Моуриньо напуска Реал Мадрид през лятото ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Моуриньо напуска Реал Мадрид през лятото ?

Мнениеот Parmalat » 20 яну 2011 00:18

Madridist написа:
mironi88 написа:Следващият е Рафата.

Съвсем сериозно ти го казвам- след твоите думи ще сънувам кошмари тази нощ :o

Може да вземете Жерар Улие :mrgreen: :!:
Сега сериозно ако изтървете Мауриньо ерата "Барселона" много трудно ще я спре някой друг.Още повече каквото голямо самочувствие имат играчите на Реал,които всички са звездолинчовци Специалния няма алтернатива тъй като знае как да извилича максимума от тях.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 яну 2011 01:16

Абсолютни простотии!
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

kobra
Контакти:

Мнениеот kobra » 20 яну 2011 01:17

това са пълни глупости!докато не вземат титлата остава.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 яну 2011 01:29

Madridist написа:
Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо сериозно обмисля възможността да си тръгне от "Сантиаго Бернабеу" през юни, пише as.com. Специалния е изключително недоволен от Кралския клуб след няколко месеца работа в столицата.
Португалският треньор е обиден на "белите" шефове заради нежеланието да бъде привлечен нов нападател през зимата. Жозе също така не е в добри отношения с генералния директор на "лос меренгес" Хорхе Валдано. Жозе се чувства предаден от ръководството на Реал Мадрид и му липсва подкрепата на управниците.

Ако това нещо се случи и ръководството го допусне, най-добре Перес и Валдано да си направят харакири. Като гледам реакциите в Интернет, навсякъде феновете на Реал Мадрид са единодушни- пълна и безрезервна подкрепа към Моуриньо. А Валдано,може да е легенда на клуба, но въобще не знам за какво го държат на този пост- нито се купува или взима под наем централен-нападател, веднъж не защити публично Жозе Моуриньо-нито със случая с онзи перко(треньорът на Хихон),нито след тази декларация на испанските съдии. Да не говорим,че имаше няколко мача,в които съдиите ощетиха Реал Мадрид(най-фрапантният беше със Севиля) и единственият който протестира беше Моуриньо,а Валдано - отново заровил главата в пясъка. Жозе Моуриньо трябва да му се даде пълен кредит на доверие и да знае,че може да разчита на клубното ръковдство в тежките моменти. 8-)

Валдано от край време иска да бъде треньор на Реал, точно на това отдавам, че е на нож с треньорите на Реал и че не ги защитава пред медиите, когато имат нужда от подкрепа! Това на което се чудя е следното: Валдано толкова ли не разбира, че личните му амбиции само вредят на Реал?! И ако той не го разбира... Перез сляп ли е, че още го държи на заплата в клуба?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 яну 2011 01:45

Перез и Валдано са много добри приятели. И са заедно от началото. Би махнал Моу, но не и Валдано. Междо другото Валдано наложи Раул в Реал Мадрид. И ако някога стане треньор, поне е доказал, че разчита на юноши

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2011 01:57

bojkyy написа:Перез и Валдано са много добри приятели. И са заедно от началото. Би махнал Моу, но не и Валдано. Междо другото Валдано наложи Раул в Реал Мадрид. И ако някога стане треньор, поне е доказал, че разчита на юноши

Доказал с какво? Един Раул в последните 20 години, а Примера (и не само) е пълна с юноши на Реал. За които после се дават милиони за откупуване. Ако изгонят Моу, по-добре да скачат от някой мост с камък на шията, за по-сигурно. Да, Барса няма да играе вечно така, но с Жозе има сериозен шанс Реал Да вземе трофей този сезон, с друг треньор не виждам как ще се случи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 20 яну 2011 02:04

Не се тормозете за неща които нито се знаят,нито можем да повлияем.Както вярвах че Пелегрини ( преди това Шустер,Хуанде Рамос,Капело) ше бъдат освободени,така сега съм вътрешно съм сигурен че Мауриньо няма да мръдне от Мадрид поне още един сезон.Поне аз така си мисля.Не мисля че на Перес му е толкова акъла.Ако го махне или Мауриньо си тръгне ще бъда много разочарован,но това няма да ме накара да не вярвам в доброто бъдеще на Реал.

При определени обстоятелства ако Реал не спечели нищо този сезон,и се поставя на мястото на Перес, ще си мисля така:Ок,Мауриньо не спечели нищо тази година.Но където и да е бил е печелил ако не първия то втория сезон.Щом е така,вината не е в Мауриньо.Ако той не може да спечели,кой?
Само че Перес си е Пересдат ( има една теза че ако буквите в една дума а и цяло изречение са разбъркани пак може да се разбере) та Перес си го занем като пълен педеарст.В този симсъл очкавам всикчо. ;)
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 яну 2011 02:14

rhaegar написа:
bojkyy написа:Перез и Валдано са много добри приятели. И са заедно от началото. Би махнал Моу, но не и Валдано. Междо другото Валдано наложи Раул в Реал Мадрид. И ако някога стане треньор, поне е доказал, че разчита на юноши

Доказал с какво? Един Раул в последните 20 години, а Примера (и не само) е пълна с юноши на Реал. За които после се дават милиони за откупуване. Ако изгонят Моу, по-добре да скачат от някой мост с камък на шията, за по-сигурно. Да, Барса няма да играе вечно така, но с Жозе има сериозен шанс Реал Да вземе трофей този сезон, с друг треньор не виждам как ще се случи.

И Гути, със сигорност има и още, но не се сещам. Но той не беше дълго време на поста.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 20 яну 2011 04:28

Моуриньо, няма да се маха отникъде виж Валдано може да иде в заслужена почивка

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 яну 2011 07:09

Това едва ли е възможно! Та РМ още на е с а загубили шансове да спечелят всички надпревари в които участват! Винаги съм имал "по- специално" отношение към този клуб, но аз не вярвам да са толкова тъпи!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”