shotgun blues написа:sl321 написа:shotgun blues написа:Как ще победят БАРСЕЛОНА на КАМП НОУ,нали имат 2/3 победи за 30 години почти,МЕСИ и АЛВЕШ ще развинтят Марсело - както става винаги,ШАВИ ИНИЕСТА няма да дадат топката,а ПЕПЕ и РАМОС във всеки напрегнат мач са с червения картон в джоба
Според мен ,я си мини от Барселона.Чиста ти работа.
добре де колко звезди и пари трябва да се дадат за да стане най-после нещо,да водят с 4 точки ,но за мен реално е 1 ,и тази точка още в сряда може да си замине,ами срещу СЕВИЛЯ,после Атлетик Билбао,симпатягите от МАЙОРКА,всичко бавно отива на кино
няма Роналдо,КАКА,Бензема и кой ли не,накрая пак феновете ще берат срама а те 10 те милиони,почивки в МАЯМИ и какво ли не
ако РЕАЛ МАДРИД не спечели нищо,КР си тръгва на 100 % според мен,ще му писне и след това ще се търсят пак нови и нови звезди и кво ? Барса слага Бускетс пасва,слага Тейо става,ПИКЕ го връщат става ,ИНИЕСТА,Шави,Алексис го взимат става,а кралете кво ? Пари и накрая ,пак май едно голямо нищо
Така де,аз за това ти казвам да минеш от Барселона.След време пак ще си минеш от Реал и после пак от Барселона ако някой от другите първенства започнат да доминират можеш и от тях да минеш ( Милан,Ювентус, и т.н) и така....Просто ако можеш да проумееш колко си жалък,ще се отвратиш от самия себе си.

нещо бягаш по тъча :д
 нещо бягаш по тъча :д