Ла Лига: Реал Сосиедад - Реал Мадрид - 3:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Сосиедад - Реал Мадрид (Неделя)
Асенсио най-добре да го продадем, докато все още има някакъв хайп покрай него.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Re: Ла Лига: Реал Сосиедад - Реал Мадрид - 3:1 FT
Испанският гранд Реал Мадрид продължава неубедителното си представяне през сезона, след като загуби с 1:3 като гост на Реал Сосиедад в среща от 36-ия кръг на футболното първенство на Испания.
Поражението е 17-о за Реал във всички турнири през сезона. 11 са загубите на тима в Ла Лига. "Белите"са на трето място в класирането, на 20 точки зад Барселона, който предсрочно спечели титлата в Испания.
За първи път в 21 век Реал Мадрид губи толкова много мачове за един сезон. Статистиката показва, че за последно испанският тим допусна 17 поражения преди 20 години - през сезон 1998/99.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Браим и Вини показват това, което другите не могат. Оставям на страна футболните качества, говоря за чистата мотивация и хъс за игра. С извинение за думите ми, но ме знаете, че съм цапнат, Марсело, Начо, Кроос, Вайехо и Бейл по default са пълни пръдни. Има светлина в тунела, но по-скоро е светулка, отколкото наченки за оправяне. Да видим Денерис и Джон какво са ни приготвили...

LevskiZavinagi написа:Да видим Денерис и Джон какво са ни приготвили...
И те ли са подали молба за трансфер? Да идват...

- LevskiZavinagi
- Контакти:
Real написа:LevskiZavinagi написа:Да видим Денерис и Джон какво са ни приготвили...
И те ли са подали молба за трансфер? Да идват...
Нямам търпение да се прибера от работа и да гледаме серията с жената. Със сигурност Сноу би бил по-полезен от половината ни готованци

LevskiZavinagi написа:
Нямам търпение да се прибера от работа и да гледаме серията с жената. Със сигурност Сноу би бил по-полезен от половината ни готованци![]()
![]()
Дам. Тя и Деничка ще върши работа - представи си я как кръжи със змея над Кампове, Уанди, Писхуани... Жална им майка на сепаратистките бродници и Чоловата Орда

- LevskiZavinagi
- Контакти:
Ето че веднага ме опровергаха Дори и Вайехо да беше режисьор на тази серия щеше да измисли нещо по-смислено.

То целият сезон е като мислен от Лопетеги - два мача героични гримаси в очакване на третия, а там - героично мачкане на умрели кучета (синеоки, за колорит), или палене на невъоръжени изпадащи... Накрая вероятно има зрелищен срив и Денерис остава с калъфките...
И аз сега изгледах серията... Боза. От аспартамовата. Почвам да се съмнявам, че НВО са купени - я от шейхове, я от хамерикански магнати (Дисни примерно
)
(... обаче не мога да отрека свежестта, която внесе онази кръстоска от зомби, Хълк, Вейдър и Венсан Компани. Утре си поръчвам екип на Планината, незабравимо копеле!)
И аз сега изгледах серията... Боза. От аспартамовата. Почвам да се съмнявам, че НВО са купени - я от шейхове, я от хамерикански магнати (Дисни примерно

(... обаче не мога да отрека свежестта, която внесе онази кръстоска от зомби, Хълк, Вейдър и Венсан Компани. Утре си поръчвам екип на Планината, незабравимо копеле!)
- Furious_Monk
Можеше и да е по-зле, например по примера на аржентинското лайно, за една седмица да загуби всичко що е възможно със само един вкаран гол... като че ли това повече прилича на идиотия тип 8 сезон на Троновете...

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Лошото е, че въпреки нереално безумия тъп сюжет, серията е една от най-гледаните. Вече се чудя хората дали въобще им дреме какво гледат. Може би ако излезне сега филм от сорта на Гладиатор, Зелената миля и Изкуплението Шоушенк, ще има по-ниска гледаемост от Шоуто на Слави..