Liga BBVA: Атлетик Билбао - Реал Мадрид - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Re: Liga BBVA: Атлетик Билбао - Реал Мадрид - 1:2 FT

Мнениеот ninjata » 24 сеп 2015 00:58

Стигате с годинките на Роналдо.Човекът си вкара 60 гола миналия сезон с лекота,сега като не е във форма не означава,че нещо му влияе.Миналият сезон също имаше такъв период,но всичко се оправи.За момента е голмайстор в ШЛ,а в първенството дели първото място с Нолито и Бензема,6 мача 8 гола.Като статистика е добре.Вижте Меси има 3 гола.Изобщо не искам да правя сравнения кой е по-добър,просто искам да подчертая това,че всеки навлиза в лоши моменти,дори и най-добрите.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 сеп 2015 01:01

Аз да съм казал, че не бележи? Мисълта ми е, че с всеки следващ сезон, все повече и повече губи от баланса си, скоростта, дори и подаванията му често се оказват грешни. Кога за последно го видяхме да тръгне с калбото в крака без да се спъне, подхлъзне или загуби притежание? Никога няма да тръгна да критикувам Роналдо, не се притеснявай. Просто отбелязвам, че и той е човек и не може като едно време да бяга 90 минути без да се измори. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 сеп 2015 03:10

Кратко.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2V6lHGlgeEk[/youtube]

Разширено.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b_SFdOpRIU0[/youtube]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 сеп 2015 11:57

Рафа трябва да поговори с Марсело за играта му в защита. В определени моменти е стабилен, но и често се случва да го минават с лекота. Много се хвърля в атака, където е полезен, но пък така загърбва работата си в отбрана.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 сеп 2015 13:42

Няма смисъл.През годините колко треньора се изредиха в Реал...Никой не успя да го научи,явно няма някои инстинктивни умения,кога,как,къде да застане.Освен това ,ако погледнем в другия лагер ,един Алвеш със сигурност не е по-добър защитник от него.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Мнениеот ninjata » 24 сеп 2015 16:18

Роналдо вече от няколко години е спрял финтовете и глупостите.За баланс и скорост не мога да говоря.Все пак не гледам само Роналдо.За пасовете също не мисля,че може да говорим.Все пак неговите подавания по-скора са къси и в повечето случаи точни.Дълги подавания рядко прави.За извездащи отново не може да говорим,защото си играе крило/нападател.Веднага се сещам за Португалия - Албания(1-0).Този сезон,мисля на последната пауза за национали,Роналдо даде фантастичен извеждащ пас.Единствените му недостатъци от предните сезони са липсата на финтове(мен ме радва) и проблемите при пряк свободните.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 сеп 2015 21:57

Коренна разлика в играта между двете полувремена. Първото - можеше напълно спокойно да водим с три гола разлика. Второто доста намалихме темпото, последните минути напълно спокойно можеше да изгубим трите точки, ако не беше фантастичния Навас. Честно казано, един компонент в нашата игра много ме дразни. Барселона, когато води с гол преднина, последните минути показва много добра тактическа дисциплина - продължително задържане на топката, убиване на темпото в подходящите моменти и при първа възможност се атакува. Миналата година при Анчелоти последните минути,и редовно когато водихме с гол преднина, мачовете бяха рискови за мадридисти със слаби сърца - едни карамболи пред Касийяс, корнер след корнер , рикошети и т.н. Снощи отново имаше треперене последните минути. В съзнанието ми се запечата една ситуация - фал за нас в добавеното време . Марсело ще го изпълнява. Около него двама футболисти на Реал Мадрид. Вместо да подаде, той изрита безцелно топката напред, вследствие на което Билбао организираха опасна атака, която за малко не ни коства победата. Все пак всичко е добре, когато завършва добре. Сега идва мач с Малага, а след това изключително важно гостуване с Атлетико Мадрид.

PS. Този Раул Гарсия не знам как доигра мача. Направи фалове за няколко червени картона :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 24 сеп 2015 21:57

ninjata написа:Роналдо вече от няколко години е спрял финтовете и глупостите.За баланс и скорост не мога да говоря.Все пак не гледам само Роналдо.За пасовете също не мисля,че може да говорим.Все пак неговите подавания по-скора са къси и в повечето случаи точни.Дълги подавания рядко прави.За извездащи отново не може да говорим,защото си играе крило/нападател.Веднага се сещам за Португалия - Албания(1-0).Този сезон,мисля на последната пауза за национали,Роналдо даде фантастичен извеждащ пас.Единствените му недостатъци от предните сезони са липсата на финтове(мен ме радва) и проблемите при пряк свободните.

Вижте сега . . . Роналдо не го мислете повече. Трябва да се свиква отдалече с това, че той играе последният си сезон в Реал. Неговата основна цел на този етап е да вкара още минимум 4 - 5 гола, за да оглави вечната таблица с голмайсторите на клуба (което е просто въпрос на време - няма съмнение) и след това, не мислете, че Перес не оценява потенциалните огромни оферти за него. Междувременно, ако отбора спечели още някой-друг трофей, това ще е супер, както за Роналдо, така и за Перес, защото най-малкото ще поддържа цената му висока. Не мислете, че Перес не оценява това. Така че, финтове-минтове, пряк свободни и асистенции . . . това има все по-малко значение, вярвайте ми.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 24 сеп 2015 22:22

Madridist написа: Честно казано, един компонент в нашата игра много ме дразни. Барселона, когато води с гол преднина, последните минути показва много добра тактическа дисциплина - продължително задържане на топката, убиване на темпото в подходящите моменти и при първа възможност се атакува. Миналата година при Анчелоти последните минути,и редовно когато водихме с гол преднина, мачовете бяха рискови за мадридисти със слаби сърца - едни карамболи пред Касийяс, корнер след корнер , рикошети и т.н.

Това и на мен ми прави впечатление от край време. Не за друго вчера отбелязах, че не сме отбор, който може да издържи на сериозен натиск от противника. Вместо да се затваряме така и да се надяваме на късмет, просто трябва да задържаме топката колкото се може по-далеч от Навас. Пък дори и да предоставим владеенето на противника, не е нужно да паркираме рейса.

Stones.66 написа:Вижте сега . . . Роналдо не го мислете повече. Трябва да се свиква отдалече с това, че той играе последният си сезон в Реал. Неговата основна цел на този етап е да вкара още минимум 4 - 5 гола, за да оглави вечната таблица с голмайсторите на клуба (което е просто въпрос на време - няма съмнение) и след това, не мислете, че Перес не оценява потенциалните огромни оферти за него. Междувременно, ако отбора спечели още някой-друг трофей, това ще е супер, както за Роналдо, така и за Перес, защото най-малкото ще поддържа цената му висока. Не мислете, че Перес не оценява това. Така че, финтове-минтове, пряк свободни и асистенции . . . това има все по-малко значение, вярвайте ми.

Аз съм сигурен, че Роналдо не играе последния си сезон в Реал Мадрид. Основната му цел би трябвало да е спечелването на колективни трофеи, просто защото рекордът на Раул е прекалено близо и няма как да не бъде подобрен. Колкото до финтовете и прочие, реших да го отбележа, защото този футболист го следя от първите му стъпки в Юнайтед и е наистина неприятно да видиш такъв регрес в играта му. Кристиано направо летеше по терена, постоянно тормозеше защитниците. Биеше откъдето му падне и много честно ударите му влизаха или най-малкото затрудняваха вратарите. Не казвам, че и сега не е добър, но играта му изгуби блясък. Ако не вкара или асистира, много често мачът за него е слаб. Не се отличава с извеждащи пасове, не прави пробиви и общо взето чака да му подадат перфектната топка, за да отбележи. Той е типичната деветка вече, което в никакъв случай не е лошо при положение, че се спуква да вкарва. Не е този Роналдо, когото гледахме преди, това исках да кажа. :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 сеп 2015 23:20

Годинките му натежават то е ясно, а дори и Меси вече не е същият все по често се губи на терена, а е с 2 години по малък от Роналдо.

Върни се в “Реал Мадрид”