ШЛ| Лудогорец - Реал Мадрид - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: ШЛ| Лудогорец - Реал Мадрид - 1:2 FT
Абе след мача футболистите на Реал отидаха ли до белия сектор да ви поздрават

Офтопик:
- paceto
- Контакти:
Lyubooo написа:paceto написа:Гледайки ситуацията за втората дузпа все повече се убеждавам, че Моци блъска Роналдо с тялото си и заради това е дадено нарушението т.е. за препречване след като Роналдо чрез финта си се освобождаваше оставяше празно пространство да стреля към вратата и ако не беше паднал съм сигурен, че щеше да отправи удар.
ако не беше паднал! ама падна, че чак се размаза по терена! и не му е за първи път да прави такова театро!
Дузпата срещу Левски беше бутане с тяло, докато тука бутане няма! Но Роналдо знае че от дузпа по ще вкара отколкото от игрова ситуация!
и аз съм разочарован, че Роналдо от всичките си качества, реши в мача с Лудите, да покаже само театралните си! а слепите му фенове хич не коментират как в яда си, при един фал срещу него, се опита да изрита играч на Лудогорец! Заслужено си получи освиркванията и подмятанията "Меси!".
Що се касае до феновете на другите наши отбори, те могат да викат само "К+р за ЦСКА/Левски" и въобще ни им стига акъла за по остроумни скандирания, както в случая с "Меси"!
Сашето Александров трябва обаче да се вземе в ръце, че втори мач подарява победата на другия отбор! с Ливърпул върна трудна топка към вратаря, а с Реал реши да пада за нарушение (стил Роналдо) вместо да изчисти смотаното центриране! Тези грешки са все в края на мача! Дали да не го вадят по средата на второто полувреме?
Хайде стига се опитвахте да оправдавате поведението на публиката, защото освиркванията към Роналдо започнаха още със съдийският сигнал и всяко докосване на топката му имаше освирквания и скандирания "уууу". Дори след първата дузпа, която беше очевАдна освиркванията се засилиха, а след втората вече е напълно нормално нещата да ескалират до някъде, ама не и да се прекаляване. Роналдо като има качествата да си проси дузпи и му ги дават това не го прави хич слаб футболист и не е единственият, който се опитва да вкара гол по лесният начин ако мога така да го нарека. Какво като е Роналдо, Меси или Неймар? Те нямат ли право да се тръшкат за дузпи или защото са със статута на супер звезди това е долно, унизително и под всякаква критика?
Едно време Костадинов като беше експерт по печелене на дузпи къде ги имаше и къде ги нямаше по-слаб ли футболист го правеше? Тогава му се радвахме на тези негови прояви, ама защото е българин, а като го направи някой друг като в случаят е нещо немислимо
Да не говорим, че самата ситуация не е като да паднеш ей така от нищото, а си има контакт изблъскване и дори бедро в бедро.
А тези скандирания за Меси, Меси него хич не го притесняват и това дори го мотивира още повече и тези, които му следят изкъсо кариерата като феновете на Реал да речем го знаят това много добре. Просто е смешно и жалко отстрани както разбира се и за обратните скандирания към Меси с Роналдо, защото има и такива. Още по-жалкото е когато отбора идва за първи път в България като европейски клубен шампион с куп звезди в него, които са едни от най-добрите в света и да се посрещат така ... Разбирам да е редовен посетител и да дразни не малко фенове заради определени мачове и т.н. съм съгласен с такива неща от публиката, ама случаят не е такъв и дори като се вземе предвид че 90% от хората на стадиона не им пукаше за отбора домакин и не са там като негови фенове.
paceto написа:Lyubooo написа:paceto написа:Гледайки ситуацията за втората дузпа все повече се убеждавам, че Моци блъска Роналдо с тялото си и заради това е дадено нарушението т.е. за препречване след като Роналдо чрез финта си се освобождаваше оставяше празно пространство да стреля към вратата и ако не беше паднал съм сигурен, че щеше да отправи удар.
ако не беше паднал! ама падна, че чак се размаза по терена! и не му е за първи път да прави такова театро!
Дузпата срещу Левски беше бутане с тяло, докато тука бутане няма! Но Роналдо знае че от дузпа по ще вкара отколкото от игрова ситуация!
и аз съм разочарован, че Роналдо от всичките си качества, реши в мача с Лудите, да покаже само театралните си! а слепите му фенове хич не коментират как в яда си, при един фал срещу него, се опита да изрита играч на Лудогорец! Заслужено си получи освиркванията и подмятанията "Меси!".
Що се касае до феновете на другите наши отбори, те могат да викат само "К+р за ЦСКА/Левски" и въобще ни им стига акъла за по остроумни скандирания, както в случая с "Меси"!
Сашето Александров трябва обаче да се вземе в ръце, че втори мач подарява победата на другия отбор! с Ливърпул върна трудна топка към вратаря, а с Реал реши да пада за нарушение (стил Роналдо) вместо да изчисти смотаното центриране! Тези грешки са все в края на мача! Дали да не го вадят по средата на второто полувреме?
Хайде стига се опитвахте да оправдавате поведението на публиката, защото освиркванията към Роналдо започнаха още със съдийският сигнал и всяко докосване на топката му имаше освирквания и скандирания "уууу". Дори след първата дузпа, която беше очевАдна освиркванията се засилиха, а след втората вече е напълно нормално нещата да ескалират до някъде, ама не и да се прекаляване. Роналдо като има качествата да си проси дузпи и му ги дават това не го прави хич слаб футболист и не е единственият, който се опитва да вкара гол по лесният начин ако мога така да го нарека. Какво като е Роналдо, Меси или Неймар? Те нямат ли право да се тръшкат за дузпи или защото са със статута на супер звезди това е долно, унизително и под всякаква критика?
Едно време Костадинов като беше експерт по печелене на дузпи къде ги имаше и къде ги нямаше по-слаб ли футболист го правеше? Тогава му се радвахме на тези негови прояви, ама защото е българин, а като го направи някой друг като в случаят е нещо немислимо![]()
Да не говорим, че самата ситуация не е като да паднеш ей така от нищото, а си има контакт изблъскване и дори бедро в бедро.
А тези скандирания за Меси, Меси него хич не го притесняват и това дори го мотивира още повече и тези, които му следят изкъсо кариерата като феновете на Реал да речем го знаят това много добре. Просто е смешно и жалко отстрани както разбира се и за обратните скандирания към Меси с Роналдо, защото има и такива. Още по-жалкото е когато отбора идва за първи път в България като европейски клубен шампион с куп звезди в него, които са едни от най-добрите в света и да се посрещат така ... Разбирам да е редовен посетител и да дразни не малко фенове заради определени мачове и т.н. съм съгласен с такива неща от публиката, ама случаят не е такъв и дори като се вземе предвид че 90% от хората на стадиона не им пукаше за отбора домакин и не са там като негови фенове.
Хах, любопитно.. Какво очаквахте - от първата минута целият стадион да стане на крака и да аплодира всяка изява на Роналдо и компания, само защото са Реал Мадрид ли ? Напротив, няма нищо по-нормално всички останали, освен седящите в сектора за гости, да освиркват и скандират срещу гостуващия отбор! Иначе наистина щяхме да сме свидетели на фарс по трибуните, където така или иначе не гъмжеше от запалени почитатели на Разград.. Да, наистина повечето са платили големи цени на билетите, за да видят Реал на живо. Това обаче не означава, че всичките те са автоматично фенове на отбора - хората са платили да гледат мач и като българи, независимо неутрални или не, е нормално да подкрепят родния отбор! Само си представете какво щеше да се случи на звездите от Реал, ако срещу тях играеха Левски или ЦСКА.. Скандиранията ''Меси, Меси'' са направо безобидни с репертоара, който могат да изкарат родните ултраси
Какво като Реал са европейският шампион? Това е история.. Името и пристижа се доказват във всяка изминала минута на терена, тук и сега! Нямат значение нито колко струват играчите, нито колко отборни или индивидуални трофеи са спечелили! Лично мое мнение е, че Реал не защити реномето си с престоя си в България! Въпреки това ще продължа да го обичам и подкрепям този отбор, така както правя вече почти 20 години

-
PFK_Levski
- Контакти:
Продължават хейтърите да пишат ..... хора не е само засадата, която е в ущърб на Реал .... много са положенията, спрете с простотиите. С риск да се повторя, при първата дузпа даваш заслужен червен картон на Минев и мача приключва.... само се излагате в опитите си да се правите на големите българи! Нито сте повече българи така, нито нищо!
- paceto
- Контакти:
Никой не ви е карал да ставате на крака и да ръкопляскате, но е факт, че Роналдо беше "мишена" много преди втората дузпа. Не е редно да се оправдава постъпката на публиката само заради някаква дузпа.
Ако гола на Роналдо беше признат в 13-та минута мача отиваше в съвсем друга посока, защото едно е да изравниш резултата само 5 минути след като са ти вкарали и друго след 20 минути игра. Заради тези ебaвки към Реал, Лудогорец щя яде голям бой декември месец в Мадрид, почти съм убеден в това.
Ако гола на Роналдо беше признат в 13-та минута мача отиваше в съвсем друга посока, защото едно е да изравниш резултата само 5 минути след като са ти вкарали и друго след 20 минути игра. Заради тези ебaвки към Реал, Лудогорец щя яде голям бой декември месец в Мадрид, почти съм убеден в това.
Да се уточним - аз не съм бил на стадиона, така че нито съм ставал на крака от отиграванията на Мадрид, нито съм ги освирквал
Удобно си се настаних на дивана в хола и си изгледах мача с кеф на голямата плазма вкъщи!
По отношение на темата ''големите българи'' - вие пък се излагате с типичните за повечето ни сънародници комплекси за малоценност как виждаш ли, понеже сме българи и нищо не става от нас и трябва да се кланяме на другите.. Точно това пораженческо мислене (разбира се, съчетано с липсата на достатъчно класа) е основна причина за слабият ни футбол и краха в евротурнирите на всички останали български отбори.. Аз си имам лично самочувствие и няма да остана никога равнодушен, когато видя опит за е..вка с мен или с нещо свързано с родината ми.. Точно така изглеждаше отстрани по време на мача, а в предишните си постове съм обяснил защо всъщност не беше така.. Какво ще се случи на мача през декември няма никакво отношение към темата тук.. Дискусията е безмислена, защото защитаваме коренно противоположни мнения (вие твърдите, че поведението на публиката е неправилно и излагащо ни; аз твърдя, че няма нищо по-нормално от това, което стана в сряда) и няма шанс нито една от страните да убеди другата в правотата си, затова спирам дотук..
По отношение на темата ''големите българи'' - вие пък се излагате с типичните за повечето ни сънародници комплекси за малоценност как виждаш ли, понеже сме българи и нищо не става от нас и трябва да се кланяме на другите.. Точно това пораженческо мислене (разбира се, съчетано с липсата на достатъчно класа) е основна причина за слабият ни футбол и краха в евротурнирите на всички останали български отбори.. Аз си имам лично самочувствие и няма да остана никога равнодушен, когато видя опит за е..вка с мен или с нещо свързано с родината ми.. Точно така изглеждаше отстрани по време на мача, а в предишните си постове съм обяснил защо всъщност не беше така.. Какво ще се случи на мача през декември няма никакво отношение към темата тук.. Дискусията е безмислена, защото защитаваме коренно противоположни мнения (вие твърдите, че поведението на публиката е неправилно и излагащо ни; аз твърдя, че няма нищо по-нормално от това, което стана в сряда) и няма шанс нито една от страните да убеди другата в правотата си, затова спирам дотук..

- Unforgiven_M
- Контакти:
paceto написа:Никой не ви е карал да ставате на крака и да ръкопляскате, но е факт, че Роналдо беше "мишена" много преди втората дузпа. Не е редно да се оправдава постъпката на публиката само заради някаква дузпа.
Всяка една публика, на всеки един мач има право да ръкопляска или да освирква когото си поиска. Това, че е освирквала някого или го е дразнила със скандирания не може да я излага. Показва, че футболиста според нея си го е заслужил. Роналдо е антипатичен на голяма част от публиката, не заради безспорните му качества, а заради държането му на и извън терена. В този ход на мисли, няма нищо по-нормално от това някоя публика да го освирка, а в този мач конкретно... то не бяха падания за дузпи, то не беше ритане на противник без топка, то не бяха симулации на контузии, не бяха забележки към противници, които са го ритнали, не бяха разговори със съдията... Роналдо много повече се изложи от публиката - тя се държа адекватно на неговото поведение! Ако беше направил 5-6 уникални пробива, 1-2 истински гола или нещо друго красиво, тогава може би, частта от публиката, които са му фенове щяха и да ръкопляскат... в този мач просто нямаше на какво, нали?
Кристияно Роналдо се е доказал в двете най-силни клубни първенства в света - ставал е голмайстор и с основен принос на своите отбори за титлите в Англия и Испания, два трофея от ШЛ , Златни топки, обувки, всякакви индивидаулни отличия, голмайстор номер едно в историята на националния си отбор, държи една дузина рекорди. Роналдо е богат , красив, известен, талантлив, най-добрият в своята сфера . Роналдо е роден в бедно семейство, нямал е златна лъжичка в устата, всичко е постигнал с труд и талант. И ок - той понякога симулира, както и стотици други играчи, но те нямат и 1 % от това, което има Роналдо и затова към тях няма толкова злоба. А злобата идва към най-големите и успелите. Но както има много злоба, респективно има и много уважение и любов. Показателен е фактът, че Кристиано Роналдо е най-популярния спортист във фейсбук, неговата официална страница има повече почитатели дори от тези на двата най-популярни клуба там - Барселона и Реал Мадрид. Смешно и тъжно е да кажеш на някой Гейналдо, а той да спи с манекенките от твоите календари. А за поведението извън терена, кое му е скандалното ? Сбил се е с някой, хванали са го пиян, спал е с жената на съотборник(както правят в Англия), правил е оргия и т.н. Не той участва редовно в благотворителни кампании, помага на много деца и хора в неравностойно положение, няма татуировки , защото дарява редовно кръв . И причината за всичко това е както казах - самият Роналдо е израстнал в бедно семейство и знае какво е да нямаш 
- paceto
- Контакти:
Да и на мен ми е интересно да разбера кое му е скандалното извън терена?
Че симулира в някои ситуации е така, ама това не го прави хич слаб футболист, а за да можеш да излъжеш така съдията също се иска талант. Дадох за пример нашият Костадинов, който беше спец по просене на дузпи, ама никой не му се сърдеше за това, по простата причина че е българин и помага на отбора ни. Виж Роналдо или някой друг като го направи вече е мерзост, глупава постъпка и т.н.
Гадняри, за толкоз пари трябваше да видим поне 5 кренвирша във вратата на разградчани. 
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта