Чудесна победа! Даже ми стана скучно накрая, реших да догледам мача в Турция и изтървах гола на Хунтелаар. Биваше Сан Икер да мине 1000 минути, но и това е уникално постижение. Повече от 10 мача футбол...
Влизаме със самочувствие на Калдерон. Ако там не тръгне нещо накриво в началото, като нищо ще ги отнесем и тях.
ШЛ| Шалке 04 - Реал Мадрид - 1:6 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: ШЛ| Шалке 04 - Реал Мадрид - 1:6 FT
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Страхотна игра отстрана на Реал. Помня в началото Анчелоти бе казал, че иска с 2-3 паса да се стига от едната до другата половина е определено го е постигнал. В момента Реал е по-добър от Байерн : ). Честита ви победа !

Силен мач на Реал. Пропуските в началото попречиха на Шалке да помисли за повече.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Какво да ви кажа? Заслужена победа, имате наистина силен отбор, треньорът изобщо няма смисъл да се коментира. Ще е празник за всички фенове, както и на неутралните зрители ако се срещнете на полуфинал или финал с баварската машина. Честно казано след златната топка за Роналдо бях насъбрал толкова негативизъм и ми идеше да зачеркна цялото уважение, което имах към този отбор и всичко, свързано с него. Но фактът, че никой от вас по време на мача или след него по никакъв начин не коментира нищо от нещата, които бях написъл преди двубоя ме накара да преосмисля доста неща. Така че успех за титлата в Испания, развивиайте отбора и мачкайте червено-сините приятелки!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Какво да ви кажа? Заслужена победа, имате наистина силен отбор, треньорът изобщо няма смисъл да се коментира. Ще е празник за всички фенове, както и на неутралните зрители ако се срещнете на полуфинал или финал с баварската машина. Честно казано след златната топка за Роналдо бях насъбрал толкова негативизъм и ми идеше да зачеркна цялото уважение, което имах към този отбор и всичко, свързано с него. Но фактът, че никой от вас по време на мача или след него по никакъв начин не коментира нищо от нещата, които бях написъл преди двубоя ме накара да преосмисля доста неща. Така че успех за титлата в Испания, развивиайте отбора и мачкайте червено-сините приятелки!
Ние лесно можем да прескочим тези негативни коментари, но недей да се изказваш така неподготвен...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- ZinedineZidane
- Контакти:
doktora25 написа:Какво да ви кажа? Заслужена победа, имате наистина силен отбор, треньорът изобщо няма смисъл да се коментира. Ще е празник за всички фенове, както и на неутралните зрители ако се срещнете на полуфинал или финал с баварската машина. Честно казано след златната топка за Роналдо бях насъбрал толкова негативизъм и ми идеше да зачеркна цялото уважение, което имах към този отбор и всичко, свързано с него. Но фактът, че никой от вас по време на мача или след него по никакъв начин не коментира нищо от нещата, които бях написъл преди двубоя ме накара да преосмисля доста неща. Така че успех за титлата в Испания, развивиайте отбора и мачкайте червено-сините приятелки!
Браво, за което! Много уважавам самокритични хора, които са готови да променят мнението си, да признаят грешка, да се извинят и пр. И благодарим за пожеланията!
В моментното състояние на отборите, наистина един мач между Реал и Байерн би могъл да се превърне в украшение. А и го няма Моуриньо с автобусните прийоми и един такъв сблъсък ще е на здраво надиграване.
Между другото, снощи си мислех как с един ход на Папа Карло се промени изцяло визията на отбора. Даже бих казал гениален ход. И това е Анхел Ди Мария. От играч, готвен за напускане; играч, нямащ място на терена с Бейл и Кристиано, Карло направи чудеса. Промени цялата схема, намери му място, което страшно му пасна. Не го лиши от възможността да атакува, когато има ситуация, в същото време си играе до двойката вътрешни халфове и отборът като цяло изглежда хем компактен, хем ултра офанзивен.
Така че, друже Доктор, много си прав за треньора.

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
А къде е мястото на Иско в отбора, Вили? Не мисля, че сме го взели да търка пейката и от време на време да се налага инцидентно да бележи. За момента Ди Мария и Иско не се различават особено в качествата си - и двамата се справят много добре. Разликата е, че испанецът иска да се доказва и има желание за игра, докато аржентинецът е готов да напусне...
Ето така виждам най-добрата единайсеторка на Реал в момента:
[center]Касияс
Карвахал - Рамос - Пепе - Марсело
Иско - Алонсо - Ди Мария
Бейл - Бензема - Роналдо
Смени: Иско/Модрич - Ди Мария/Ияраменди - Бейл/Хесе[/center]
[center]Касияс
Иско - Алонсо - Ди Мария
Бейл - Бензема - Роналдо
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:А къде е мястото на Иско в отбора, Вили? Не мисля, че сме го взели да търка пейката и от време на време да се налага инцидентно да бележи. За момента Ди Мария и Иско не се различават особено в качествата си - и двамата се справят много добре. Разликата е, че испанецът иска да се доказва и има желание за игра, докато аржентинецът е готов да напусне...
[center]Касияс
Иско - Алонсо - Ди Мария
Бейл - Бензема - Роналдо
Според мен Иско няма да се справи в ролята на Модрич,хърватина отнема много топки и умее да разпределя топката бързо,докато Иско се бави в повече.
Но съм съгласен,че играч като него не трябва да стои на пейката,обаче този състав който Карло избира работи страхотно до момента.
Ротации с Ди Мария са по-възможни.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Не бива едно съперничество извън футболният терен, а именно наградата Златна топка да ти променя изцяло мнението за даден отбор или играч ако щеш. Колкото до писанията ти в началото на темата не забравяй, че ти водеше спор или дискусия не знам как точно да го определя с фен на Атлетико Мадрид, а не с на Реал

РЕАЛ ПРЕГАЗИ ПРОКЛЯТИЕТО!
Някой може и да омаловажи триумфът на Реал, апелирайки към това, че Шалке не е хегемон в Европейските турнири. Няма да е справедливо. В негостоприемна Германия, Реал е губил в историята си от доста по-слаби отбори. Разликата сега е, че този състав на белите е несравним с отборите, страдали през 70-те, 80-те и 90-те години, при гостуванията по немските терени. Сегашният Мадрид е много по-добър, и то драстично. Такъв е във всички показатели. Физическата мощ вече не е силното оръжие на германците, то сега е в полза на Реал. Няма ги вече русите немски гиганти, мачкащи с физика в наказателното поле. Гигантите вече са брюнети и играят за Кралският клуб. Да се сравнява таланта м/у отборите на Реал и Шалке е немислимо, в тактически план, също е така. От няколко години Реал се изгражда около Роналдо като модел. Целта е отборът да тича като леопард и да хапе като тигър. Фотороботът за футболист на Реал- войник, с атлетична подготовка на десетобоец. Бейл е последният продукт на този био-войник.
Част от работата при изграждане на отбора бе свършена от Моуриньо, не може да се отрече. Разбирането му за футбола е такова, и това бе начина му да се бори с Барселона. Първоначално с камъни, а после вече с фини оръжия.Така, със солидна игра достигна до три полуфинала в ШЛ. Проблемът на полуфиналите бе именно треньорът. Неговият характер, егото му, 100-те войни които водеше едновременно в и извън клуба, генерираха нетърпимо напрежение в отбора и му пречеха да разкрие пълния си потенциал, да направи последната крачка. Но да се върнем към настоящето. Идването на Анчелоти беше ключово в няколко аспекта, но най вече защото ни позволи да видим как играе Реал в една спокойна и щастлива обстановка. Както се и очакваше, продуктивността когати си доволен и щастлив е много по-добра. Италианецът има и необходимият късмет в решителните моменти /прав е бил Наполеон, като е искал и избирал генералите му да са късметлии/. В този случай, контузията на Кедира го принуди да пробва различни варианти, за да стигне до това 4-3-3, с един прероден Модрич и Ди Мария в средата на терена. По един или друг начин, Кедира бе заменен на терена от по-добър футболист.
Анчелоти съумя да се адаптира към това с което разполага и в стил „Дел Боске“ направи леки промени, които за невъоръженото око може и да изглеждат случайно получили се. Успехът на един треньор, както и на режисьора в един филм, е играта да върви естествено и гладко, без да изглежда наложена отвън. Винаги има риск човек да помисли, че нещата се получават без да има сценарий, план за това „зад кадър“.
Сега е лесно да се каже, но Шалке започнаха доста весело мача, с изтеглена напред защита и с убеждението, че са готови за размяна на удари и контри с Реал. Голяма наивност...
до 10-тата минута, след няколко дълги паса в дълбочина, вече се чуваха скърцащите кръстове на немските защитници. До 20-тата минута резултата вече бе 0-2. Грешна тактика, това беше ясно. Поддадоха се на ентусиазма, на горещата си публика, на емоцията да играят за първи път срещу Реал. Може би, поглеждайки се в огледалото, се почувстваха като немски футболисти с вродената италианска хитрост /кралско синият екип на Шалке/- което е безгрешна комбинация.
Сега е лесно да се каже, но Шалке трябваше да излезнат подготвени като миньори, с каски на главата, готови да отворят минната галерия, внимавайки за експлозии от газ „гризу“. Готови да се изцапат и с единствена задача- да стигнат „живи“ в края на мача. Мачът не бе празник, така както си мислеха момчетата в синьо и бяло. Горките те...
За да се възстановят от психическата травма, играчите от Герзенкирхен трябва да си припомнят първите 5-минути в мача, когато спечели корнер и опита да Хьоведес опита да стреля с глава, а Матип успя да отнеметопка в защита от Роналдо. Това бяха моменти на лъжливо щастие, в които дори Боатенг пробва Касияс. Човекът с над 20-те татуировки повечце не се видя.
След 12 минути, Бензема вкара първия гол. Бейл проби до наказателното поле, комбинира с Кристиано, а португалецът, на позицията на пивот от хандбала /с гръб към вратата/ изненада защитата с пас с пета. Карим разбра какво ще стане още от началото на атаката и отбеляза с лекота, сякаш на детска игра.
Въпреки всичко, това не беше ключовият момент в мача, този който реши всичко до края. Той настъпи 1 минута по-късно, когато Шалке реагира бясно на полученият гол, Фарфан центрира, а защитниците пред Икер не бяха където трябва, последва удар на Дракслер от упор, на метър-два от голлинията... срещу който и да е вратар това е гол, и преди и сега. Въпреки това, Икер го спаси с незнайна част от тялото си, най-вероятно с някое перо от ангелските си крила. Спасяването, абсолютно необяснимо, тотално срина морала в немските редици. Немците разбраха, че не играят срещу хора, а срещу марсианци. Ако някой каже, че Икер е стар или пък нисък за вратар, трябва веднага да отиде да си прегледа очите и да си премери пулса...
След миг дойде и вторият гол. Бензема открадна топката на нещастния Сантана и я подаде на Бейл, който приближи наказателното поле с пушка, закачена на левият му хълбок. С всяка крачка към вратата на Шалке изглеждаше, че той зарежда патрон след патрон в нея, за ужас на преминаващите пешеходци в сини фланели. Пробива му бе достоен за Конан, с толкова мощ , но завършека бе изключителен: финт на горкия Сантана и удар с върха на пръстите, пълен с динамит.
Шалке се почувсваха замаяни, а все още бурята не бе започнала. До този момент, още не бе започнал да стреля Кристиано, истинска природна експлозия. В 30-тата минута удари греда, а в следващата минута, вратаря спря удяра му в последния миг. На почивката, ядът на Роналдо от себе си, най-вероятно е изпълнил цялата съблекалня на гостите. За негова радост много бързо след почивката той постигна целта си. Кристиано отбеляза след „бисиклета“ и след като уви на фльонга пазещия го Матип, този смелчага който му отне една топка в началото на мача. 7-цата отбеляза с удар с все сила, от душа... за да не пропусне целта.
5 минути по-късно отново отбеляза Бензема, присъстващ във всичко интересно и хубаво в мача, а то бе доста. Тръгна от крилото, размени пас с Кристиано и отбеляза. Взаимодействието между двамата бе толкова естествено, че не приличаха на съотборници, а по скоро на братя.
Междувременно, Фарман /вратарят на Шалке/ изживяваше личната си мелодрама. Ако не беше той, отборът му щеше да загуби с много повече. Без неговите спасявания, Кристиано вече щеше да е спечелил и следващата Златна Топка. Въпреки всичко, немецът продължаваше да получава голове. 5-ят го вкара Бейл след една много странна атака. Уелсецът изчака на място пас на Рамос на ръба на засадата, и след като го получи спринтира към вратата. Не разбрах какво стана, нито пък вратаря. А топката отново бе в мрежата.
Сантана, завърши ужасната си вечер правейки дузпа срещу Хесе. Съдията го хвана срам да я свири и си замълча. Не така направи Кристиано, според когото умрелият противник не се почита със свещ, а с голове. Затова вкара и 6-я гол, негов втори в мача. За гола му подаде Бензема /“благодаря ти, брат ми“/, финтира вратаря и го отпразнува като първия гол в кариерата си.
В добавеното време, от небето падна утешение за Шалке. Падна на десният крак на Хунтелаар, който с красиво воле прекъсна серията без гол на Икер. Хубав финал на една хубава история. Реал впечатлява света!
ХУАНМА ТРУЕБА,в.АС
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]