Liga BBVA: Спортинг Хихон - Реал Мадрид - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Liga BBVA: Спортинг Хихон - Реал Мадрид - 0:0 FT
Гледах последните 20 минути. Балонни центрирания , повечето от футболистите не знаеха на каква позиция трябва да играят, никаква идея как да се вкара гол. Още в предсезонната подготовока се видя, че основният проблем пред тима е вкарването на гол. Просто е смешно на отбори като Волеренга или Спортинг Хихон да не можеш да отбележиш. И не можеш да се оправдаваш със съдии, късмет, терен и т.н. В Реал Мадрид един от основните фундаменти е вкарването на голове, по-точно на много голове . Допълнени с красив и атрактивен футбол. И това са причините милиони хора да се припознават като мадридисти, да го обичат до лудост и този отбор да е неразделна част от живота им. За съжаление при Бенитез досега не виждаме нито голове, нито атрактивен футбол. Дано нещата се подобрят . Миналата година след три кръга имахме три точки. Всички ни отписаха. После направихме 22 поредни победи и ни обявиха есента за шампиони. После помните как се обърнаха нещата. Оставам оптимист 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Ние от Януари месец не играем актрактивен футбол, а повечето мачове бяха под ръководството на Карло Анчелоти. Бенитес сега иска да се подобри защитата, но изглежда че от това страда пък нападението. Нито Реал Мадрид, нито Барселона са отбори, които се славят със защита. Както се казва, нека вкараме повече, отколкото ще допуснем. Това важи и за двата гранда. Аз обаче съм доволен, че при Бенитес почти не допускаме голове, а също така и положения. Убеден съм, че в атака ще изглеждаме по-добре занапред. Просто няма как такива футболисти да не се отпушат. Ще повторя написаното от Madridist, че миналия сезон се нагледахме на обрати. Първо стартирахме с едва 3 точки от първите 3 мача, впоследствие след 22 поредни победи всички ни гласяха за требъл и накрая останахме без трофей, макар и за първенството и за ШЛ да не ни достигна малко.
Другото, което е - има безброй доказателства, че при нов мениджър е винаги труден стартът. Много рядко тръват нагоре нещата в началото. Пресен пример - Барселона при Енрике тръгна нагоре чак след Нова година. Сега някой ще каже, че в първите мачове печелеха наред и не допускаха голове, но това по-скоро се дължеше на късмет. Играта им не бе никак убедителна и това си пролича след загубата от нас и впоследствие други слаби мачове, за да стане така, че ние да излезем на първото място. Челси при повторното назначаване на Моуриньо какво направиха миналата година? Останаха без трофей, но пък година по-късно спечелиха 2 такива, включително първенството.
Нека дадем шанс на Бенитес да ни покаже, че не трябва да го подценяваме. Наистина кариерата му върви надолу от няколко години, но си остава голям специалист. Има немалко големи трофеи. Печелил е и Ла Лига.
Другото, което е - има безброй доказателства, че при нов мениджър е винаги труден стартът. Много рядко тръват нагоре нещата в началото. Пресен пример - Барселона при Енрике тръгна нагоре чак след Нова година. Сега някой ще каже, че в първите мачове печелеха наред и не допускаха голове, но това по-скоро се дължеше на късмет. Играта им не бе никак убедителна и това си пролича след загубата от нас и впоследствие други слаби мачове, за да стане така, че ние да излезем на първото място. Челси при повторното назначаване на Моуриньо какво направиха миналата година? Останаха без трофей, но пък година по-късно спечелиха 2 такива, включително първенството.
Нека дадем шанс на Бенитес да ни покаже, че не трябва да го подценяваме. Наистина кариерата му върви надолу от няколко години, но си остава голям специалист. Има немалко големи трофеи. Печелил е и Ла Лига.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Liga BBVA: Спортинг Хихон - Реал Мадрид /23.08.15/ 21:30
ZinedineZidane написа:Тегаво 0-0 и първи оправдания от барманчето.
Не сме готови още, важното е, че не получихме гол и други от сорта.
Дано не съм прав, де, ама имам сериозни притеснения въобще за сезона, начело с Рафчо.
Не успях да гледам мача, но коментарът ми ще се изчерпи с това, което написах преди него...
Не знам колко е рано за генерални изводи, но просто не виждам как ще се върви напред с подобен треньор начело.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
с мухоморка като Бенитес няма какво да се очаква и с оглед другите отбори в ЛА Лига,помнете ми думата че тази трудно ще се доберем и до 4-място.
Да абсолютно съм сериозем в коментара си.
Уелсеца не знае къде е,Модрич -муден,бавен-слаб,Хесе-пълен неудачник,Иско-на тоя да му подарят една топка и да се върти в кръг по-цял ден.
Кристиано-светлия лъч в отбора винаги много надъхан,Кроос -тоя пич нещо му стана семейни проблеми ли има,конфликти в отбора с някого не знам.
Абе пълна трагедия сме.
Да абсолютно съм сериозем в коментара си.
Уелсеца не знае къде е,Модрич -муден,бавен-слаб,Хесе-пълен неудачник,Иско-на тоя да му подарят една топка и да се върти в кръг по-цял ден.
Кристиано-светлия лъч в отбора винаги много надъхан,Кроос -тоя пич нещо му стана семейни проблеми ли има,конфликти в отбора с някого не знам.
Абе пълна трагедия сме.
LEVSKI_FOREVER
Слаб мач това е ясно,но е много рано за изводи и обиди по адрес на Бенитез.
Иначе тези 22 победи какво сте ги хванали,аз не помня да са пораждали чак такива големи надежди за требъл и тн.
Иначе тези 22 победи какво сте ги хванали,аз не помня да са пораждали чак такива големи надежди за требъл и тн.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
sapio0o написа:
Наистина кариерата му върви надолу от няколко години, но си остава голям специалист.
Толкова голям, че скоро може да се заклещи във вратата на съблекалнята и да не може да излезе на терена

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]