Фабио Коентрао е играч на Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- andrei_arshavin
- Контакти:
Re: Фабио Коентрао е играч на Реал Мадрид
коентрао може да играе и в халфовата линия
е-е-е-е-един е-е-е-един единствен на светаааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа
Аршавин, на чие място ще играе в халфовата линия
.За мен, е много добър футболист, но 30 млн ми се виждат много, за защитник.
Thsmith написа:чудно ми е какво правим сега с Марсело...
Марсело и Коентрао ще играят по левия фланг, но Моуриньо трябва да преотстъпи/продаде поне 4-5 халфове. За мен е много голяма глупост да имаш халф-бекове като Марсело и Рамос и да играеш с крила, но Моуриньо си знае.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Thsmith написа:чудно ми е какво правим сега с Марсело...
Марсело и Коентрао ще играят по левия фланг, но Моуриньо трябва да преотстъпи/продаде поне 4-5 халфове. За мен е много голяма глупост да имаш халф-бекове като Марсело и Рамос и да играеш с крила, но Моуриньо си знае.
Ако Марсело и Коентрао играят заедно къде ще е Роналдо? Или ще махнем Ди мария от другата страна...
Как и да е ... Взет е вече. Успех му желая пък...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Tommi написа:Thsmith написа:чудно ми е какво правим сега с Марсело...
Ако Марсело и Коентрао играят заедно къде ще е Роналдо? Или ще махнем Ди мария от другата страна...
Как и да е ... Взет е вече. Успех му желая пък...
Ди Мария ще е по десния фланг, а Роналдо до/зад нападателя. Но при тази схема за едно място в халфовата линия (Алонсо е сигурен за другото място) ще се борят много халфове. Затова казвам, че трябва поне 4-5 халфове да напуснат.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Ди Мария ще е по десния фланг, а Роналдо до/зад нападателя. Но при тази схема за едно място в халфовата линия (Алонсо е сигурен за другото място) ще се борят много халфове. Затова казвам, че трябва поне 4-5 халфове да напуснат.
Чакай де... нещо не ти излиза бройката... 5 халфа. 2 крила /Марсело/Коентрао и Ди Мария/ както казваш. Двама опорни халфа /Лас/Кедира/ и /Шаби/Сахин/ ... Ozil/Кака пред тях ... 5 човека. Роналдо си е перф в лявата част според мен. Да седнат едновременно Месут и Кака на пейката, а Роналдо да играе зад нападателя за да е на терена Коентрао... нещо не ми излиза сметката
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Tommi написа:Ди Мария ще е по десния фланг, а Роналдо до/зад нападателя. Но при тази схема за едно място в халфовата линия (Алонсо е сигурен за другото място) ще се борят много халфове. Затова казвам, че трябва поне 4-5 халфове да напуснат.
Чакай де... нещо не ти излиза бройката... 5 халфа. 2 крила /Марсело/Коентрао и Ди Мария/ както казваш. Двама опорни халфа /Лас/Кедира/ и /Шаби/Сахин/ ... Ozil/Кака пред тях ... 5 човека. Роналдо си е перф в лявата част според мен. Да седнат едновременно Месут и Кака на пейката, а Роналдо да играе зад нападателя за да е на терена Коентрао... нещо не ми излиза сметката
Марсело/Коентрао и Ди Мария - крила, Роналдо - зад нападателя и остават Алонсо и още един.
Е той Кака, който струва много повече е резерва, а пък какво остава за играч, взет за 30 млн.Според мен, Коентрао ще играе като бек.Марсело направи много добър сезон, но обича да оголва зоната си, а за Моуриньо защитата е най-важна.
Когато се бориш за всички трофеи,в които участваш, едно от задължителните неща е голяма резервна скамейка и сравнително равностийни заместници. За Кака и Бензема бяха платени съответно 65 и 35 милиона евро,но Моуриньо си оставя тези играчи редовно на скамейката. А много повече залага на един Йозил,който струва 14 милиона . Да не говорим за Карвальо,който дойде за 4 милиона, а далеч по-скъпи защитници (Гарай) бяха дълбоки резерви през изминалия сезон. Моуриньо не робува на трансферни суми и имена, всеки играе спрямо моментната си форма и конкретния мач и съперник. Коентрао е отличен флангови играч - както в офанзивен, така и в дефанзивен план, а футболът,който практикува Реал Мадрид при Моуриньо е изключително бърз и директен, голямо значение се обръща на фланговите действия. И затова смятам, че трансферът ще бъде от полза. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- liverpool96
- Контакти:
TheBest007 написа:niki87 написа:30 млн. за бек
Барселона дадоха 40 за Алвеш
Да, но Алвеш може да се нареди до най-важните фигури за отбора, докато за Коентрао предстои да видим. И както някой спомена ... на чие място ще играе? Абсурд е Марсело да се примири да е резерва, още повече, че по нищо не изостава на Коентрао.
ПС: Честито на феновете на Реал. Ние го чакахме много на "Анфийлд", но явно ще трябва да си търсим друг ляв бек