Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VW03R_Q2m7c[/youtube]
Силно се надявам изказването на Роналдо да беше малко пиар, защото направи слаб мач и за неговия принос във финала няма да се говори. Егото е голяма работа.... Към момента Бейл е сигурен напускащ, има индикации и за Бензема. Вярно, че отборът не направи големи трансфери в последните години, но да си тръгнат всички от триото ще е прекалено. Ще се надявам тогава да вземат Азар, Дибала и Икарди/Мбапе. Като за франсето не съм много сигурен, че ще си пасне с другите двама, защото ми идва твърде много скоростта в предни позиции. Нямам против да гледам Асенсио титуляр, но трябва да вземем още едно крило след напускане на Бейл. Всички говорят за Неймар, но нещо не съм впечатлен. Неймар се губи в големите мачове и е твърде рано да носи такава отговорност. Поне така мисля аз. Ще видим, надявам се Роналдо да остане, скоро ще разберем.
Фен съм на Зизу още от активните му години като футболист. Струва ми се, че неговата работа остава на моменти в сянка. Зидан беше хвърлен в дълбокото и трябваше да довършва сезона на Бенитес. Справи се и спечели ШЛ. Спечели Ла Лига, Суперкупата на Европа, СК на Испания, Световното клубно, дойде ред на 12 ШЛ, а тази година отборът триумфира за трети пореден път в най-престижния клубен турнир. Истината е, че тази година имахме и най-тежките съперници по пътя към финала. Някои ще кажат, че на Зидан му е лесно с толкова много звезди, което до някъде така, но .... никой не си дава сметка колко трудно е да контролираш съблекалнята, да имаш доверието на футболистите в клуб като Реал. Да, Зидан има респекта на играчите заради успехите си на терена, но той беше "никой" като треньор. И в момента се учи, но той спечели треньорски дуели срещу Анчелоти, Моу, Хайнкенс, Алегри. Зидан беше и човекът, който убеди Роналдо, че не трябва да играе всеки мач през пролетта, а трябва да се съсредоточи върху важните мачове. Зидан е човекът, който ротираше състава всяка седмица миналата година и се стараеше да дава игрово време на всичките си състезатели. Доверието към Бензема дразни на моменти, но французинът направи много силни последни два мача в ШЛ и неговата заслужа за трофея е голяма.
И последно, шапки долу пред "черноработници" като Начо, Васкес, Кико Касия, Ковачич и т.н. Хора, които никога не са мрънкали за минути, винаги са давали най-доброто на терена и на тях може да се разчита по всяко време. Лукас игра десен бек на полуфинала, очевидно не му беше комфортно, но си личеше старанието и желанието му!
П.П. Извинете ме, ако ви е дошъл твърде много патосът, но това е моето мнение и то не е обвързано с емоциите от финала. Поздрави на всички!
Фен съм на Зизу още от активните му години като футболист. Струва ми се, че неговата работа остава на моменти в сянка. Зидан беше хвърлен в дълбокото и трябваше да довършва сезона на Бенитес. Справи се и спечели ШЛ. Спечели Ла Лига, Суперкупата на Европа, СК на Испания, Световното клубно, дойде ред на 12 ШЛ, а тази година отборът триумфира за трети пореден път в най-престижния клубен турнир. Истината е, че тази година имахме и най-тежките съперници по пътя към финала. Някои ще кажат, че на Зидан му е лесно с толкова много звезди, което до някъде така, но .... никой не си дава сметка колко трудно е да контролираш съблекалнята, да имаш доверието на футболистите в клуб като Реал. Да, Зидан има респекта на играчите заради успехите си на терена, но той беше "никой" като треньор. И в момента се учи, но той спечели треньорски дуели срещу Анчелоти, Моу, Хайнкенс, Алегри. Зидан беше и човекът, който убеди Роналдо, че не трябва да играе всеки мач през пролетта, а трябва да се съсредоточи върху важните мачове. Зидан е човекът, който ротираше състава всяка седмица миналата година и се стараеше да дава игрово време на всичките си състезатели. Доверието към Бензема дразни на моменти, но французинът направи много силни последни два мача в ШЛ и неговата заслужа за трофея е голяма.
И последно, шапки долу пред "черноработници" като Начо, Васкес, Кико Касия, Ковачич и т.н. Хора, които никога не са мрънкали за минути, винаги са давали най-доброто на терена и на тях може да се разчита по всяко време. Лукас игра десен бек на полуфинала, очевидно не му беше комфортно, но си личеше старанието и желанието му!
П.П. Извинете ме, ако ви е дошъл твърде много патосът, но това е моето мнение и то не е обвързано с емоциите от финала. Поздрави на всички!
- Furious_Monk
Патосът е свързан изцяло с емоцията и доста по-малко с конкретни теми и ясно подредени и изразени мисли, водещи до практически решения.
В днешно време всичко трябва да е кратко, точно и ясно, но патосът винаги си е имал своята значима роля в човешката история- дали като мотивиране, вдигане на самочувствието, успокоение, подсилване на вярата и вътрешната сила...
Емоционално изказана гледна точка не изглежда като патос- Томас Ронсеро изпада често в подобни настроения и публикува такива излияния.
Честно казано, мен не ме впечатлява кой знае колко. Патосът изисква огромна психологическа и лирическа дарба, особено в 21 век. Където се държи основно на етоса и логоса.
Подозирам, че ще се вземе едно звездно попълнение (ако Кристиано си тръгне, вероятно две), а за останалото звучи твърде логично да се изчака края на световното и завръщането на играчи като Валверде, Йодегаард и Винисиус, за да се види на какво ниво са към момента.
Хубав момент да си тръгне и Бензема. Но изглежда все по-вероятно да остане и другия сезон(много силно се надявам да греша).
В днешно време всичко трябва да е кратко, точно и ясно, но патосът винаги си е имал своята значима роля в човешката история- дали като мотивиране, вдигане на самочувствието, успокоение, подсилване на вярата и вътрешната сила...
Емоционално изказана гледна точка не изглежда като патос- Томас Ронсеро изпада често в подобни настроения и публикува такива излияния.
Честно казано, мен не ме впечатлява кой знае колко. Патосът изисква огромна психологическа и лирическа дарба, особено в 21 век. Където се държи основно на етоса и логоса.
Подозирам, че ще се вземе едно звездно попълнение (ако Кристиано си тръгне, вероятно две), а за останалото звучи твърде логично да се изчака края на световното и завръщането на играчи като Валверде, Йодегаард и Винисиус, за да се види на какво ниво са към момента.
Хубав момент да си тръгне и Бензема. Но изглежда все по-вероятно да остане и другия сезон(много силно се надявам да греша).
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа: а за останалото звучи твърде логично да се изчака края на световното и завръщането на играчи като Валверде, Йодегаард и Винисиус, за да се види на какво ниво са към момента.
Като за резерви в Лас Палмас
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
Сигурен съм, че си очаквал Габриел Жезус да се адаптира толкова добре към футбола на Албиона. 
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
TodorT написа:Силно се надявам изказването на Роналдо да беше малко пиар, защото направи слаб мач и за неговия принос във финала няма да се говори. Егото е голяма работа.... Към момента Бейл е сигурен напускащ, има индикации и за Бензема. Вярно, че отборът не направи големи трансфери в последните години, но да си тръгнат всички от триото ще е прекалено. Ще се надявам тогава да вземат Азар, Дибала и Икарди/Мбапе. Като за франсето не съм много сигурен, че ще си пасне с другите двама, защото ми идва твърде много скоростта в предни позиции. Нямам против да гледам Асенсио титуляр, но трябва да вземем още едно крило след напускане на Бейл. Всички говорят за Неймар, но нещо не съм впечатлен. Неймар се губи в големите мачове и е твърде рано да носи такава отговорност. Поне така мисля аз. Ще видим, надявам се Роналдо да остане, скоро ще разберем.
Хубаво мнение, а и като цяло и аз мисля като теб за Зидан. Този човек се учи в движение и за сега се справя добре ако не броим провалите в Испания, ама то докато се учиш няма как да не бъркаш. За сега няма индикации да го сменят дори и да не беше вдигнал титлата в ШЛ и дано остане и за другият сезон и да видим какво ще направи особено ако има не малко промени по състава.
Не съм обаче напълно сигурен за Бейл, че е сигурен напускащ. Той не каза нищо такова, а каза че ще седне с агента си и да обмислят положението понеже иска да играе повече, а този сезон той почти не игра по една или друга причина. По скоро изказването на Роналдо гласи сигурно напускане от колкото това на Бейл. Бензема пък се надявам да го продадем, но ако и Бейл и Роналдо останат, в противен случай ще е добре да остане поне като най опитен в нападението и да не разчитаме на новаци да се справят с напрежението да водят атаката на Реал Мадрид, което хич не е лесно.
paceto написа:
Хубаво мнение, а и като цяло и аз мисля като теб за Зидан. Този човек се учи в движение и за сега се справя добре ако не броим провалите в Испания, ама то докато се учиш няма как да не бъркаш. За сега няма индикации да го сменят дори и да не беше вдигнал титлата в ШЛ и дано остане и за другият сезон и да видим какво ще направи особено ако има не малко промени по състава.
Не съм обаче напълно сигурен за Бейл, че е сигурен напускащ. Той не каза нищо такова, а каза че ще седне с агента си и да обмислят положението понеже иска да играе повече, а този сезон той почти не игра по една или друга причина. По скоро изказването на Роналдо гласи сигурно напускане от колкото това на Бейл. Бензема пък се надявам да го продадем, но ако и Бейл и Роналдо останат, в противен случай ще е добре да остане поне като най опитен в нападението и да не разчитаме на новаци да се справят с напрежението да водят атаката на Реал Мадрид, което хич не е лесно.
Реално погледнато Бейл във форма е много по-добър от Иско и може много,но контузиите му разбиват ритъма.
Каземиро последно време ми се струва доста тромав.
Трябва хубаво освежаване,на мен ми се иска Роналдо да остане,Бейл също.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- Furious_Monk
Бейл и Иско са съвсем различни тип футболисти. Все едно да кажа, че Джерард е по-добър от Иниеста или Модрич, защото вкарва повече от двамата.
Анчелоти.
Анчелоти.
Furious_Monk написа:Бейл и Иско са съвсем различни тип футболисти. Все едно да кажа, че Джерард е по-добър от Иниеста или Модрич, защото вкарва повече от двамата.
Говоря за въздействие върху играта не за голове.
Иско много бави топката на моменти и убива контрите,много ми се иска този елемент от играта му да се промени.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
paceto написа:
Не съм обаче напълно сигурен за Бейл, че е сигурен напускащ. Той не каза нищо такова, а каза че ще седне с агента си и да обмислят положението понеже иска да играе повече, а този сезон той почти не игра по една или друга причина.
Изказването му не беше толкова категорично, но поведението му на празненствата в Мадрид... Все едно гледах Мората от миналата година. Тръгва си и си тръгва тъжен. А от тримата най-много исках той да остане...
Колкото до Роналдо - наистина на PR бие поведението му. Малко ме подразни това, че когато Отборът ти взима Трета поредна, Четвърта за петилетката и Тринадесета общо, ти размахваш Пет пръста пред фотографите... Обаче не го виждам да напусне - сега е последният му шанс да размаха шест пръста в края на годината и да мине Меско в Топките. И това може да стане само в Мадрид, не в ПСЖ, Щатите или Англия... Кристиано ще остане, дори и да му орежат заплатата наполовина.