ШЛ: ПСЖ - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: ПСЖ - Реал Мадрид, Вторник от 22:00
Индивидуалната класа е на тяхна страна, няма какво да се лъжем. Въпросът е, че реално не са се доказали особено и няма да се изненадам да ги спукаме от бой.
Обективно ми е мъгла все пак крайния изход и просто си пожелавам да се представим достойно. Едва ли някой си прави илюзии, че сме фактор в ШЛ.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
То на хартия и Асенсио, Азар, Валверде и Модрич също могат да вкарат + Каземиро, ама не го правят постоянно, така че тук говорим за основни играчи, които бележат всеки мач, през мач или поне се очаква да вкарат голове в тях. 
paceto написа:Те може да не играят добре, ама имат играчи които да вкарват голове и то не един или двама - Мбапе, Неймар, Меси и Икарди.
Ние си имаме само един Бензема и ако има ден Винисиус.
Мда,така е. Ще се наложи да ги изплюшим с голове на Касемиро и Милитао.
- paceto
- Контакти:
Или пък на Родриго, който обича да вкарва в ШЛ за сметка на първенството. 
Не знам, ама според мен Бейл няма да е лошо да започне титуляр понеже показа добра игра срещу Виляреал и просто нямаше късмет да отбележи. Отделно има физика и е висок и умее да играе с глава, което ще е плюс в нападението.
Не знам, ама според мен Бейл няма да е лошо да започне титуляр понеже показа добра игра срещу Виляреал и просто нямаше късмет да отбележи. Отделно има физика и е висок и умее да играе с глава, което ще е плюс в нападението.
3:0, Мбапе ви наказва и след мача преподписва.
Той преподписва без значение от резултата на мача, да не мислиш, че Перес ще го вземе?
Твърде много се доверявате на някои медии.
Твърде много се доверявате на някои медии.
Мбапе, ако в действителност иска да прави кариера няма да остане в ПСЖ. Никой не говори за Неймар например след трансфера му от Барселона. Ла Лига може да е в ужасно състояние, но да играеш в Реал М все още си е най-големият престиж в клубния футбол. Та дори Ман Ю, които от 10 години не са виждали титла, все още са апетитна хапка за медиите. Грандът си е гранд. Вече въпросът при французина е как мисли да се развива и дали. Не е изключено и да му се стои в комфортната зона и няма нищо лошо в това. Азар и Кака например не успяха на Бернабеу. Бейл също дойде с огромни очаквания, като цяло ни изкара някои от най-важните мачове, но съвкупно за всички сезони по-скоро не бе чак такъв фактор.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
sapio0o написа:Мбапе, ако в действителност иска да прави кариера няма да остане в ПСЖ. Никой не говори за Неймар например след трансфера му от Барселона. Ла Лига може да е в ужасно състояние, но да играеш в Реал М все още си е най-големият престиж в клубния футбол. Та дори Ман Ю, които от 10 години не са виждали титла, все още са апетитна хапка за медиите. Грандът си е гранд. Вече въпросът при французина е как мисли да се развива и дали. Не е изключено и да му се стои в комфортната зона и няма нищо лошо в това. Азар и Кака например не успяха на Бернабеу. Бейл също дойде с огромни очаквания, като цяло ни изкара някои от най-важните мачове, но съвкупно за всички сезони по-скоро не бе чак такъв фактор.
Така е и аз много пъти съм казвал тук, че сега е неговият момент да смени обстановката. Ако остане в Париж там и ще си остане, защото Реал няма да почука на вратата му втори (всъщност ще е трети) и след 4-5 години ще е вече на 27-28 в не се знае каква форма. Дали ще почувства Мадрид като у дома си както го почувства Роналдо няма как да знаем и времето ще си покаже.
- Furious_Monk
Целият свят гледа този мач... Тези които ни мразят с гняв, тези на които не им пука с надежда, тези ,който обичат с вяра...
Успех на момчетата тази вечер..
Успех на момчетата тази вечер..
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.