ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 1:2 FT
Зидан да бъде уволнен още сега
Няма смисъл да се чака загубата от Барселона. Имай поне малко достойнство и се махай 
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Real написа:То щото "катунът" играе най-добрия си футбол от 10 години насам...
Пак сваляте гарда предсрочно. Има реванш!
Загубихме минимално... в по-трудния мач. Дупестият павиан ни ядоса с марковото си пльосване. На Етихад ги попиляваме и след 2 сезона ще ги чакаме пак в Европа.![]()
Настроението тук удивително напомня раздела на Пуул след мача на Кампа миналия сезон. Харесва ми. Нищо не е приключило!
Не си прав. Понякога нещата трябва да се назовават с истинските си имена и да се гледа реално. Хиперболите са безсмислени в момента. Катунът направиха два трансфера и двата бяха положителни.
Последна промяна от LevskiZavinagi на 27 фев 2020 00:29, променено общо 1 път.

-
Raul7Panev
- Контакти:
Медийният балон се спука. Направиха 20 прилични мача и ги изкараха велики. Тактиката на Зидан е разбрана и контрирана от всеки треньор вече. За трасферите какво да кажем. Не взехме Ериксен , който Интер го отмъкнаха буквално без пари за 20 милиона, взимаме футболисти за луди пари на килограм, няма как да стане така. Зидан пак закъсня със смените , както винаги. Ще е чудо ако бием Барселона и продължим в ШЛ. Ако се случи дано не се падаме с Байерн , че ще стане грозно. Ако не спечелим трофей тази година Зидан трябва да бъде освободен , независимо колко е направил за отбора и колко го харесваме.
Загубихме минимално... в по-трудния мач. Дупестият павиан ни ядоса с марковото си пльосване. На Етихад ги попиляваме и след 2 сезона ще ги чакаме пак в Европа.![]()
Настроението тук удивително напомня раздела на Пуул след мача на Кампа миналия сезон. Харесва ми. Нищо не е приключило!
Брат , този оптимизъм не е здравословен. Много сме безхаберни. Тактически сме не 0 , под нулата9 даже. Правят се грешки тип 7 ми клас голямото междучасие . Отпред имаме Бензема ... това е несериозно. Очилатия кретен да взима Зидан и още 5 - 6 човека от отбора и да заминавт , че това е тотален срам. Може ли всеки втори мач да ни пляскат като домакин ??? Стил на игра някой забелязва ли , някакъв модел на подавания от фаза защита през халфове , та до нападатели , освен някакви центриряния ? Погледни един Байерн Мюнхен колко подреден футбол играят и го сравни с нашето чудо .
На Бернабеу сме скандални!
- Furious_Monk
По принцип е така, още повече, че Реал играе по-добре като гост, но.... няма как да няма огромно разочарование от този мач, най-малкото защото се разви по възможно най-тъпанарския начин. Като добавим и последните мачове...
Колкото и да се обвинява Зидан- с този отбор, Зизу прави страхотни неща, просто надскача възможностите му, макар с малко и не чак толкова забележимо. Чакаме с времето Винисиус, Родриго, Йович, Милитао да узреят, но нищо в играта им, не подсказва, че те са правилните играчи за отбор, който иска да печели към този момент.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
RM3313 написа:Брат , този оптимизъм не е здравословен...
Не е, ако си Перес, Зидан или спортния директор. За нас, като фенове - това е единственото здравословно нещо. Можеш да ми вярваш, все пак съм лекар.
Относно мача - на полувремето сме и нищо не е свършило. Навън сме по-добри от вкъщи. Отборът куца откъм класа, но компенсира с воля. Можем ли? Можем! И докато не приключи мача на Етихад - никой не може да ме убеди, че сме отпаднали. Само липсата на Серджо ме затормозва (ако това беше червен, то и голът на Жезус беше нередовен), но е време домораслия ни спартанец Начо да остави името си в Историята.
ЩЕ ГИ УБИЕМ!!!
velez написа:
Вместо Азар, Йович, Винисиус, Милитао, Родриго, Диас да се беше купил Мбапе. Иначе класа от времето на Фиго и Зидан няма....имаше един Роналдо, който влачеше Мадрид на гърба си и вместо да се бетонира в отбора до живот го разкарахме с лека ръка...
Тая пчела на аватара ти е в цветовете на Дортмунд. По-добре Холанд вместо Мбапе.
След Фиго и Зидан имаше доста класа в Реал. Абсурдно е да се твърди, че е бил само Роналдо
RM3313 написа:..., че това е тотален срам.
Това 1-2 е доста далече от тоталния срам. Разглезени сте. Мога да ти дам пример с италиански отбор за това какво значи тотален срам.
Real написа::
Имам проблем с аналогията
Паралел с МЮ - ПСЖ, да, но с Пуул - Барса, не!
Сити не само ви биха, ами определено и ви надиграха.... и то с Кун Агуеро и Стърлинг на пейката.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
LevskiZavinagi написа:
Не си прав. Понякога нещата трябва да се назовават с истинските си имена и да се гледа реално. Хиперболите са безсмислени в момента. Катунът направиха два трансфера и двата бяха положителни.
Гризан и Френки?
А Коу и Дебила за четвърт милиард? Гризу, де Йонг, Фирпо и Артур - още четвърт, не съм убеден, че е положително изхарчен. Ако ние ги бяхме взели, барабар с разните дъгласи, вагове и умтитита - представяш ли си какъв вой щеше да е? Или 130 за 1-2 гола от Феликс? 70 за Лемар? 40 за наш Маркос? Истината е, че и трите топ-отбора в Испания здраво се дънят с трансферите напоследък. И при трите феновете надават страшен вой. И при трите това е напълно безсмислено - не зависи от нас. Предпочитам да се фокусирам върху позитивите, не е като да няма никакви...