ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 3:1 FT (6:3 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 3:1 FT (6:3 agg)

Мнениеот Iavor » 20 фев 2025 18:31

Real написа:Сеньорес, невероятни сте!
Разпиляваме Сити (срещу които нямаше смисъл да излизаме, доколкото помня), обаче на вас последните 15 минути ви развалили кефа... За дебелия Мбапе вече не говорим, (освен Икер) но пък Джуд е качил нещичко... Анчелоти, дето Пеп го размазва с лявата четвърт на огромния си каталунски мозък - нито намек. Може би щото отдавна трябваше да е уволнен и да ни води някой аморим, артета или тухел...
За Себайос и за Асенсио съм съгласен (...на Раул му личеше характера още по времето, когато го плюехме тук), но - голям Белингам, стабилен Чуамени, пораснал Родриго и един Валверде, който е топ на 22 позиции, само Куртоа се чудя може ли да замени.
Разпуснете малко. Знам, че тия ШЛ са като училищен турнир и на нас Класикото ни е критерия, ама... не пречи понякога да имаме шампионски манталитет, не каталунски.
И да питам - от оставащите 15 отбора - кой е непреодолим, да не излизаме изобщо, да се хАбим....?
Хубав ден от мен и... ¡HALA MADRID!

Не исках да подхващам това, но, наистина, сте/сме страшни плачковци.
Гледайте положителното, а то беше страшно много снощи.
И понеже в България всички разбират най-много от футбол и автомобили, искам да попитам, дали някой може да ми реши проблема с мехатроника на една Октавия vRS. Имам соленоидите. :roll:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 фев 2025 18:39

Iavor написа:
Разпиляваме Сити (срещу които нямаше смисъл да излизаме, доколкото помня), обаче на вас последните 15 минути ви развалили кефа... За дебелия Мбапе вече не говорим, (освен Икер) но пък Джуд е качил нещичко... Анчелоти, дето Пеп го размазва с лявата четвърт на огромния си каталунски мозък - нито намек. Може би щото отдавна трябваше да е уволнен и да ни води някой аморим, артета или тухел...
За Себайос и за Асенсио съм съгласен (...на Раул му личеше характера още по времето, когато го плюехме тук), но - голям Белингам, стабилен Чуамени, пораснал Родриго и един Валверде, който е топ на 22 позиции, само Куртоа се чудя може ли да замени.
Разпуснете малко. Знам, че тия ШЛ са като училищен турнир и на нас Класикото ни е критерия, ама... не пречи понякога да имаме шампионски манталитет, не каталунски.
И да питам - от оставащите 15 отбора - кой е непреодолим, да не излизаме изобщо, да се хАбим....?

И понеже в България всички разбират най-много от футбол и автомобили

И жени, жени. :mrgreen:

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 20 фев 2025 22:15

paceto написа:
Iavor написа:

И понеже в България всички разбират най-много от футбол и автомобили

И жени, жени. :mrgreen:

За жените немам нужда от помощ :)

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 26 фев 2025 10:05

Сити дори и когато не са в добра форма се опитват да играят футбол... дори и Барселона, с тяхното желание да се играе повече с топката, накъсват много играта и правят доста тактически нарушения, за да се противопоставят на силата и скоростта на Реал.. При Сити това нещо го нямаше и двата отбора просто играха заради самата игра.
Жалко, че бяха в тази си форма, можеше да се получи голямо шоу с резултат тип 3 на 2 ,4 на 3, ако бяха в по-добро състояние.

Изненадах се от Гуардиола, човекът, който разви тактическите нарушения да такова ниво, че да спомогне за изравняването на силите в европейският футбол, направи така че неговият отбор играеше много чист и дори бих казал романтичен футбол.

П.П

Бих искал да добавя нещо и за Чуамени и в двата мача бе много добър. Технически показа видими подобрения, мисълта в главата му се движеше адекватно спрямо събитията на терена.И в двата двубоя беше много добър.

Това за което ме е яд, че ако не бяха контузиите в защита, Раул Асенсио не би получил този шанс... а това момче е адския боец.При това не говорим само за манталитет , а за чисто футболни качества.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”