Madridist написа:Някой помни ли, кога беше последния силен мач на Марсело през този сезон
Миналата година (буквално)...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Madridist написа:Някой помни ли, кога беше последния силен мач на Марсело през този сезон
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100hajitsu написа:MainEventer написа:Супер случайна победа.
Кое ѝ е случайното?! Че Майорка от две атаки успяха да вкарат един гол, а Реал цял мач беше по-добрият отбор като направи куп положения въпреки супердефанзивната игра на домакините и удари две греди?
fcb_bg написа:tornadoto_96 написа:Края на мача дузпа нямаше, а гола беше сто процентов.
Ми то и на Майорка си беше такъв, ама карай.
sl321 написа:Браво че успяхме да обърнем.
При така наречения гол за тях когато беше дадена засада,такава нямаше,но след като засадата беше отсъдена,този тича от центъра и със сигурност ако не беше отсъдена нямаше да се развие така ситуация.Това че Пепе и Касиас го гонеха нищо не означава,всички останали чакаха подновяване на играта.В така създалата се ситуация съдията трябваше да даде жълт картон на този от Майорка.Все пак грешно отсъждане в полза на Реал Мадрид,но да се каже че това отсъждане е повлияло на резултата според мен е грешно.
За ситуацията в която от Майорка претендираха за игра с ръка на Рамос,категорично според мен няма удар в ръката.
За ситуацията при отменения гол на Рамос мисля че по-скоро има засада.Може да само ръката да му е зад последния защитник,но от това което видях ,мисля че имаше засада.
Роналдо игра много слабо,Йозил също,но с тази асистенция ,горе долу компенсира. То в същност за малко и Роналдо да компенсира ,но ....гредата го спря.Все пак-Роналдо в момента играе отчайващо.Няма едно свястно подаване.При него поне това е добре,че като не играе 1-2 мача добре,следващия мач вкарва,а по някой път прави и по 2-3 гола ва такива случаи.![]()
Мауриньо мисля че на време направи промяната и заигра още в 60 мин с трима в защита.Ако беше по-късно мисля че сега нямаше да сме толкова щастливи.
Като цяло аз съм много доволен че,след като в предишния сезон на няколко пъти не успяхме да обърнем резултата тогава когато ни повеждаха,и се чувстваше че в отбора няма дух на победители,сега се вижда точно обратното.
Много хора не харесват Кедира,но според мен е много важен и отсъствието му се усеща.За ди Мария да не говорим.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта