Защитата поставя всички под напрежение, не стига че Роналдо не е във форма, но вече и Дани започна да се паникьосва, а беше най-стабилният ни защитник.
Ла Лига: Реал Мадрид - Атлетик Билбао - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Атлетик Билбао-23.10|21:45
Пепе пак направи страхотна асистенция за противника.
Защитата поставя всички под напрежение, не стига че Роналдо не е във форма, но вече и Дани започна да се паникьосва, а беше най-стабилният ни защитник.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Някой ще ми обясни ли защо Роналдо се подпира на дузпата и ръкомаха да му подават? Ми вземи бягай малко бе. И защо по дяволите Бензема се бъхти на крилото и му върши работата, при все че се предполага да е централен нападател? Зизу го уважавам страшно много, но с всеки изминал мач показва, че няма игрови план. Идеята му е да започваме ударно от първата минута и с ранен гол да съкрушим противника. Не се ли получи губим точки. Това важеше и при Бенитес. Да, днес стартирахме здраво. Да, пресата работеше. Уви, продължи точно 20 минути и оттам насетне познатата мъка. Не мога просто вече, не издържам да го гледам този футбол. Това просто не е Реал Мадрид. Като не им се играе има кой да ги замести. Достатъчно дълга и равностойна пейка имаме. Билбао е корав опонент и при това темпо през второто рискуваме да обърнат.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Не знам кое му е агресивното - играем посредствен футбол за възножностите на клуб като Реал. Роналдо е крайно време да седне на пейката. Трагичен е.
Ако така продължава тея футболисти.ще се запомнят като едно от най- слабите и непридуктивни поколения на домашна сцена. Добре че бяха двете ШЛ, че резила щеше да е велик....
А аз си мислех, че имаме готов отбор...
Ако така продължава тея футболисти.ще се запомнят като едно от най- слабите и непридуктивни поколения на домашна сцена. Добре че бяха двете ШЛ, че резила щеше да е велик....
-
TheNameOfTheGame
- Контакти:
Динамичен мач, но без много положения за гол. Според мен се играе 9 срещу 11 и все пак резултатът е равен. Роналдо и Бензема (въпреки гола) са абсолютни фигуранти и много повече пречат отколкото помагат. Хамес, Васкес, Мората, Асенсио...все играчи, които в момента много повече заслужават да са на терена от горепосочените. Второто полувреме мисля, че ще има още поне 2 гола, но в коя врата - незнам 
Без битка няма победа!
- Furious_Monk
Лошо е, че играчи като Пепе и Марсело(добре че вторият има някаква техника и скорост) подвеждат и младите момчета. Айде, Рамос поне има невероятен характер, но с годините всички които са играли в защита с тях, след това не са ставали за нещо повече от титуляри в отбори като Бетис. Към тях да добавим и късния Касияс.
Просто когато тези двамата се паникьосат, всички следват тяхната линия на поведение.
Иначе Роналдо е в ужасна форма, а БейлС е далеч по продуктивен на левия фланг, където може да пробива и по тъча и да навлиза навътре.
Просто когато тези двамата се паникьосат, всички следват тяхната линия на поведение.
Иначе Роналдо е в ужасна форма, а БейлС е далеч по продуктивен на левия фланг, където може да пробива и по тъча и да навлиза навътре.
Анчелоти.
Анчелоти.
облак написа:Ако така продължава тея футболисти.ще се запомнят като едно от най- слабите и непридуктивни поколения на домашна сцена. Добре че бяха двете ШЛ, че резила щеше да е велик....
Това е най-слабото поколение на Реал Мадрид на домашна сцена от 40-те години на миналия век. Pichichi effect.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Furious_Monk
Капитан Икер Касияс.
Заместник капитан Рамос.
Трети капитан Марсело.
Четвърти капитан Пепе.
Заместник капитан Рамос.
Трети капитан Марсело.
Четвърти капитан Пепе.
Анчелоти.
Анчелоти.
Изключително страхлива тактика. Баските започнаха много нахъсано , но Бензема ги попари в 7-мата минута. След гола за пореден път този сезон се прибираме в защита и за пореден път бяхме наказани. Това е вече не е прецедент ,а тенденция.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Furious_Monk написа:Капитан Икер Касияс.
Заместник капитан Рамос.
Трети капитан Марсело.
Четвърти капитан Пепе.
Роналдо
Васко и Мората ще обърнат мача за нула време, но нали трябва да вървят продажбите на фланелки.