Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот paceto » 03 сеп 2018 01:15

Ние нали взехме две нови надежди от Бразилия като единият сега направи 18 години и започна да играе при малките, а днес е записал два гола при гостуването на Атлетико. Ще видим как ще се интегрира при мъжете и дали няма да бъде смазан психически от това, което ще се иска от него в клуб като Реал. Другият играч е Родриго, ама той е още на 17 години и в момента играе все още в Сантош и въпреки снощната си победа този сезон са трагични и се борят да се откъснат от зоната на изпадащите. За него ще говорим другото лято, ама е почти сигурно че ще поеме по стъпките на Винисиус т.е. ще тренира с мъжете, но ще играе при вторият отбор с опцията да бъде викан в групата за някой мач за мъжете.

Много е вероятно догодина като дойде Родриго и ако Винисиус все още не е готов да влезе при мъжете за постоянно то да бъде даден под наем някъде и така Родриго да повтори сценария.

Между другото на път сме да видим гол номер 200 за Бензема с екипа на Реал Мадрид. Остават му само 3 гола, така че ще следим дали ще му обърнат специално внимание по време на някой от мачовете, когато стигне 200 гола. :)

yagarr

Мнениеот yagarr » 03 сеп 2018 01:22

Радвам се че Бензема и Бейл сериозно ни обливат до сега с головете си но не са ми големи надеждите в тях, просто са го доказали. Ще дойдат по-сериозните мачове и ще им свият сърмите.И сега не ми казвайте че са били в сянката на Роналдо и не са можели да си разкрият потенциала.Суарез винаги си е бил класа с Меси както и Неймар докато беше още в Барселона.Ако Бейл и Бензема бяха на тяхното ниво щеше да е друго.
Последна промяна от yagarr на 03 сеп 2018 01:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 сеп 2018 01:31

Еми то идват сега сериозни мачове и ще се види те на какво ниво са и като цяло отбора.
Имаме гостуване на Билбао, домакинство на Рома, домакинство на Еспаньол, гостуване на Севиля и домакинство на Атлетико, а два кръга след тях идва и гостуване в областта при отцепниците.

yagarr

Мнениеот yagarr » 03 сеп 2018 01:32

paceto написа:Еми то идват сега сериозни мачове и ще се види те на какво ниво са и като цяло отбора.
Имаме гостуване на Билбао, домакинство на Рома, домакинство на Еспаньол, гостуване на Севиля и домакинство на Атлетико, а два кръга след тях идва и гостуване в областта при отцепниците.

Не искам да съм голям песимист но по мое мнение след Класикото ще трябва да се съсредоточим лека-полека върху ШЛ и купата, нека видим.По принцип прогнозата ми е за около Нова година че ще сме отписали титлата.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 сеп 2018 02:26

Тази година целта трябва да е титла в Испания и по възможност купата на Испания.
ШЛ вече ще стане прекалено да я вземем за 4-ти пореден и сега ще е много трудно понеже ще има много повече нахъсани отбори срещу нас, така че ШЛ трябва да е на заден план.

yagarr

Мнениеот yagarr » 03 сеп 2018 03:02

Всяка година целта е титлата на Испания и ШЛ, няма как едното от двете да е на заден план дори и купата. Въпроса е че в Испания имаме две титли за 10 години с Роналдо като едната(2017) е на магия заради головете в последните минути в доста мачове. Как да очакваме да спечелим титлата без него при такава успеваемост с него ? Нека не се заблуждаваме, реалната цел е ШЛ и то при благоприятен жребий този път на 1/8 и 1/4 финалите (очаквам да е такъв след като миналата година имахме възможно най-тежкия) както и купата на Испания.Ако не ни върже с жребия ще си останеме най-много с една купа на Испания и това е. Все ще имаме сили да излъжеме 2 тежки съперника на 1/2 полуфинал и финал, но за 4 никакъв шанс.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 сеп 2018 03:22

Съсредоточавахме се повече в ШЛ понеже имахме стимул да го правим особено преди да вземем 10-тата. После това остана като стимул и имаха такъв, за да я спечелят за втора поредна година, което не е правено от никой. Миналата година я спечелихме за трети път като пренаписахме пренаписаната история. :mrgreen: Сега не знам дали имат вече този стимул, а и отцепниците вече доста скъсиха преднината по титли в Испания и ако го караме така скоро ще ни надминат.

Първенство се печели трудно понеже е дълга надпревара, а в ШЛ имаш по два мача през месец да речем и там нагласата е по различна и фокусирането е по лесно.

yagarr

Мнениеот yagarr » 03 сеп 2018 03:33

Вярно е че стимула ще е паднал, но това не е оправдание. Дай като е паднал да си отпадаме бездушно и да връчим короната на някой друг.Краля трябва да си остане на трона и това е достатъчен стимул :mrgreen: Колкото до Испания, ние може да не искаме да я караме така но както казах 2 титли за 10 години с Роналдо... Как да очакваме титла без него, същевременно от другата страна имаш Меси и Суарез които продължават да мачкат ?

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 03 сеп 2018 04:11

yagarr написа:Суарез винаги си е бил класа с Меси както и Неймар докато беше още в Барселона.Ако Бейл и Бензема бяха на тяхното ниво щеше да е друго.
Грешка.Суарез и Меси са класата,Неймар имаше важни голове,но от триото беше най-слабия(може би заради малкото си опит в Европа),отделно че мен лично ме дразнеше като задържаше топката абсолютно безсмилено в голяма част от мачовете.

yagarr

Мнениеот yagarr » 03 сеп 2018 04:18

Bernaleo написа:
yagarr написа:Суарез винаги си е бил класа с Меси както и Неймар докато беше още в Барселона.Ако Бейл и Бензема бяха на тяхното ниво щеше да е друго.
Грешка.Суарез и Меси са класата,Неймар имаше важни голове,но от триото беше най-слабия(може би заради малкото си опит в Европа),отделно че мен лично ме дразнеше като задържаше топката абсолютно безсмилено в голяма част от мачовете.

Най-слабия като вкарани голове, но за сметка на това дрибъла му е по-добър дори от този на Меси.За асистенциите със сигурност има повече от Суарез.И ако трябва да го сравняваме с Бейл... :mrgreen:

Върни се в “Реал Мадрид”