Тотнъм - Реал Мадрид 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheBest007
- Контакти:
Re: Тотнъм - Реал Мадрид, ШЛ, 13 април (сряда), 21:45 часа
Май само Гомеш го е играл двойка

Честито класиране, Тотнъм разочарова тотално.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
- Локомотив1926
- Контакти:
- Frankie Lampard
- Контакти:
Първото класико в вторник ли е ? 
Frankie Lampard написа:Първото класико в вторник ли е ?
Тази събота

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Доста скучен мач и спокойно двата отбора, можеха да не излизат за второто полувреме. Относно съдийството е направо смешно, Тотнъм при общ резултат 0:5 да имат претенции за нещо. Реално от трите спорни ситуации, имаше точно една дузпа,а Гарет Бейл в тези два мача, освен със смешната си симулация днес, с друго така и не го запомних. Също така, искам да ги попитам всички които споменават съдията,къде бяхте в първия мач,когато защитник на Тотнъм с две ръце спря топката след удар на Ди Мария по посока на вратата. Защо не коментирахте тогава.
Също така, се видя,че да бяха играли двата отбора до Великден, Тотнъм освен от дузпа, по друг начин няма как да вкарат гол. И от днес, всеки който почне да ми говори колко големи симуланти били испанците, аз ще му давам пример, точно с Бейл от днешния мач. Признавам си,не го очаквах 
- TheBest007
- Контакти:
Madridist написа:Доста скучен мач и спокойно двата отбора, можеха да не излизат за второто полувреме. Относно съдийството е направо смешно, Тотнъм при общ резултат 0:5 да имат претенции за нещо. Реално от трите спорни ситуации, имаше точно една дузпа,а Гарет Бейл в тези два мача, освен със смешната си симулация днес, с друго така и не го запомних. Също така, искам да ги попитам всички които споменават съдията,къде бяхте в първия мач,когато защитник на Тотнъм с две ръце спря топката след удар на Ди Мария по посока на вратата. Защо не коментирахте тогава.Също така, се видя,че да бяха играли двата отбора до Великден, Тотнъм освен от дузпа, по друг начин няма как да вкарат гол. И от днес, всеки който почне да ми говори колко големи симуланти били испанците, аз ще му давам пример, точно с Бейл от днешния мач. Признавам си,не го очаквах
Кво толкова е направил Бейл?
Re: Тотнъм - Реал Мадрид 0:1 (FT)
Ужасна игра на Тотнъм и в 2 та мача, както впрочем беше и с Милан..общо вкараха 1 гол и тва си беше.....След Арсенал, още един английски тим е изхвърлен от испански без особени проблеми

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- TheBest007
- Контакти:
Re: Тотнъм - Реал Мадрид 0:1 (FT)
kingofpop написа:Ужасна игра на Тотнъм и в 2 та мача, както впрочем беше и с Милан..общо вкараха 1 гол и тва си беше.....След Арсенал, още един английски тим е изхвърлен от испански без особени проблеми![]()
Ми нормално- все пак испанското е дъ бест /чакам Франки да ме опровергае
- Frankie Lampard
- Контакти:
0007 написа:Frankie Lampard написа:Първото класико в вторник ли е ?
Тази събота
Реал доколкото знам играят с Валенсия неделя вечер, така че ...