Нещо в излъчването му много ме дразни, но този футболист може да стане "легендарен". Стига да си реши проблема с играта си във важните мачове. А Юнайтед така и не могат да се възстановят от загубата му. Победата над Милан според мен бе дело на Леонардо

и разбира се "грамадана" Рууни. Но определено попадна на мястото си. Лично за мен, Кака е много по-добър главно, заради организаторските си качества, но такива футболисти хората обикновено не ги помнят.

Офтопик, но Кака е на обратната крайност. Трябваше да си тръгне от Милан. Беше ясно, че този отбор запада. Бездействието на татко Карло да намери добри заместници на Шева, Малдини, Гатузо, Пипо, Дида... щеше да дойде до срив. Просто не се знаеше кога. Плюс това в едно интервю той го каза в прав текст: "Дойде ли Рони си тръгвам." И го направи. Нямаше смисъл от двама еднотипни футболисти на терена. Още повече, че и двамата са еднакво суетни и не можеха да поделят публиката.

Но дойде в отбор, където е Роналдо, а Кака не е свикнал да е втора цигулка и няма да се учудя ако се махне от Реал.