megan fox написа:[offtopic]Реал, че бяха по-добри - бяха! Че заслужаваха да спечелят - заслужаваха! Но защо по ядволите трябваше да бъде по този начин? През първото полувреме рефера свиреше 50/50. Второто не знам какво му стана, но тотално започна да свири за Реал! Позволи на играчите на "кралете" да играят супер грубо и без наказано! Хеле Алонсо извърши куп груби нарушения, само 1/3 от тях бяха отсъдени и така и не получи картон! ЗАЩО? То не беше събаряне с две ръце пред наказателното на Реал (67-68-а минута), но бяха 2 удара без топка, не бяха остри влизания отзад и отстрани... това, ако не са нарушения за жълт картон, то кои са?!
Реал и без тази реферска помощ щяха да спечелят мача, просто трябваше да завършат в намален състав!
Изцепката на Рамос в 86-атата минута също беше супер грозна, като се опита да стъпи на главата на Кун! Не знам какво им става на играчите на Реал, но ако си позволят такива изпълнения в ШЛ ще завършат с не повече от 9 човека мача!
Честита победа! Не вярвам Атлети да вкарат 2 чисти гола на Реал насред Калдерон, така честито класиране за 1/2 финалите.[/offtopic]
Съгласен съм с тебе...Съдията отказваше да ги види тия неща! Айде нарушенията здраве му кажи ама за ударите без топка и за постъпката на Рамос...при която ситуация ясно се видя как веднага се обърна да види дали го е видял съдията...много грозно!