ШЛ: Галатасарай - Реал Мадрид - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Re: ШЛ: Галатасарай - Реал Мадрид - 0:1 FT

Мнениеот Stones.66 » 23 окт 2019 00:07

Furious_Monk написа:
j0rka7aa написа:Тоя форум заприлича на цирк, няма смисъл и да си прави труда човек да пише нещо за отбора.

Ако говориш за "Stones.66", аз от доста време не му чета глупостите, тази опция за игнор на потребители не е случайна, върши прилична работа.

Не ми четеш "глупостите", ама знаеш, някак си, че става въпрос за мен! Тя, обаче, истината е неудобна понякога, но винаги накрая излиза наяве! Добре - радвайте се на мизерната победа, но тя - с такава игра - няма да е задълго!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 23 окт 2019 00:14

От Йович съм доволен заради това, че влезе мъжки в мача и спечели няколко сериозни единоборства. Не се поддаде, въпреки че турците вече бяха изморени. За момента това също не е никак малко.

Това дава надежда, че има характер да се пребори с трудностите пред него.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 окт 2019 00:30

Stones.66 написа:
paceto написа:Много борбена игра от наша страна, което и трябваше да стане днес.
Ако Бейл беше на терена + Модрич съм сигурен, че щяхме да си вземем мача доста по рано. :roll:

За Модрич съм съгласен - виждаше се, че няма кой да дава пас напред, да диктува ритъма на игра у да задържа топката, но за Бейл - категорично НЕ!

Щеше да направи нещо напред понеже Бензема сам се мъчеше там и въпреки добрите пасове с Азар не се получаваха нещата. Бейл поне щеше да скача за глава при корнери или центрирания, щеше да отправя някой друг силен и плътен удар от далече. Отделно има физика и би бил полезен в борбата за топката и за някой друг извеждащ пас към Азар и Бензема.

Furious_Monk написа:От Йович съм доволен заради това, че влезе мъжки в мача и спечели няколко сериозни единоборства. Не се поддаде, въпреки че турците вече бяха изморени. За момента това също не е никак малко.

Това дава надежда, че има характер да се пребори с трудностите пред него.

Трябва му игрова практика, защото ако го пускаме така за по 10-15 минути през 2-3 мача няма как да покаже какво може. Пак ще станат нещата при него, ама за много повече време, което разбира се не е добре за него и за нас като цяло. Онзи гол, който вкара и му го отмениха може би щеше да му помогне доста да си вдигне самочувствието понеже и на тази млада възраст да скочиш в Реал Мадрид и да се очаква да мачкаш е доста трудно нещо. Дори един Роналдо не би се справил така бързо ако беше дошъл от Спортинг директно при нас, а не в Манчестър.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 23 окт 2019 03:04

Че му трябва практика е така, но и да го пуска на фланга, не ми се струва че е много добро решение, въпреки че срещу Галата имаше полза от него.

В момента се сещам само за няколко подобни ситуации, като повечето не бяха успешни. Манджукич в Ювентус, Мората в Реал , Кавани в ПСЖ, мисля че бе при Блан, а първият път когато видях да се слага централен нападател на крилото бе когато Венгер прати Бентнер там.

Манджукич обаче играе в много добре подреден тактически отбор, с много черноработници в състава, другите се оказаха твърде неефективни при тази им роля.
Идеята за това си остава от ерата на Кристиано, топката да бъде прехвърлена на фланга, където нападателят да спечели единоборствата с крайния защитник- тъй като те обикновено не са толкова мощни, колкото централните бранители.

Само че, Кристиано е един.

Според мен обаче, за играч с качествата на Йович, намирайки се в клуб като Реал, това би било убийствено за неговото развитие.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 23 окт 2019 03:41

Все едно - по-добре е, че отложиха мача с отцепниците,! Глава ни дава известни надежди!

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 23 окт 2019 03:57

yagarr написа:Сезона е ясен за съжаление поне за мен. Добре че Барса изпаднаха във временна криза че да има интрига в момента.Сега като Валверде ги стабилизира (очаквано за мен) е въпрос на време да се откъснат.Общо взето очаквам около Нова година всичко да е ясно на 100%.

Лошото за нас е, че при Барселона кризите свършват в момента, в който застанат начело в класирането, докато при нас в този момент сякаш започват да се задълбочават! Така им подарихме доста от последните купи в Ла Лига!

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 23 окт 2019 07:21

Има много неща за подобряване с времето и не съм сигурен дали точно със Зидан ще се получат нещата. Вероятно и тази година ще се измъкнем от срама да отпаднем в групата още, нещо, което за сега не ни се е случвало от създаването на турнира в този му вариант, за разлика от едни други, които 3 пъти са отпадали в групи, ама едно време ни се смееха, че отпадаме на осминафинали, преди да им запушим устите с 3 - те поредни.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 окт 2019 09:31

Щом няма да има никакъв мач този уикенд с участието на Реал Мадрид значи следват три поредни домакинства срещу Леганес , Бетис и Галатасарай .

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 23 окт 2019 10:02

В момента от всички топ отбори в Европа, ние сме най-слаби. Не мога да повярвам колко тактически неграмотно играем. Никакво движение без топка, неефективна преса, малко спечелени първи топки. Не виждам Зидан на какво може да ги научи, макар че едва ли той е виновен, че 4мата ни бранители, които имат общо към 500 мача заедно, 150 отличия, награди и признания, изглеждат като хора, които се виждат за първи път. Какъв е този стил на игра - Бензема взима топката, тръгва по крилото и иска да центрира. На кой? Куртоа спаси не малко положения, но всяко вкарване на топката беше насочено към Родриго, който не спечели нито една първа топка. За първи път виждам отбор да има към 20 удара във вратата и всички те да са във вратаря. И няма какво да обясняват как Галатасарай били опасни, добри и т.н. Малко над средното ниво са, дори съм сигурен, че Лудогорец ще ги бият с лекота. Бабел на 50, Нагатомо на 40 и Муслера на 65, ама първите двама ни разминаваха като пътни знаци, а Уругваеца все едно знаеше къде ще бият всеки път нашите "звезди". Единственото хубаво нещо в този мач беше Валверде. Адски много ми харесва и за мен е задължителен титуляр. А дали ще вземем този мач и след групите веднага ще отпаднем или ще отпаднем още в групите - все едно.
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 23 окт 2019 12:52

Работата на Зидан е в офанзива е да построи така отборът, че да се стига до тези положения. Вече при самите удари, това си е изцяло вина на играчите.

Защитата страда от несигурността в атака. Реал когато вкара втори гол, изглежда като различен отбор. Невинаги, понякога и това не е достатъчно, но в повечето случаи.
За мен, поне от това което видях вчера, Галата са слаб отбор, поне от гледна точка на европейските критерии, но победата бе много важна, а и това не пречи да се радвам на нея.

В днешно време и слаб отбор може да те спъне, ако не се подходи старателно и с нужната концентрация. Съгласен съм, че Реал в момента изглежда слаб и неадекватен към моментните футболни реалности, но колко и да се повтаря това, само чрез думи няма как да се подобрят нещата.

Гледайки позитивите от един мач, човек може и да си легне доволен след края му. А вчера имаше такива. Включително силната игра на Куртоа, която не отбелязах, защото за мен белгиецът много рядко е играл слабо откакто е пристигнал в Мадрид.
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”