Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот paceto » 07 сеп 2018 00:18

Sardukar написа:К. Роналдо от години тръгва "бавно". Да не говорим, че Италия е друга бира от Испания и ще има процес на адаптация.
Бъзиците по адрес на Криско са нещо нормално. Имиджът, който си е изградил го налага, дори изисква. Има много малко хора, които могат да провокират цъкания както КР7. Всеки момент на трудност е празник за всеки, на който му е писнало от медийната истерия около него. Аз лично се изкефих повече на майтапите, че синчето шие, а бащата дреме.
Ама да си пишем за Гелосания и историята...Дори само цифрите му в Реал Мадрид говорят, че той е оставил неизличима следа в историята на РМ и никой не може да го мръдне от пиедестала на един от най-великите за всички времена. Това е реалността.
Феновете на Реал М най-добре знаят какво може КР7 и как се е променила играта му. Но има нещо, което заслужава уважение и това е нечовешката амбиция, която притежава този човек. Да идеш на тази възраст в Италия е ОГРОМЕН риск! Да, много може да спечели, защото само 1 ШЛ да спечели в Италия и ще стане с БОЖЕСТВЕН статут! Но ще му е много трудно по много причини, а най-великите ги зариват при най-малкото. "Лошото" начало, според мен само ще разгори амбицията му. Не вярвам да вкара 50 гола, но всички знаем, кога и къде трябва да вкарва :mrgreen:
Ще е уникално Реал М и ЮВЕ да играят в ШЛ през този сезон!

Стоичков отиде в Парма от Испания, ама го направи на 29 години и може да се каже, че не остави следа. След това се върна отново в Испания след само един сезон в Италия и игра две години след като се върна у родният ЦСКА.

yagarr

Мнениеот yagarr » 07 сеп 2018 00:27

Real написа:
yagarr написа:
Какъв е този хейт към :o най-великия футболист в историята на Реал :o от фенове на Реал и не говоря само за теб ?

Дори и да приема, че за теб историята на Реал да започва преди 8-10 години, пак не те разбирам... "Най-резултатен" бих приел, но "най-велик" ??? За това се иска и характер, себеотрицание... да имаш едновременно лидерски качества и отборен дух. Нарциси и маркетингови икони никога няма да са сред Великите, независимо от количествата талант, хъс и трудолюбие, които притежават.
Не мразя Кристиано, признавам големия му принос за Реал в последните години, желая му успех в Юве и Щатите (евентуално). Но чак пък "най-великия"... Обидно е.За Икер, Раул, Роберто Карлуш, Зидан, Рамос дори... И за много от 50-те, 60-те, 70-те, които на съм гледал на живо.
Не мразя Кристиано. Но съм изключително доволен от продажбата му. Това прави ли ме хейтър?

Няма как играч спечелил 4 златни топки с Реал и с такъв принос за отбора да не е най-великия.Никой от изброените от теб футболисти(колкото и да са велики) нямат такъв принос за Реал какъвто Кристиано има.Остави това че има 450 гола в 438 мача (нечовешко постижение) какво да кажем и за 119-те му асистенции ?За характера и лидерските качества по-добре си ги изтрий от коментара защото си е направо комично.За себеотрицанието и отборния дух съм съгласен по скоро.Няма как един истински привърженик на Реал да е доволен от продажбата на най-добрия си играч, играча който носи Реал на гърба си толкова колкото никой друг.И да за мен това те прави хейтър.
Последна промяна от yagarr на 07 сеп 2018 01:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 сеп 2018 00:38

Ебати хумора : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 07 сеп 2018 00:39

Бейл със страхотен гол срещу Ирландия.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 07 сеп 2018 15:03

Бейл започва все повече да мачка, което ни носи повод за оптимизъм. Като цяло тези паузи за националните отбори не са ми от любимите, особено когато се залага, но.... кой ме пита.

Кога ни е следващия мач за първенство?
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 сеп 2018 16:10

LevskiZavinagi написа:Бейл започва все повече да мачка, което ни носи повод за оптимизъм. Като цяло тези паузи за националните отбори не са ми от любимите, особено когато се залага, но.... кой ме пита.

Кога ни е следващия мач за първенство?

15 септември срещу Билбао (г)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 сеп 2018 19:30

paceto написа:На мен ще ми е интересно да видя дали някой от Европа няма да грабне голмайстора на Серия А до момента Pedro Guilherme, който е с 10 гола от 16 мача и е на 21 години. Играе за Флуминенсе и като нищо зимата или другото лято някой от Европа ще го лапне като най често трамплина на бразилците към Европа минава през Португалия, ама е нормално понеже и говорят един език. :)

Някой май чете форума ни. :lol:
https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=2 ... 5#p7721095

От Мадрид набелязаха нов бразилец

Реал Мадрид е хвърлил око на нов бразилски талант, съобщава вестник „АС“. Става дума за 21-годишния Педро Гилерме от Флуминензе, който досега през сезона има 12 гола в 23 мача.

Отзивите за представянето на нападателя са изключително позитивни, а освен това макар и да има клауза за откупуване от 50 милиона евро, от клуба ще се съгласят да го пуснат за два пъти по-малко, което би направило евентуална сделка доста добра.

Севиля, Рома и Милан също държат под око Гилерме, но от Реал се оглеждат за ново попълнение за атаката си, въпреки връщането на Мариано Диас, който ще бъде другата опция за нападението поне през този сезон.

Селекционерът на Бразилия Тите също е забелязал силната игра на футболиста и бе готов да му даде дебют за Селесао, но контузия получена в края на август оставиха Гилерме извън състава. Въпреки това явно възходът на играча е факт, така че от „Бернабеу“ със сигурност ще продължат да следят внимателно изявите му.

Реал Мадрид се очаква да се опита да привлече Педро Гийерме през януарския трансферен прозорец.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 сеп 2018 19:41

Да не си скаут на Реал Мадрид в сянка ? :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 сеп 2018 22:03

Така излиза май в крайна сметка. :lol:

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 09 сеп 2018 00:11

Тази вечер, срещу Ънглия, Иско пак беше най-слабия на терена за Испания. Какво му става на тоя . . . мамка му!! :evil: Че и на всичко отгоре е титуляр!!

Върни се в “Реал Мадрид”