Малага - Реал Мадрид - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Малага - Реал Мадрид - 0:1 FT

Мнениеот paceto » 19 мар 2014 13:05

Аз във вашият форум в една от теми ви споделих, че не е причината само в треньора ви.
Просто отбора ви вече започва да остарява лек по лек или поне ключовите ви играчи и за да не го пиша отново и да съм максимално точен в моето виждане ще го копна и тук.

paceto написа:Пичове мисля, че пропускате факта, че този отбор или по-точно състав поостаря малко.
Най-вече ключовите ви играчи като Пуйол, Шави, Иниеста и да речем Алвеш.

Първите трима бяха двигателят на отбора ви през златните ви години, а Пуйол вече и да иска няма как да играе на високо ниво и ето, че иска да напуска.
Следващият, който ще го последва е Шави, който направи наскоро 34 години и вероятно ще играе и другият сезон и ще се махне. Иниеста през май месец прави 30 години, а още от миналият сезон се забелязва спад във формата му, а този направо си личи от километри и сега с тази трагедия в семейството му хич не му е до футбол. Алвеш, който си е доста стабилен играч отзад ще направи и той през май 31 години, така че постепенно тези футболисти от това златно поколение започват да окапват както се казва.

Още миналата година се намекна за залязването на ерата на Барселона, но никой не го взема на сериозно и така, че започвайте да свиквате с подобни загуби и неспечелване на купи както си беше преди. Доста позабравихте какво е да си със сух сезон и сега ви е болно, но всичко си има край както се казва.

Няколко години вие бяхте хегемона в Европа, от миналата е Байерн, преди години беше Реал и т.н. и не може да сте постоянно на върха и в светлината на прожекторите :)

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 мар 2014 13:07

Аз говорех за Реал :Д ... и Анчелоти ...
Иначе за Барса си е така нормално е да има падение ...

Офтопик:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 мар 2014 13:10

То това за Анчелоти си е ясно дори като дойде аз лично споменавах няколко пъти, че не очаквам чудеса от него този сезон.
Надявах се поне за вземем купата на Испания, а то за момента имаме шанс за повече купи.

Следващият сезон според мен ще е доста по-силен като навлезе във форма и Бейл, който въпреки че не проведе никаква подготовка за който и да е отбор и няколко му контузии от както дойде се справя страхотно за момента.
Отбора ни е млад и е хубаво, че се мисли напред и взехме не малко играчи по на 22-23 години този сезон, а гледам сега че се целим в Морено от Севиля, който е дори на 21 години.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 мар 2014 13:13

Още от Моу тръгна подмладяването ...
Ще видим кво ще стане накрая на сезона : )
Изключително интересен и много важен ще е и жребият в петък ...

Офтопик:

Върни се в “Реал Мадрид”