Реал Мадрид - Алмерия (всичко около мача)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Алмерия (всичко около мача)

Мнениеот ZinedineZidane » 05 дек 2009 22:43

Пфу, пак нерви :evil: Логичното стана все пак! Ама това подценяване в началото на 2-то полувреме може да изиграе лоша шега следващия път! :roll:

Едит: :shock: лигльото си е лигльо, не мисли с главата си...просто безобразни два картона и наказание баш за Валенсия. Лигльо :x
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 дек 2009 22:54

За мен се получи добър мач с много голове и от двата отбора. Не трябваше да допускаме това отпускане в началото на второто полувреме,когато ни вкараха двата гола. Специално искам да коментирам двете най-важни поне за мен положения в мача. Дузпата за Реал беше сто процентова, съприкосновение между двамата имаше. Червения картон на Роналдо-АБСУРДЕН :evil:.Може ли да направиш такава глупост в решен мач-ОК,провокиран си, но трябва ли да отговаряш. За мен това дори си беше за директен червен 8-) Все пак честита победа на всички,оставаме в играта за титлата ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 дек 2009 00:01

Ето и видео с головете:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tFSaaJ_xQwQ[/youtube]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 06 дек 2009 18:24

Честита ви победа. Аз лично очаквах лесна победа за вас, но.... знаем какво се случи!

Сега не искам да се заяждам, но искам да ви питам следното и да отговорите честно:
Според вас гола на Бензема редовен ли беше :?: :!:
За мен не беше редовен! Съдията не видя, че Бензема е влязал в наказателното поле преди Роналдо да изпълни дузпата!!! По всички правила на футбола гола не трябваше да бъде зачитан, а изпълнението на дузпата да бъде повторено! Друг е въпроса, че най-вероятно Роналдо щеше да вкара при повторението на дузпата..., НО все пак при така развилата се ситуация гола на Бензема беше НЕРЕДОВЕН, а точно той беше повратната точка на мача, защото благодарение на него резултата стана 3:2!!!

П.П. Пак казвам не искам да се карам с никого... искам само да видя дали ще си признаете очевидното?!

П.П.2. Изобщо няма да коментирам червеният картон на гелосаното конте... един професионалист НИКОГА и при никакви обстоятелства не би си изкарал такъв картон :!:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 06 дек 2009 18:36

Не очаквах Реал М. да се затруднят толкова много-не знам,подцениха ли Алмерия,липсата на основни играчи ли 8-) Но е факт,че след 1-1 им се "вързаха краката" :) Все пак логичното се случи

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 06 дек 2009 18:47

Lord_VOODOO написа:Честита ви победа. Аз лично очаквах лесна победа за вас, но.... знаем какво се случи!

Сега не искам да се заяждам, но искам да ви питам следното и да отговорите честно:
За мен не беше редовен! Съдията не видя, че Бензема е влязал в наказателното поле преди Роналдо да изпълни дузпата!!! По всички правила на футбола гола не трябваше да бъде зачитан, а изпълнението на дузпата да бъде повторено! Друг е въпроса, че най-вероятно Роналдо щеше да вкара при повторението на дузпата..., НО все пак при така развилата се ситуация гола на Бензема беше НЕРЕДОВЕН, а точно той беше повратната точка на мача, защото благодарение на него резултата стана 3:2!!!

П.П. Пак казвам не искам да се карам с никого... искам само да видя дали ще си признаете очевидното?!

П.П.2. Изобщо няма да коментирам червеният картон на гелосаното конте... един професионалист НИКОГА и при никакви обстоятелства не би си изкарал такъв картон :!:

Lord_VOODOO бях убеден, че някой ще пита за това положение. Виж вратаря на Алмерия при дузпата,когато избива топката колко е пред голлинията,много добре се вижда точно на 02:00 от клипчето,което съм постнал . А лично положението на Бензема, ако съдията беше 100 % принципен трябваше да повтори дузпата,въпреки, че съм виждал много по фрапиращи влизания напред в наказателното при дузпа и след това признаване на гола. Въпреки всичко съм убеден, че Реал пак щяха да си вземат мача. Поздрави ;)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 06 дек 2009 18:58

Lord_VOODOO написа:Честита ви победа. Аз лично очаквах лесна победа за вас, но.... знаем какво се случи!

По принцип си прав, факт е и се вижда ясно. Обаче надали има дузпа, при чието изпълнение да не се нарушава това правило. От другата страна човек от Алмерия също е две крачки вътре. Вратарят е напред и той, а бе въобще трябваше да се пребие наистина, но малко съдии го правят.
Замисли се обаче, ако беше върнал дузпата както беше пропусната от Роналдо, какво щеше да кажеш?!

Потребителски аватар
Lord_VOODOO

Мнениеот Lord_VOODOO » 06 дек 2009 19:13

Аз лично бях за ново изпълнение на дузпата, защото както каза Зизу... нищо не беше както трябва при тази ситуация..., а вече дали Роналдо щеше да вкара... можем само да гадаем. Логично е да очакваме, че щеше да вкара при едно евентуално повторение. :) Както много пъти съм казвал искам да се свири точно каквото има... - нищо повече, но и нищо по-малко. :) Отначалото на сезона испанските съдии се надпреварват да допускат груби грешки, някои са фатални, други не.... не знам за вас, аз лично бих желал съдията да има възможност да гледа повторение на ситуацията, особено в много напечени мачове, където едно грешно решение може да окаже кардинално влияние върху хода на мача! Тъкмо тогава отборите и треньорите няма да могат да се оправдават със съдиите, а ясно ще се види кой колко може да играе! ;) Или с други думи да стане като в тениса - там си имат системата "Ястребово око" и тенисистите имат право по 3 пъти на сет да проверяват решенията на съдиите, ако смятат, че са ощетени!!! Най-малкото нямаше да се стига до ситуации като тази на мача Франция - Ейре и играта с ръка на Анри, както и много други ситуации, които гледаме всеки мач!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 06 дек 2009 19:21

Lord_VOODOO написа:Аз лично бях за ново изпълнение на дузпата, защото както каза Зизу... нищо не беше както трябва при тази ситуация..., а вече дали Роналдо щеше да вкара... можем само да гадаем. Логично е да очакваме, че щеше да вкара при едно евентуално повторение. :) Както много пъти съм казвал искам да се свири точно каквото има... - нищо повече, но и нищо по-малко. :) Отначалото на сезона испанските съдии се надпреварват да допускат груби грешки, някои са фатални, други не.... не знам за вас, аз лично бих желал съдията да има възможност да гледа повторение на ситуацията, особено в много напечени мачове, където едно грешно решение може да окаже кардинално влияние върху хода на мача! Тъкмо тогава отборите и треньорите няма да могат да се оправдават със съдиите, а ясно ще се види кой колко може да играе! ;) Или с други думи да стане като в тениса - там си имат системата "Ястребово око" и тенисистите имат право по 3 пъти на сет да проверяват решенията на съдиите, ако смятат, че са ощетени!!! Най-малкото нямаше да се стига до ситуации като тази на мача Франция - Ейре и играта с ръка на Анри, както и много други ситуации, които гледаме всеки мач!

Подкрепям те напълно! Даже след дербито се коментираше темата с видео-повторенията. Недоспустимо е с това равнище на техниката, човешкият фактор да е толкова силен.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 07 дек 2009 02:07

И аз не искам да се заяждам ама спред теб гла на Ибра срешу нас редовен ли беше
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”