Малага - Реал Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Малага - Реал Мадрид
drakon написа:shotgun blues написа:МАЛАГА и да бие ,няма да е конкурент на РЕАЛ за заветните 3 и 4 позиции,тъй като бяха изхвърлени от УЕФА![]()
Иначе за мачът ...РЕАЛ са в такава игрова форма и психическо състояние (сами си го направиха),че единица няма да е НИКАКВА изненада .Все пак оптимистично погледнато,ако РЕАЛ бие това може да е начало на прогрес с идването на новата година ,ама дали ще стане ...
Май забрави за Кака Бети??
??? и БЕТИС да мине Реал...Реал ще е 4ти пак ШЛ ?Колкото и РЕАЛ да греши,отбори като Бетис,Леванте нямат потенциал да направят велики серии от мачове с които да изместят РЕАЛ от зона ШЛ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
ralka_levskarka написа:shotgun blues написа:МАЛАГА и да бие ,няма да е конкурент на РЕАЛ за заветните 3 и 4 позиции,тъй като бяха изхвърлени от УЕФА![]()
Иначе за мачът ...РЕАЛ са в такава игрова форма и психическо състояние (сами си го направиха),че единица няма да е НИКАКВА изненада .Все пак оптимистично погледнато,ако РЕАЛ бие това може да е начало на прогрес с идването на новата година ,ама дали ще стане ...
До колкото разбрах имат срок, в който да изплатят задълженията си.
Иначе предвид формата на Реал и Малага мача го виждам равен.
До колкото аз, те разбрах нищо не си разбрала
- realmadrid_fan
- Контакти:
Време е Реал да покаже на какво е способен и си мисля, че Малага ще падне с 3-4 гола разлика.

HALLA MADRID
shotgun blues написа:drakon написа:shotgun blues написа:МАЛАГА и да бие ,няма да е конкурент на РЕАЛ за заветните 3 и 4 позиции,тъй като бяха изхвърлени от УЕФА![]()
Май забрави за Кака Бети??
??? и БЕТИС да мине Реал...Реал ще е 4ти пак ШЛ ?Колкото и РЕАЛ да греши,отбори като Бетис,Леванте нямат потенциал да направят велики серии от мачове с които да изместят РЕАЛ от зона ШЛ
По-тази логика отдавна трябваше да сте пред Атлетико М
- shotgun blues
- Контакти:
Атлетико Мадрид е несравнимо по-класен отбор от Бетис и Леванте 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
drakon написа:До колкото аз, те разбрах нищо не си разбрала!
А до колкото аз разбирам, ти нищо не си разбрал от часовете по български език.
П.С. и да сгрешила съм, клубовете без Малага, имат срок до 31 март, 2013 година.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- we are the champions
- Контакти:
drakon написа:ralka_levskarka написа:shotgun blues написа:МАЛАГА и да бие ,няма да е конкурент на РЕАЛ за заветните 3 и 4 позиции,тъй като бяха изхвърлени от УЕФА![]()
До колкото разбрах имат срок, в който да изплатят задълженията си.
Иначе предвид формата на Реал и Малага мача го виждам равен.
До колкото аз, те разбрах нищо не си разбрала!
Тя винаги се изказва неподготвена и бъкел не вдява от футбол,а се мисли за експерт от класа.
Посредственици,момичето разбира повече и от български език,и от футбол,ама то трябва малко акъл,но навреме