е срамно, а се вижда че Ювентус си заслужиха класирането и им желая успех на финала.
Да ти кажа аз това раздаване не го видях,за пример давам финала миналата година битка до края,днес дори в края не усетих някакво желание за битка.
А това че се радвате че сме избегнали финал с Барса е смешно.....
Раздаваха се, ама не през целият мач и като не се получаваха нещата клюмнаха. Няма какво да се лъжем и да бяхме стигнали финала то Барселона щеше да го спечели без значение дали с лекота или с трудност, но точно в момента нямаме сили да им се противопоставим и по-добре отпадане сега от колко да берем срам на финала, който щеше да се помни дълго време - едно че е Ел Класико и друго, че има голяма вероятност да ни опердашат. Колкото и да не ни харесва това, че те са по-добри в момента фактите са такива и не бива да си затваряме очите пред тях.
Middlesbrough написа::cry:
Много ми е интересно да питам.. Кой ще подкрепяш на финала ?
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта