Севиля-Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Севиля-Реал Мадрид

Мнениеот turbogena » 03 окт 2009 15:15

Победа за Севиля с 2:1 ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 03 окт 2009 19:51

maldin1 написа:
Lord VOODOO написа:По-полека... ;) Молете се Севиля да не ви напълни кошницата, че са в доста добра форма...., бележат много, а и като цяло по традиция са ви наудобен съперник! Аз лично очаквам в мача да има много голове и въпреки, че ми се иска Севиля да ви победи реално очаквам да си спретнете един самоубийствен Х!

Прогноза - 2:2 ;)

Кака ако играе на ниво най-малко с 2-3 ще се отарвът прогноза 2
П.с. Не ти ли писна всеки път да повтаряш ,че барЦилоната са адският отбор и винаги ще бият ,докато Реал Мадрид (не съм им фен) не дай си Боже и от последния може да паднат ?Звучиш вече доста банално.

Айде покажи ми къде в мнението ми казвам, че Барса са адски добри? И къде видя да казвам, че Реал ще паднат от последният? Севиля са трети в класирането на 3 точки от Барса и Реал и са домакини на мача! Роналдо е контузен, Севиля е в отлична форма, а защитата на Реал не е най-добрата на земята! И все пак не очаквам Реал да загубят (въпреки, че ми се иска), а според мен мача ще завърши наравно!!!!

Та тъп ли си, сляп ли си, идиот ли си... какво си??? Защо само търсиш провокацията? А и в крайна сметка имам право на лично мнение и прогноза!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Мнениеот palante » 03 окт 2009 21:33

fr3ak_boy написа:3-4

ти па хандбален резултат още малко 7-8. Мача е 0-1 или 1 на 2
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 окт 2009 21:36

palante написа:
fr3ak_boy написа:3-4

ти па хандбален резултат още малко 7-8. Мача е 0-1 или 1 на 2

:lol: :lol: :lol: моята прогноза е 15-17
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 03 окт 2009 23:49

Madridist написа:

То като тайбрек на волейболен мач... ;)

Сега остава да се появи някой супер оптимист с очакване на баскетболен резултат, примерно 84 : 84 :P :P :P :P :P
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 03 окт 2009 23:56

Lord VOODOO написа:
Madridist написа:

То като тайбрек на волейболен мач... ;)

Сега остава да се появи някой супер оптимист с очакване на баскетболен резултат, примерно 84 : 84 :P :P :P :P :P

Майтап да става :lol:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 окт 2009 23:49

Поне има един човек, който се е зарадвал. Айде Лорде, честито, титлата Ви е в ръцете, а и имаш повод да си коментираш на воля ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 04 окт 2009 23:56

turbogena написа:Победа за Севиля с 2:1 ;)

e Братле ти се окажа истински Нострадамус бе :) как позна? ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 окт 2009 00:00

Заслужена победа на Севиля.Играха по-мотивирано и имаха по-чистите положения.Благодарение на Свети Икер извадихме още няколко гола.Дано липсата на Роналдо да не е била решаваща.Все пак е началото на сезона,не трябва да се предаваме,паднахме от един доста силен отбор.Накрая на мача ме беше яд,че не се сбъдна прогнозата на Lord VOODOO за резултата.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 05 окт 2009 00:20

ZinedineZidane написа:Поне има един човек, който се е зарадвал. Айде Лорде, честито, титлата Ви е в ръцете, а и имаш повод да си коментираш на воля ;)

Колко пъти да повтарям, че, за да има силна Барселона е нужно да има силен Реал и обратното! Най-лесното е да удряш паднал съперник..., но поне според мен в това няма нищо мъжко и достойно....

Няколко пъти влизах в разгорещени полемики с различни фенове на Реал и всеки път обяснявах едно и също нещо: Вие имате сериозни проблеми в защита! Причините поради, които това досега не се набиваше така ярко на очи бяха, че имате един превъзходен вратар като Икер Касияс - един от най-добрите в света (за мен лично не е най-добрият) и досега не бяхте играли със сериозен съперник, който да има голяма нападателна мощ! Лесно е да биеш опашкарите, но когато посредствени отбори като Цюрих и Депортиво ти вкарват по 2 гола на мач... трябва да се замислиш поне малко и да признаеш, че нещо в отбора куца! Е видя се кой бе крив и кой бе прав... Вярно често пъти коментирам много пристрастно, но това не означава, че не мога да дам обективно мнение! Дано най-после го загреете това...

В крайна сметка отбора ви има огромен потенциал и тези момчета, които са се събрали в отбора ви ще ви носят много радост и титли..., но изчакайте поне един сезон! ;) Този би трябвало да е за нас, а следващият, колкото и да не ми се иска със сигурност ще е за вас!

П.П. Не знам колко от вас са гледали снощи мача Барса - Алмериа, но и ние играхме плачевно слабо особено през второто полувреме. Ако ви вълнува минете през нашият раздел в темата за мача съм направил подробен разбор, който е доста критичен...

Madridist написа:Заслужена победа на Севиля.Играха по-мотивирано и имаха по-чистите положения.Благодарение на Свети Икер извадихме още няколко гола.Дано липсата на Роналдо да не е била решаваща.Все пак е началото на сезона,не трябва да се предаваме,паднахме от един доста силен отбор.Накрая на мача ме беше яд,че не се сбъдна прогнозата на Lord VOODOO за резултата.

През цялото време се надявах да загубите - мисля, че е нормално, все пак гледам интереса на моя отбор. Когато написах, че прогнозирам 2:2... няколко пъти писах, че резултата ще бъде 2:1 и после си корегирах мнението... В крайна сметка наистина не очаквах да загубите, въпреки, че стисках палци да се случи точно това...
Споко и ние не сме цъфнали и вързали и ние ще губим точки! Миналият сезон ноември месец след като Барса беше спечелила 10 мача под ред имаше едно интервю с Гуардиола. В него той каза следното: "титлата не се печели с победи през октомври и ноември, а с победи през март и април и като цяло с постоянство!" Няма отбор на света, който да печели всичките си мачове, ако играе честно!!! Така че след една загуба нищо не е свършило. Горе главите! Едва като мине второто Ел Класико може да се говори за титлата и кой ще я спечели! ;)

П.П.2. Лично според мен и с Роналдо на терена пак щяхте да загубите. Той не обича да се връща да помага на защитата, а на вас там ви е проблема, а Роналдо не може с нищо да помогне за решаването на този проблем...

Върни се в “Реал Мадрид”