Каналес подписа с Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Каналес подписа с Реал Мадрид

Мнениеот ZinedineZidane » 22 яну 2010 22:34

baltimore написа:Трансферната сума е 6 милиона евро. Мадридчанина да си провери информацията ;)

Въобще не споря за това, може и да си прав! Както виждаш съм копирал статията на Гонг, в която си пише предварителен договор от лятото, което си означава Free transfer! Ако Гонг грешат, това е друга тема!
Пуснах темата, защото се зарадвах на този трансфер и мисля, че момчето заслужава да му се обърне внимание!
Nightfate написа:Zidane .. не говори че при някои играчи не става с пари само че точно Реал и Сити са един дол дренки .. ;)

Виж, ти не четеш нито статията, нито това, което съм написал аз! И не слагаш запетаи и ми е трудно да разбера смисъла на изречението ти. Но ще ти уточня специално какво съм имал предвид: Сити му дава 2 милиона на година, Реал 1 милион, но момчето не си и помисля за Сити. А за това, че Реал постига целите си с много пари е факт, но не знам защо мислиш, че аз не го знам... Не случайно съм написал само с пари!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 22 яну 2010 22:41

Честно казано,за първи път чувам за това момче,но по думите ви е доста добро :) Дано го видим от другия сезон в игра

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 22 яну 2010 23:08

Отличен футболист е този наистина жалко, че отива направо в такъв голям отбор където няма да получава много шанс за игра според мен.Един отбор от калибъра на Валенсия,Атлетико или Виляреал би му подхождал по добре най вече за развитието му, но както и да е дано се наложи и в Реал.

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 22 яну 2010 23:11

1 млн. за толкова млад футболист. :shock: Има нещо сбъркано в тая история с заплатите. Фифа трябва най-накрая да напарви нещо и да въведе таван на заплатите, както е например в НБА.

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 22 яну 2010 23:20

Ако беше малко по-запознат с испанското първенство щеше да знаеш, че Каналес е смятан за един от най-големите таланти там. С една дума "златното дете чудо". Но нека не говорим за заплати, защото мога да се обзаложа с всеки, че следващият сезон този футболист няма да е играч на Реал. Няма как просто толкова рано да го пуснат да играе, 100% ще го дадът под наем, както направиха и с Гранеро, Негредо, Парехо и Солдадо. Може пък да продължи кариерата си в Сантандер, но, като собственост на Реал Мадрид.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 22 яну 2010 23:25

ultra_shark написа:Ако беше малко по-запознат с испанското първенство щеше да знаеш, че Каналес е смятан за един от най-големите таланти там. С една дума "златното дете чудо". Но нека не говорим за заплати, защото мога да се обзаложа с всеки, че следващият сезон този футболист няма да е играч на Реал. Няма как просто толкова рано да го пуснат да играе, 100% ще го дадът под наем, както направиха и с Гранеро, Негредо, Парехо и Солдадо. Може пък да продължи кариерата си в Сантандер, но, като собственост на Реал Мадрид.

По абсолютно същия начин постъпиха с Гарай, купиха го от Сантандер и го оставиха още една година да играе там. Така, че това няма да е новост!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 23 яну 2010 00:24

Nightfate написа:Zidane .. не говори че при някои играчи не става с пари само че точно Реал и Сити са един дол дренки .. ;)

+1! Дори и с пари Реал са мнооооого далече от "белия балет" преди 10...Като гледам противниците им в шампионатите и Сити и Реал са обречени...

ZinedineZidane написа:Виж, ти не четеш нито статията, нито това, което съм написал аз! И не слагаш запетаи и ми е трудно да разбера смисъла на изречението ти. Но ще ти уточня специално какво съм имал предвид: Сити му дава 2 милиона на година, Реал 1 милион, но момчето не си и помисля за Сити. А за това, че Реал постига целите си с много пари е факт, но не знам защо мислиш, че аз не го знам... Не случайно съм написал само с пари!

Ами, че ще предпочете Реал за тази разлика е ок, обаче лично гледах едно интервю/за жалост не си спомням с кой от Мадрид-ския клуб/, в което ясно се обясняваше този психологически момент, а именно - децата трениращи в този отбор/и други, които биват привличани като млади/ виждат бъдещето си свързано само с този клуб и когато те не успеят да се реализират в него изпадат в дупка и дори се отказват от футбола. Като добавим и "звездите", които Реал трупа в състава си НЕ виждам смисъл подобни талантливи момчета да пропилянат възможностите си на Бернабеу. В крайна сметка и с пари, и без - всичко си зависи от момчето. Дано само му се даде шанс да защити качествата си и в Реал! При Барса нещата са мааалко по-различни, но това е друга тема.
“Прост народ - слаба държава”

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 23 яну 2010 01:10

Ами, че ще предпочете Реал за тази разлика е ок, обаче лично гледах едно интервю/за жалост не си спомням с кой от Мадрид-ския клуб/, в което ясно се обясняваше този психологически момент, а именно - децата трениращи в този отбор/и други, които биват привличани като млади/ виждат бъдещето си свързано само с този клуб и когато те не успеят да се реализират в него изпадат в дупка и дори се отказват от футбола.

Май имаш в предвид едно интервю на Александър Дюлгеров(дето работи в ДЮШ на Реал) :roll: :roll:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 23 яну 2010 01:39

Каналес е голям талант! Може да стане най-голямата звезда в Испания след време. Само че според мен преминаването му в Реал на тази възраст е грешка. Това не е отбор, който дава път на млади играчи. А на него на тази възраст му трябват главно игрови минути.

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 23 яну 2010 02:08

Поредният талант,който ще бъде опропастен в Реал! :cry:

Върни се в “Реал Мадрид”