ШЛ| Реал Мадрид - Копенхаген - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- UNBEATABLE
- Контакти:
Re: ШЛ| Реал Мадрид - Копенхаген /02.10.2013г./ 21:45ч.
@Bombardier, май забрави, че Барселона вкараха същата дузпа срещу Милан преди 2 години, а не... тогава дори топката не беше в игра? 
- paceto
- Контакти:
hajitsu написа:Хеттрик на Роналдо и гол на Бейл. Прогноза 4-1.
Бейл няма да вземе участие, защото не е попаднал в групата.
Грет Бейл остана извън сметките на Карло Анчелоти за домакинството на Реал Мадрид на ФК Копенхаген от груповата фаза на Шампионската лига. Уелсецът не попадна в групата за мача на италианския специалист, след като днес не взе участие и в заниманието на „балета“. Бившият нападател на Тотнъм се подготвя сам във фитнеса, а от това явно личи, че не е възстановен от травмата, която получи при загрявката преди мача с Хетафе (4:1).
Същевременно Карло Анчелоти избра да заложи на 21 футболисти за двубоя, който е утре, 2 октомври, от 21.45 часа.
Ето и групата:
Вратари: Икер Касияс, Диего Лопес, Хесус
Защитници: Варан, Пепе, Рамос, Коентрао, Марсело, Карвахал, Арбелоа, Начо
Халфове: Кедира, Касемиро, Модрич, Ди Мария, Иско, Ияраменди
Нападатели: Роналдо, Бензема, Мората, Хесе
Чак не ми се гледа този мач.Абсолютно ми е безинтересен (това не се е случвало много години да ми е безинтересен мач на Реал Мадрид,като се има предвид че гледам посред нощ мачовете по време на подготовката на отбора в САЩ),тъй като мисля че ще им вкараме на Копенхаген няколко гола,и това отново ще даде порив на лумпенизираните журналисти от Ас и Марка,да пишат патоси как след слабите мачове видиш ли Реал се върнал там където му е мястото.Ако ли пък не се случи така и вземем че се издъним отново,тогава биха ми останали само ядовете и лошото настроение от мача.Все пак ще го гледам мача.Просто ще го гледам с отврат.
Анчелоти трябва да се маха на секундата,а това едва ли ще се случи.Аз честно искам да се случат още 3-4 такива поредни слаби мача след мача с Атл.Мадрид,и да го гонят.В противен случай до края на сезона той ще си прави смени все едно ги прави мистър Бийн,отбора ще играе все така катастрофално и грозно,и аз ще побеснявам.А футбола е уж за удоволствие.....
Като прогноза очаквам победа с 3+,но се надявам на обратното за може Анчелоти да си ходи от където е дошъл час по-скоро!
Анчелоти трябва да се маха на секундата,а това едва ли ще се случи.Аз честно искам да се случат още 3-4 такива поредни слаби мача след мача с Атл.Мадрид,и да го гонят.В противен случай до края на сезона той ще си прави смени все едно ги прави мистър Бийн,отбора ще играе все така катастрофално и грозно,и аз ще побеснявам.А футбола е уж за удоволствие.....
Като прогноза очаквам победа с 3+,но се надявам на обратното за може Анчелоти да си ходи от където е дошъл час по-скоро!
- paceto
- Контакти:
Анчелоти няма да бъде махнат помнете ми думата, а и причината не е в него и това се вижда отдалече.
Не може да искаме да се маха треньор типично по нашенски само след 7 кръга и един мач от ШЛ, хората в такива държави не мислят като нас и не гонят като нас.
Никъде до сега не съм видял феновете или пресата в Испания да иска да се маха Анчелоти, а и е твърде рано за кардинални оценки за работата му.Дори при Жозе в началото не се получаваха нещата, че дори паднахме с 5 гола в Ел Класико.
Оценка на работата му може да се гледа чак другият сезон по това време, защото до тогава ще е имал прекалено много време да комплектова състава и играта както той иска.
Аз винаги очаквам с интерес мачовете на Реал дори, когато съперника е от средна класа като днешният.
Просто обичам да наблюдавам играта на отбора и затова чакам с нетърпение всеки мач, а и съм имал удоволствието да ги гледам и на живо няколко пъти, което оставя дълбока следа в сърцето и ума ти.
Жалко само, че мача трябва да се гледа през Интернет, но това се очакваше с оглед съперника.
Виж мача с Ювентус след това ще е друго вече
Не може да искаме да се маха треньор типично по нашенски само след 7 кръга и един мач от ШЛ, хората в такива държави не мислят като нас и не гонят като нас.
Никъде до сега не съм видял феновете или пресата в Испания да иска да се маха Анчелоти, а и е твърде рано за кардинални оценки за работата му.Дори при Жозе в началото не се получаваха нещата, че дори паднахме с 5 гола в Ел Класико.
Оценка на работата му може да се гледа чак другият сезон по това време, защото до тогава ще е имал прекалено много време да комплектова състава и играта както той иска.
Аз винаги очаквам с интерес мачовете на Реал дори, когато съперника е от средна класа като днешният.
Просто обичам да наблюдавам играта на отбора и затова чакам с нетърпение всеки мач, а и съм имал удоволствието да ги гледам и на живо няколко пъти, което оставя дълбока следа в сърцето и ума ти.
Жалко само, че мача трябва да се гледа през Интернет, но това се очакваше с оглед съперника.
Виж мача с Ювентус след това ще е друго вече
- Bombardier
Пригответе се за два или три рекордни трансфера и ще свършат мъките в бяло. Визирам : Клоп, Ройс, Гюндоган, Левандовски, по възможност и четиримата,като първият е задължителен
paceto написа:hajitsu написа:Хеттрик на Роналдо и гол на Бейл. Прогноза 4-1.
Бейл няма да вземе участие, защото не е попаднал в групата.
Тогава хеттрик на Роналдо и гол на Иско.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100- paceto
- Контакти:
Bombardier написа:Пригответе се за два или три рекордни трансфера и ще свършат мъките в бяло. Визирам : Клоп, Ройс, Гюндоган, Левандовски, по възможност и четиримата,като първият е задължителен
Ако ще се сменя треньор след време предпочитам Клоп или Йоахим Льов.
За играчите всички без последният като на негово място искам Фалкао и може би Хълк
Но да не се отплесваме има време да обсъждаме нови играчи през декември
- Makaveli83
- Контакти:
Къде ще се гледа мача?????
Ps. Дайте някой линк за sopcast!
Ps. Дайте някой линк за sopcast!
Pace,и аз гледам всеки мач на Реал Мадрид с интерес.Просто в такъв мач мисля че и да играят добре,мисля че в следващия ( за първенство) няма да има нищо общо с тази добра игра.Копенхаген идват да се снимат с Реал Мадрид.
Относно търпението за треньора,принципно съм съгласен,но мисля че това към което се стреми Анчелоти не е в правилната посока.Никой не може да ми каже че тия футболисти на Реал Мадрид не могат да задържат топката при преса без да изритват напред.Само че ако има 100 % такива оказания,те ще се опитват поне да я задържат.Сега въобще няма никакви индикации за това отбора да се стреми да контролира играта.Мисля че няма и усилия в тази посока.Той ( Анчелоти) ми говори за това че преди мача с Атлетико сме имали добри резултати.Ами ето ,само като чуя подобно изказване ми става ясно че мисли абсолютно противоположно на това което трябва да мисли.Не говори за трагичната игра,говори за добри резултати.Сигурно подаръците от съдията срещу Елче също влизат в тия добри резултати.....но трагичната игра???
С едно изречение-Ако трябва да отидеш в София,но си в посока Бургас,колкото повече време минава,толкова по-далеч от целта си.
Относно търпението за треньора,принципно съм съгласен,но мисля че това към което се стреми Анчелоти не е в правилната посока.Никой не може да ми каже че тия футболисти на Реал Мадрид не могат да задържат топката при преса без да изритват напред.Само че ако има 100 % такива оказания,те ще се опитват поне да я задържат.Сега въобще няма никакви индикации за това отбора да се стреми да контролира играта.Мисля че няма и усилия в тази посока.Той ( Анчелоти) ми говори за това че преди мача с Атлетико сме имали добри резултати.Ами ето ,само като чуя подобно изказване ми става ясно че мисли абсолютно противоположно на това което трябва да мисли.Не говори за трагичната игра,говори за добри резултати.Сигурно подаръците от съдията срещу Елче също влизат в тия добри резултати.....но трагичната игра???
С едно изречение-Ако трябва да отидеш в София,но си в посока Бургас,колкото повече време минава,толкова по-далеч от целта си.
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта