Леванте-Реал Мадрид (06/01,23:00)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Леванте-Реал Мадрид (06/01,23:00)
0-11 
Последна промяна от Rofles на 05 яну 2011 15:28, променено общо 1 път.
[/center]- Middlesbrough
- Контакти:
Може ли за такъв мач да се карате
Големи хора сте . 
Има тема за мача. Ей на това му се вика респект към противника! 
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Middlesbrough написа:добре айде залагай :Д хахахахахахахахахах
Пари няма да ти искам ,че няма да мога да си ги взема.Ако твоята прогноза се збъдне няма НИКОГА повече да коментирам във Форума на Барселона в противен случай ти няма да коментираш във Форума на Реал...????Съгласен?
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Хаджитсу - всеки е свободен да си дава прогнозата за мача без значение с какъв резултат и за кой отбор е.
Мидълзбро - изтрих коментарите,защото от мухата щеще да стене слон и от усмихнати емотиконки минахте на обръщания от вида: "какво се смееш,бе" и т.н.
Мидълзбро - изтрих коментарите,защото от мухата щеще да стене слон и от усмихнати емотиконки минахте на обръщания от вида: "какво се смееш,бе" и т.н.
Пичове,Дренте е под наем Марсело ще получи почивка кой ще играе тогава на левия бек?
Сори не съм много наясно със състава предвид промените,които Моуриньо ще прави 
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- Middlesbrough
- Контакти:
Madridist написа:Хаджитсу- всеки е свободен да си дава прогнозата за мача без значение с какъв резултат и за кой отбор е.
Мидълзбро, изтрих коментарите,защото от мухата щеще да стене слон и от усмихнати емотиконки минахте на обръщания от вида: "какво се смееш,бе" и т.н.
хахах виж че си права ташак , аз ко да направа че тия двамцата са кат ощипани жени и изригват место да го приемат с усмивка както би го направил ти божко или непобедимия :Д ... ако искате няма да пиша в вашия форум аз и без тва не го права , ся просто нямаше ко да права :Д

Офтопик:
Madridist написа: Хаджитсу - всеки е свободен да си дава прогнозата за мача без значение с какъв резултат и за кой отбор е.
Мидълзбро - изтрих коментарите,защото от мухата щеще да стене слон и от усмихнати емотиконки минахте на обръщания от вида: "какво се смееш,бе" и т.н.![]()
Офтопик:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Middlesbrough написа:Madridist написа:Хаджитсу- всеки е свободен да си дава прогнозата за мача без значение с какъв резултат и за кой отбор е.
Мидълзбро, изтрих коментарите,защото от мухата щеще да стене слон и от усмихнати емотиконки минахте на обръщания от вида: "какво се смееш,бе" и т.н.
хахах виж че си права ташак , аз ко да направа че тия двамцата са кат ощипани жени и изригват место да го приемат с усмивка както би го направил ти божко или непобедимия :Д ... ако искате няма да пиша в вашия форум аз и без тва не го права , ся просто нямаше ко да права :Д
Човек, добре те познавам и знам,че го правиш за майтап с тези прогнози. Аз лично доста се усмихнах и си викам,че дори на фифата на аматьор няма да мога да вкарам с Леванте девет гола на Реал Мадрид. Относно писането във форума на Реал,аз лично се радвам, когато пишат фенове на Барселона или други отбори и ще ти кажа защо. Аз виждам различна гледна точка и позиция и доста често се замислям за някои неща.