Ла Лига: Ейбар - Реал Мадрид - 1:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига: Ейбар - Реал Мадрид / 04.03 / 17:15ч.

Мнениеот paceto » 04 мар 2017 19:24

За малко да си познаеш прогнозата от 0:6. :lol:
Честита победа и направо не е за вярване как тези Ейбар ни измъкнаха 1:1 в Мадрид през есента. :|

Stones.66 написа:Няма да ги хваля! Харесва ми само, че топката е по земята, резултатът от което се вижда на таблото. Когато отбора играе без Ронадо и Бейл, играе с 11 души и най-вече - с мисъл в главата. Изтръпвам от действията на Данило, но вече почти съм свикнал. Вижда се настроение в играта, което е заради вкараните положения. Не видях добре при втория гол - засада имаше ли, че сега ще се нададе пак вой до небесата?

Като бием няма да ги хвалим, ама като се издъним сме първи тук с пеперливият език.
Какво значи няма да ги хваля? Заслужават си хвалбата след всяка победа, а днес още повече имайки предвид положението в което изпаднахме през последните 10-на дни и днес победата беше задължителна. Да не говорим и с какъв състав излязохме т.е. доста различен от обикновеният.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Ла Лига: Ейбар - Реал Мадрид / 04.03 / 17:15ч.

Мнениеот sapio0o » 04 мар 2017 19:36

paceto написа:Да не говорим и с какъв състав излязохме т.е. доста различен от обикновеният.

Което и направи разликата. :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Ла Лига: Ейбар - Реал Мадрид - 1:4 FT

Мнениеот Furious_Monk » 04 мар 2017 20:29

Не съм съгласен, че са си заслужили хвалбата. Измина една ужасна седмица, почти кошмарна. Върна спомените за предишни сезони. Честно казано, това е първата победа този сезон, на която изобщо не се зарадвах. Мен лично още ме държи разочарованието.

А Ейбар как са взели точки в Мадрид- най-вероятно вече са им свършили батериите, тогава бяха свежи и агресивни. Нищо чудно другата година да се борят за оцеляване.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 мар 2017 22:16

Те вкараха едва 6 минута на мача, а Бейл изравни в 17 и от тогава не успяхме да мушнем гол. Помня, че имаше не малко възможности, ама някой ги пазеше тогава. :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 мар 2017 01:37

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jfeQtlGK-4g[/youtube]

Върни се в “Реал Мадрид”