КнК: Реал Мадрид - Леганес - 1:2 FT (2:2 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КнК: Реал Мадрид - Леганес (Сряда)
А да видим.
И с този състав би трябвало да победим.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
paceto написа:Бензема ще мачка.
Тревата.
- paceto
- Контакти:
Аз иронично го казах.
Иначе още преди първият мач казах, че ако продължаваме да играем с резервите ще се опарим и ето за сега нещата не вървят на добре.
Иначе още преди първият мач казах, че ако продължаваме да играем с резервите ще се опарим и ето за сега нещата не вървят на добре.
- Furious_Monk
Бензема трябва да влезе в учебниците... какво не трябва да прави един нападател.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
paceto написа:Аз иронично го казах.![]()
Хубаво играем с резервите, ама поне да изкараме 11 човека, а ние с 9 излизаме. Не знам кой лепна на Йоренте етикета "талант", но и той като Бензо - абсолютно безпредметен на терена...
Furious_Monk написа:Бензема трябва да влезе в учебниците... какво не трябва да прави един нападател.
Че той отдавна е влязъл...
Едни смешници в бели екипи гледат как Леганес играе . . . Не знам дали с такава игра Реал заслужават да продължат! И переЦ гледа отгоре, как тъпоглавият му треньор не знае как и какво да направи, за да тръгне играта на подопечните му футболисти! Зидан се оказа 'бахти и самозабравилия се тапегьоз! В резултат на дебилщината му, в момента отбора има 4-5 играчи в сносна форма в първия отбор и куп пълни некадърници в резервите, начело с Иско и моите "любимци" Бензема и Ашраф! . . . Нямало нужда от нови играчи, а?! 
То пък щото титулярите играят нещо различно. На 150 точки зад Барселона и се борят за зона ШЛ.
- paceto
- Контакти:
Ехаа, оплюхме го Бензи и момчето вкара. 
Много хубав и труден гол обаче, браво
paceto написа:Ехаа, оплюхме го Бензи и момчето вкара.
Мхм. Сега да плюнем и по Асенсио и да ги довършваме.
Иначе гола на Бензо ме върна години назад. Когато беше перспективен и нахъсан...