Madridist написа:Получи се равностоен мач, като според мен,с оглед игра и положения хикса си беше най-справедливия резултат. Все пак в предишни Класики, при равностойна игра, Реал Мадрид имаше повече късмет и печелеше, вчера се случи точно обратното. Крайно съм разочарован от Бейл - въздух под налягане. Но най-много от господин Анчелоти. Мисля, че всички фенове , а и футболисти на Реал Мадрид вместо да коментират съдийството, да насочат яда си към него. Объркан състав, объркана схема. Няма как да има сработване, след като ние всеки мач играем с различен титулярен състав, като голямо част от играчите играят и на различни позиции. Докато вижте при Барселона, всичко е сработено, там треньорите се сменят всеки сезон, но схема , постройка си остават непроменени. Честито на всички фенове на Барселона във форума на Гонг за победата
+1
Аз по принцип ако има съдийска грешка в някой мач коментирам винаги,този път и дума не съм казал за съдията,щото "повредата е в нашия телевизор".
До момента Анчелоти само приказва преди мачовете,ще играем туй,онуй,обаче става обратно.
А след мача първото полувреме било,вчера второто било той е човека който трябва да направи така че целите 90мин. да са добри,и да гледа какво може да подобри,не да се оплаква от съдията.