Реал Мадрид - Севиля - 7:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Севиля |30.10.2013г| 23:00ч
Ако играем както през второто полувреме с Барса, победа с няколко гола разлика. А ако играем както през сезона преди това...едно на мъка.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Дано в този мач 11-торката да не е тотално сбъркана и все пак един от най-добрите ни играчи през сезон - Иско да е титуляр, дано и Мората е титуляр. Очаквам победа с 2 гола разлика - 3:1 нещо такова ми се върти.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
рамос нчма да е титулиар щял да получи почивка щото е кунтузен.. очаквам изразителна победа вупреки ,че севиля имат мн добри играчи.. 3-1
ето и какъв мисля ,че ще е състава;
.......................................лопез..................................
.....карвахал............пепе...................варан...........масело..........
......................................алонсо/модич ..................................
............................кедира............................................................
...ди мариа..............................иско................................роналдо.......
........................................мората...................................................
.....карвахал............пепе...................варан...........масело..........
......................................алонсо/модич ..................................
............................кедира............................................................
...ди мариа..............................иско................................роналдо.......
........................................мората...................................................
САМО REAL MADRID C.F. И A.C. MILAN
Stoyan7 написа:рамос нчма да е титулиар щял да получи почивка щото е кунтузен.. очаквам изразителна победа вупреки ,че севиля имат мн добри играчи.. 3-1![]()
Аз пък мисля, че на вратата ще е Икер
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- shotgun blues
- Контакти:
stoyan започва да набира точки за моя глас за потребител на годината
Иначе задължителна победа,ако има нещо хубаво след загубата в ЕЛ КЛАСИКО ,то е че разликата е 6 точки ,а не много повече,защото имаше такава възможност ако БАРСЕЛОНА не бяха се издънили в Осасуна или по-важното РЕАЛ се беше издънил в гостуваниията,където я дискусионна дузпа ,я фамозен обрат попречиха разликата да е над 10 точки още през октомври
За състава не искам да виждам Арбелоа,Кедира и Бензема никога повече,обаче това са само мечти
Мората или ХЕСЕ в атака ,а този БЕЙЛ.......
100 милиона защото вкарал 5 гола от по 30 метра от 200 опита и можел да тича.Точно такъв играч трябваше на РЕАЛ
А дано му потръгне,ама не виждам техниката и подаванията на Ди Мария и Йозил в него 
Иначе задължителна победа,ако има нещо хубаво след загубата в ЕЛ КЛАСИКО ,то е че разликата е 6 точки ,а не много повече,защото имаше такава възможност ако БАРСЕЛОНА не бяха се издънили в Осасуна или по-важното РЕАЛ се беше издънил в гостуваниията,където я дискусионна дузпа ,я фамозен обрат попречиха разликата да е над 10 точки още през октомври
За състава не искам да виждам Арбелоа,Кедира и Бензема никога повече,обаче това са само мечти
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
е момчето се опитва ама като се инатеше на тотнъм и не ходеше да тренира тва е резултата... нямам думи за неговото държание в спърс...но си възстановява формата
. на вратата съм сигурен обаче че на касияс няма да се заложи в ла лига ... иско мората хесе ди мариа и роналдо на тях трябав да се залага на терена...
САМО REAL MADRID C.F. И A.C. MILAN
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Задължително в този мач искам да видя Бейл, Хесе и Каземиро! 

Анчелоти противоречи ли си или на мен така ми се струва
When asked if the football that Real Madrid are playing is close to what he wants, he said: "We are very close to the way of playing that we’re looking for. We didn’t keep things going for the whole match against Barcelona and if we had played the second half like the first it would have been a great match for us. You have to play every minute at the same intensity". About the team’s fitness, he said: "We are fine. In the second half we controlled the match and played with intensity. We are in good physical form and the aim of playing 90 minutes at a high intensity is closer because, physically, we can do it".
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Ако Рамос наистина не вземе участие ми е интересно кой ще вземе капитанската лента.
Обикновено е Марсело, но ако и той е на пейката ще отиде в Роналдо, който вече два пъти е носил лентата през миналият сезон.
Обикновено е Марсело, но ако и той е на пейката ще отиде в Роналдо, който вече два пъти е носил лентата през миналият сезон.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Бензема ще е титуляр със сигурност. Ще се радвам Кристиано да носи капитанската лента