Real написа:Сеньорес, невероятни сте!
Разпиляваме Сити (срещу които нямаше смисъл да излизаме, доколкото помня), обаче на вас последните 15 минути ви развалили кефа... За дебелия Мбапе вече не говорим, (освен Икер) но пък Джуд е качил нещичко... Анчелоти, дето Пеп го размазва с лявата четвърт на огромния си каталунски мозък - нито намек. Може би щото отдавна трябваше да е уволнен и да ни води някой аморим, артета или тухел...
За Себайос и за Асенсио съм съгласен (...на Раул му личеше характера още по времето, когато го плюехме тук), но - голям Белингам, стабилен Чуамени, пораснал Родриго и един Валверде, който е топ на 22 позиции, само Куртоа се чудя може ли да замени.
Разпуснете малко. Знам, че тия ШЛ са като училищен турнир и на нас Класикото ни е критерия, ама... не пречи понякога да имаме шампионски манталитет, не каталунски.
И да питам - от оставащите 15 отбора - кой е непреодолим, да не излизаме изобщо, да се хАбим....?
Хубав ден от мен и... ¡HALA MADRID!
Не исках да подхващам това, но, наистина, сте/сме страшни плачковци.
Гледайте положителното, а то беше страшно много снощи.
И понеже в България всички разбират най-много от футбол и автомобили, искам да попитам, дали някой може да ми реши проблема с мехатроника на една Октавия vRS. Имам соленоидите. :roll: