Кристиано: 10 мача на „Бернабеу” -10 гола и 10 победи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Кристиано: 10 мача на „Бернабеу” -10 гола и 10 победи

Мнениеот bojkyy » 22 фев 2010 22:37

kambata написа:А за Лион, ще ги видим ..лично мисля, че ще отпаднат.

Абе то и миналите години сЪперниците на Реал уж отпадаха... :lol:
[offtopic]Защото така ми е кеф 8-)[/offtopic][/quote]
Кеф ли ти беше когато съдията подари 1/4 финалите на Байерн, като отмени явен гол на Рамос, келеш[/quote]
Келеш на брат ми левскар няа да викаш чу ли е шматка[/quote]

По-скоро сестра
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 22 фев 2010 22:40

niki87 написа:Как да не го отмени след като Рамос си спря топката с ръка :lol:...Давай го малко по-споко...кво е това келеш :lol:
...Айде Алкорконе-ти си :lol:

Странно как само ти си я видял тая ръка. И Алкоркон ша унижи любимия на теб и на сестра ти лефски
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 фев 2010 23:37

bojkyy написа:
niki87 написа:Как да не го отмени след като Рамос си спря топката с ръка :lol:...Давай го малко по-споко...кво е това келеш :lol:
...Айде Алкорконе-ти си :lol:

Странно как само ти си я видял тая ръка. И Алкоркон ша унижи любимия на теб и на сестра ти лефски
Ай стига си обиждал,бе балетист :evil: Гледай си отбора със смешния правопис и мълчи :!:

Не очаквах още първия сезон Роналдо да направи такъв фурор,но ЕВАЛА 8-)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 22 фев 2010 23:57

Еми той нищо не е направил още, освен очеизбождащия факт още при трансфера че отбора се гради за него като цяло, ще видим какви успехи ще има, според мен ще са минимални каквито са били на 80% от купените звезди в Реал.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 23 фев 2010 00:02

с тази игра няма скоро да стигне бербатова,нашия е рекордьор по отбелязани голове срещу Мали,Непал и други грандове във футбола

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 23 фев 2010 00:30

levski55 написа:с тази игра няма скоро да стигне бербатова,нашия е рекордьор по отбелязани голове срещу Мали,Непал и други грандове във футбола

Вече се оляхте! Не мога да разбера, какво толкова ви е направил Бербатов? Темата е за Роналдо! Модераторите, вместо да ми триете темите, по-добре обръщайте внимание на такива лекета като levski55! :evil:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

BaHk0-be
Контакти:

Мнениеот BaHk0-be » 23 фев 2010 00:40

И Барбука щеше да направи толкова голове до момента.Всъщност, защитите в примера са трагични и е нормално.Разбира се, Роналдо правеше същото и в Юнайтед, но там спечели всичко, а в Испания още нищо.Ако Реал не вземат титла, и с 40 гола да завърши, все тая !

Лично за мача с Лион, мисля, че французите ги чака разгром.Имам чувството, че Реал ще вкарат много, ама наистина много.Нещо от сорта на Холандия-Шотландия на баражите за евро 2004, когато Шотландия биха 1-0 като домакини и съжалиха за това на реванша.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 фев 2010 01:25

Angoff написа:ОсминаРеал и отново калъфките в Испания , тоя филм сме го гледали :lol:

Барселона, колкото и да побеждава, Реал Мадрид си остава най-титулувания испански отбор ;) .31 срещу 19. Като почнете да доближавате тогава нека говорим. Дотогава епитети като калъфки звучат смешно и нелепо :oops: :oops: :oops:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 23 фев 2010 01:48

Всичко,което чета до момента са глупости с малки изключения,другото е извън темата.Роналдо е добър футболист,лошото е,че в неподходящ момент е в Реал М,тъй като Барселона е доминант в Испания,а и в Европа,така че няма да има шанса да стане шампион още първият си сезон на Бернабеу.Но само времето ще покаже.Иначе с футболист като Кака,всеки може да играе силно.За Бербатов-каквото и да кажете,каквото и да напишете,трябва да знаете едно-Това е един от най-добрите ни футболисти,заедно със Стенли и Марто,затова по-добре замалчете.разбирачи такива.Всеки в БГ обича да плюва,успелите.Изгонихме Стоичков,сега изгонете и Бербатов.Ебати българите сте. :twisted:
Glory Glory Man Utd

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 фев 2010 08:30

Нещо в излъчването му много ме дразни, но този футболист може да стане "легендарен". Стига да си реши проблема с играта си във важните мачове. А Юнайтед така и не могат да се възстановят от загубата му. Победата над Милан според мен бе дело на Леонардо :evil: и разбира се "грамадана" Рууни. Но определено попадна на мястото си. Лично за мен, Кака е много по-добър главно, заради организаторските си качества, но такива футболисти хората обикновено не ги помнят. :cry:
Офтопик, но Кака е на обратната крайност. Трябваше да си тръгне от Милан. Беше ясно, че този отбор запада. Бездействието на татко Карло да намери добри заместници на Шева, Малдини, Гатузо, Пипо, Дида... щеше да дойде до срив. Просто не се знаеше кога. Плюс това в едно интервю той го каза в прав текст: "Дойде ли Рони си тръгвам." И го направи. Нямаше смисъл от двама еднотипни футболисти на терена. Още повече, че и двамата са еднакво суетни и не можеха да поделят публиката. :) Но дойде в отбор, където е Роналдо, а Кака не е свикнал да е втора цигулка и няма да се учудя ако се махне от Реал.

Върни се в “Реал Мадрид”