Шампионска лига (финал): Реал Мадрид - Ливърпул - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Шампионска лига (финал): Реал Мадрид - Ливърпул , 26 май 2018

Мнениеот rmfan5 » 26 май 2018 23:51

dindan написа:
sapio0o написа:Честита 13-а. Очаквам нова порция оправдания. То Салах, то Кариус. Реал Мадрид обаче преподава уроци за трета поредна година. Никой не успя да ни надиграе за този дълъг период. Никой. Дори този прагматичен нов стил дава резултат. Дано поне мадридистите успеем да оценим тази серия, защото ще свърши. Малцина осъзнават какво значи да играеш на четири от последните пет финала в най-значимият европейски клубен турнир. А някои за късмет говорят. Завистта е страшно нещо.

На Бейл дължим извинения. Играч за големите мачове в Европа. Гол във финала срещу Атлетико, асистенция във втория, днес два гола и то като резерва. Може би това все пак няма да е последният му мач за клуба.

Изображение

Честито!
Но чак никой да не ви е надиграл,айде малко по сериозно.
Май забрави мачовете с Ювентус и Байерн,там съдиите ви извадиха от дълбокото!
Но все пак заслужена 13-а и надявам се да е последна поне за 20-30 години.

Хаха след 3-0 в първия мач,и явно нарушение на Бенатия........
Стегнете се
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

e4sy
Контакти:

Re: Шампионска лига (финал): Реал Мадрид - Ливърпул - 3:1 FT

Мнениеот e4sy » 26 май 2018 23:51

Не знам , някак си не мога да се зарадвам.
Особено като знам как взехме и 3те ШЛ :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 май 2018 23:52

e4sy написа:Само си представете какво беше нивото на мача след контузията на Салах , щом тук се пише за Бейл ( играча на мача ) :roll:

Нивото беше същото като през миналата година, че и предната.
Равностойно първо полувреме с не малък натиск от страна на съперника на Реал и второто испанците излизат и предават урок.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 май 2018 23:53

Не обръщайте внимание на провокациите. Много скоро няма да имаме толкова боеспособен отбор и ще гледаме финали по телевизията. Тогава ние ще сме на мястото на т.н ''хейтъри''. Със сигурност е тежко да видиш как един отбор, който не ти е любим печели толкова много за толкова кратък период от време.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 26 май 2018 23:53

sapio0o написа:
Tiberius написа:Честита победа! 13-тата е факт!!! Тотално надиграхме Пуул през второто полувреме, което показа, че все нямат необходимото качество за да спечелят турнира.

Качества по-скоро имат, но нямат треньор. Без въздух ШЛ не се печели. Срещу този Мадрид с дълбока преса в началото не се печели. Загубите учат и Ливърпул ще получи своя нов шанс.

Не съм съгласен! Точно заради Клопо играха този финал, но с играчи като Кариус, Ловрен, бекчетата, Хендерсън, Вайналдум- толкоз. Нямат сили за повече.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 26 май 2018 23:54

Съгласен съм , особено през първите 30 минути с едно минаване на центъра :)
Просто не виждам как с толкова слаба игра печелите такива мачове , бих го отдал на опитът.
Няма да говорим за заслуженото ви класиране:)

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 май 2018 23:57

sapio0o написа:
Tiberius написа:Честита победа! 13-тата е факт!!! Тотално надиграхме Пуул през второто полувреме, което показа, че все нямат необходимото качество за да спечелят турнира.

Качества по-скоро имат, но нямат треньор. Без въздух ШЛ не се печели. Срещу този Мадрид с дълбока преса в началото не се печели. Загубите учат и Ливърпул ще получи своя нов шанс.

Това е ключовото. С Клоп начело Ливърпул няма да спечели нито един трофей. Това е жалко, защото Клоп има наистина уникална идея за футбола. Начинът, по който в налага, обаче, е грешен.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 26 май 2018 23:57

Честито! Когато става въпрос за финал, много е трудно Реал да бъде спрян. Но и Ливърпул въобще нямаше късмет с тези два автогола.

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 27 май 2018 00:00

Просто защото бях фен на Реал,ама после ми стана неудобно ( всеки мач да играем с 13 човека ) да се подиграват с мен навсякъде.
По същата причина вече не съм фен и на ЦСКА(да ме гъбаркат че съм от Ловече ) .. И те така ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 май 2018 00:01

Хайде да спрете 1-2 човека да пишете от 5-6 ника и да провокирате и да се опитвате да накланяте везните към уж неутралните фенове. Няма да казвам кои са, те си се знаят, ама е адски грозно и детинско това.

Върни се в “Реал Мадрид”