ШЛ - 1/2 ФИНАЛ | Манчестър Сити - Реал Мадрид - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: ШЛ - 1/2 ФИНАЛ | Манчестър Сити - Реал Мадрид - 0:0 FT

Мнениеот Furious_Monk » 28 апр 2016 23:44

sapio0o написа:Марсело никъде да не мърда още минимум 5 сезона. Бейли не съм го чувал, Лапорт е контузен и няма да го видим в игра до края на тази календарна година.

Някои го произнасят Баи, други Бейли. Днес срещу Пуул също направи солиден мач, но има една твърде забележима слабост. Все още не чисти топката с достатъчно решителност.Като че ли и в самото чистене се стреми да подаде топката на съотборник, което понякога води до много неприятни грешки. Изглежда много добър вариант за защитник под 20 млн. с опция след време да струва много повече.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: ШЛ - 1/2 ФИНАЛ | Манчестър Сити - Реал Мадрид - 0:0 FT

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2016 23:38

Hohohoho написа:
Thsmith написа:
Furious_Monk написа:
Thsmith написа:Звезда в Италия? То оставаше 40 годишните Тоти и Тони или дядо Ди Натале да са по големите звезди от него :lol:

Дибала, Мората ,Икарди, Бака, не са чак толкова куци, особено аржентинците.

Особено Икарди и Мората са страхотни звезди :oops: :oops:

Колкото мача съм гледал тази година на Мората, всеки път е раздавал правосъдие на терена. Явно му целя само добрите моменти, тъй като навсякъде ме убеждават, че е най-много посредствен.

To няма нужда някой да те убеждава в каквото и да е. Напълно достатъчно е да отвориш transfermarkt и да разгледаш. Нападател който има 7 гола в първенство като калчото и то в отбор, който доминира напълно.... Дори не е бил контузен и има такъв актив. И миналата година със същия актив (8 гола). Ми то Лука Тони мината година има 22 гола в това първенство. Човек на 40 години. Сори, но каквото и да гледаш и колкото и относителна да е статистиката, чак толкова не е.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Реал Мадрид”