Снимки със звездите на Реал, кога ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Снимки със звездите на Реал, кога ?

Мнениеот trokadero_ » 23 сеп 2014 18:55

Teo написа:
trokadero_ написа:Сега се сетих кога може - когат излизат от хотела обикновенно се спират за интервюта и снимки - тогава може ;)

Когато излизат от хотела за вечерната тренировка или тренировката в деня на мача?

Еми когато си поискаш нали все ще трябва да излязат от хотела ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2014 18:56

kingofpop написа:
Teo написа:
kryvopieca написа:Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя :roll:

Дали като пристигат на летището, като се настаняват в хотела, по време на тренировките или пък преди/след мача ще е най-добрият момент, как мислите :!:

бате, тоя като ви види и ще си каже... ''бегай от тука бе парцал ще се снимаш с мене''.. :lol: не че искам да ви обида, но това са реалностите.. отделно според мен рейса като спре за тренировка ден преди мача ще е пълно с куки... тоест никакъв шанс

Шанс има само на летището като кацнат, но ще има яко охрана около тях.. :idea:

Точно пък Роналдо много пъти е доказвал, че обича феновете си и самият той иска да се снима с тях, за да им изпълни желанието, няма шанс той да откаже снимки....въпросър е, че ще има много желаещи фенки и ще е много трудно всички да успеят...иначе на излизане от хотела според мен е най-добрият вариант, но как може да се разбере точно в колко часа и кога ще излизат :?

Еми няма как да знаеш... след като кацнат на летището отиват в хотела вечерта и след това излизат за тренировка.. трябва се чака пред хотела :idea:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 сеп 2014 18:59

Чакаш ги на летището, пред хотела, пред стадиона и където те огрее.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2014 19:00

Десеткратният европейски клубен шампион Реал Мадрид ще бъде настанен в столичния хотел "Хилтън".

Припомняме, че Реал Мадрид ще пристигне в София на 30 септември с всичките си звезди, начело с Кристиано Роналдо. Вечерта "кралете" трябва да направят официалната си тренировка преди мача на Националния стадион.

:idea:
Трябва се чака пред Хилтън вечерта...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 сеп 2014 19:02

Аз искам само с Хамес да се снимам, другите са ми мазни, но за него ще пробвам :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 23 сеп 2014 19:05

Доколкото четох Реал Мадрид има по 2-ма бодигарда на футболист от първия отбор.Пази се в тайна в кой хотел ще са,а тренировките им са зорко пазени.Шансовете са минимални.Единствено да ги чакате на летището,но не се знае в колко часа ще кацнат и дали ще са в настроение да се спрат да се снимат с фенове.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2014 19:13

parazit написа:Доколкото четох Реал Мадрид има по 2-ма бодигарда на футболист от първия отбор.Пази се в тайна в кой хотел ще са,а тренировките им са зорко пазени.Шансовете са минимални.Единствено да ги чакате на летището,но не се знае в колко часа ще кацнат и дали ще са в настроение да се спрат да се снимат с фенове.

Никаква тайна не е къде ще бъдат настанени 8-)
Всичко се знае... но дали ще позволят или поне да имат желанието да окажат внимание на феновете им е друга тема :idea:
Няма нищо лошо да се пробва.. :geek:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 сеп 2014 19:29

Аз мисля на тренировките им да пробвам, и на Реал, и на Ливърпул, дано ме огрее, поне със Стиви, много искам..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 23 сеп 2014 19:34

Би трябвало да има шанс за снимки, но къде, кога и как ще се разбере, когато наближи мачът.

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 23 сеп 2014 19:35

ralka_levskarka написа:Аз мисля на тренировките им да пробвам, и на Реал, и на Ливърпул, дано ме огрее, поне със Стиви, много искам..

Тук идва въпроса ако "Стиви" те извика за вечерта да му правиш компания в стаята би ли се навила макар че имаш приятел? :)

Върни се в “Реал Мадрид”