Реал дава 80 млн. за Ибрахимович
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал дава 80 млн. за Ибрахимович
За Ибрахимович как може да говориш такива неща ако дойде в Реал ще е голмайстора ви помни ми думата! Стана голмайстор на Калчото тва малко ли е? При положение че в Италия е най силната защита в Света? Така че не го подценявайте толкова...
Еми той Перес не е добре с главата.Да вземе ВИя и 2 защитници за същите пари!!!!!!
Между другото от фланелки и реклами може и да успее си избие парите.......
Интере ИСпания и иТАЛИЯ СА ТВЪРДЕ РАЗЛИЧНИ,А иБРА СИ Е ДЪРВО И ТОВА ГО Е ДОКАЗАЛ НЕ В ЕДИН МАЧ!!!Не струва 80 милиона паунда посмъртно........
Между другото от фланелки и реклами може и да успее си избие парите.......
Интере ИСпания и иТАЛИЯ СА ТВЪРДЕ РАЗЛИЧНИ,А иБРА СИ Е ДЪРВО И ТОВА ГО Е ДОКАЗАЛ НЕ В ЕДИН МАЧ!!!Не струва 80 милиона паунда посмъртно........
Защо винаги говорите преди да сте видяли за какво иде реч? Ако го вземат ще се разбере кой за кой отбор става,но съм на 90% сигурен че ако отиде ще стане голмайстор на тима...
само да не се окаже че не било ибрахимович а ибишевич ,не било 80 а 8 и не било реал м ами реал сарагоса
то всеки ден някъде топ новина един си кой преминава в Реал за 70 80 мил евро и хората се вържат на глупостите на журналистите
за утре залагам топ новина на Марка Меси преминава за 100 150 мил паунда
то всеки ден някъде топ новина един си кой преминава в Реал за 70 80 мил евро и хората се вържат на глупостите на журналистите
styopa написа:само да не се окаже че не било ибрахимович а ибишевич ,не било 80 а 8 и не било реал м ами реал сарагоса
В договора на Меси има клауза, според която той може да напусне Барса само срещу 160 млн. паунда.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Виж Интере от това коеот съм гледал на Ибра и в шампиоснката лига и в националния на Швеция д аме прощава,но за мен си е дъро и толкова.....Това,че станал реализатор в Италия ок,ама италианското първенство от години не е номер едно,че дори и две....
MORSKI написа:Виж Интере от това коеот съм гледал на Ибра и в шампиоснката лига и в националния на Швеция д аме прощава,но за мен си е дъро и толкова.....Това,че станал реализатор в Италия ок,ама италианското първенство от години не е номер едно,че дори и две....
Аз да съм казал че италианското първенство е номер1? Не! просто ти казвам че зщитата на Италианците е много по силна от колкото на испанците
И какво от това???? Срила на игра в Италия е съвсем различен-в ИСпания с еиграе на бързи обороти с много пасове,а Ибра не е за този стил на игра-да техничен е,но когато опре до завтршващата фаза се лигави и не бележи-поне аз от тези мачове,коиот съм му гледал- далеч съм от мисълта,че ще пансе на испанкия тип футбол......
Ибрахимович....Поредното дърво в Реал 
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА