ШЛ: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид - 1:0 FT (2:2 agg, 3:4 pen)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид - 1:0 FT (2:2 agg, 3:4 pen)
Атлетико спокойно може да се нареди до Юве и Байерн за най-трудни съперници в ШЛ за Реал. Независимо, че винаги излизаме краен победител, всички сблъсъци са равностойни, борба и драма до последно. Яд ме е донякъде, че продължихме, защото не очаквам изненади от Арсенал и ПСЖ, а не сме готови за финал с Барселона, но каквото такова. Анчелоти ще отговаря в крайна сметка, не съм аз човекът.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:...Яд ме е донякъде, че продължихме, ...не сме готови за финал с Барселона, но каквото такова. Анчелоти ще отговаря в крайна сметка, не съм аз човекът.
Анчелоти мисля, че вече е отговорил както никой друг. 5 пъти! Повечето ни играчи също - между 1 и 6 пъти. Феновете на Барса дали ги е яд, че продължиха? И дали се чувстват готови... за полуфинал с Байерн, примерно?
Разбирам в Дортмунд да не са оптимисти. Но съм сигурен, че вярват в отбора си. Разбирам и в Мюнхен да са затормозени, но не мисля, че има техен фен, който да се ядосва „донякъде“, че думнаха Леверкузен. К'во ти става? Геният на Педри ли те стресна, младостта на Лева ли, желязната им защита или поредното изрусено цигане, дето за всеки точен пас получава зЛатна топка от безпристрастната каталунска преса... Басси Барселоната, тя по-страшна от ковида, Путин и Възраждане взети заедно. Фъргаме ги знамената и бегаме, доде не ни е докопал каталунския башибозук...
Real написа:sapio0o написа:...Яд ме е донякъде, че продължихме, ...не сме готови за финал с Барселона, но каквото такова. Анчелоти ще отговаря в крайна сметка, не съм аз човекът.
Анчелоти мисля, че вече е отговорил както никой друг. 5 пъти! Повечето ни играчи също - между 1 и 6 пъти. Феновете на Барса дали ги е яд, че продължиха? И дали се чувстват готови... за полуфинал с Байерн, примерно?
Разбирам в Дортмунд да не са оптимисти. Но съм сигурен, че вярват в отбора си. Разбирам и в Мюнхен да са затормозени, но не мисля, че има техен фен, който да се ядосва „донякъде“, че думнаха Леверкузен. К'во ти става? Геният на Педри ли те стресна, младостта на Лева ли, желязната им защита или поредното изрусено цигане, дето за всеки точен пас получава зЛатна топка от безпристрастната каталунска преса... Басси Барселоната, тя по-страшна от ковида, Путин и Възраждане взети заедно. Фъргаме ги знамената и бегаме, доде не ни е докопал каталунския башибозук...
Прав си, вяра в отбора на фона на историята не може да няма, но виж ни футбола. Или ти смяташ, че цял живот на аура и обрати може да го караме? Аз все си мисля, че това свършва един ден и единственото решение е да си признаем първо на себе си, че не се работи правилно няколко години вече и че ако искаме нов облик, трябват промени. Чисто футболно Барселона, Байерн, ПСЖ, Ливърпул, Интер, дори Сити и Атлетико М са по-добри от Реал М в момента.
Кога е било 120 минути да нямаме чисто положение в 1/8 финал от ШЛ? Срещу Лион ли като отпадахме, защото аз помня съвсем друг футбол тогава.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Съгласен съм за футбола. Но има и други неща - хъс и воля, примерно. Играли сме и много по-добър футбол и сме падали, щото отборът е бил сбирщина от разглезени, талантливи но безхарактерни звезди. Аз пък това не мога да понасям. Между Бекъм и Валверде дори не правя избор - Феде е това, което искам да гледам.
Съгласен съм. В крайна сметка всички искаме най-доброто за отбора.
Още първия мач писах (или си мислих да пиша
), че който и да продължи тука ще е с максимум гол преднина в общия резултат или продължения и дузпи и дербито с Атлетико за пореден път не развали очакванията. С Арсенал ще бъдат по-динамични и голови мачове, като англичаните не са никак за отписване.

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
https://gong.bg/football-sviat/shampion ... res-833843
УЕФА с официална позиция за дузпата на Хулиан Алварес (видео)
УЕФА с официална позиция за дузпата на Хулиан Алварес (видео)
- paceto
- Контакти:
Самият играч дори си признава още на терена, че може би е играл и с двата крака.
“It could be. I don't know, but it could be.”

Агуеро също го е видял още преди повторенията дори.
Sergio Agüero: “Oh, did he touch it with both legs?”
Beltrán: “If he did, it will be disallowed.”
Sergio Agüero: “Oh god, I think he did, I saw it, I can’t believe it, I’m telling you, I saw it.”
“It could be. I don't know, but it could be.”
Агуеро също го е видял още преди повторенията дори.
Sergio Agüero: “Oh, did he touch it with both legs?”
Beltrán: “If he did, it will be disallowed.”
Sergio Agüero: “Oh god, I think he did, I saw it, I can’t believe it, I’m telling you, I saw it.”