Реал Мадрид - Елче - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Елче |22/02/2014| ~17:00ч~
И сме отново на върха! VAMOS REAL! 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Елче |22/02/2014| ~17:00ч~
бана беше краткотраен,така трябва
Атлетико утре падат в ПАМПЛОНА !!!!!!

Атлетико утре падат в ПАМПЛОНА !!!!!!
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Re: Реал Мадрид - Елче - 3:0 FT
Имаш късмет, че е бил такъв, защото те бях подготвил за бан и на вторият ти ник.
Хубава победа за самочувствие преди важният мач срещу Шалке в сряда.
Страхотен гол на Бейл, който вероятно ще е гол на кръга.
Мората просто е в тотална дупка и това положение в края не знам как не го вкара, а е лошо че това не му е първият такъв пропуск.
Трябваше да подаде на Бейл, който чакаше сам но младока се полакоми с целта да вкара гол и не му подаде. Дори си мисля, че Бейл се ядоса за тази негова постъпка, а Мората дори не се извини затова, че не подаде.
Дано не съм прав, но според мен Мората на лято е пътник някъде под наем.
Иско вкара също много красив гол, а като цяло днес и трите бяха красиви.
Хубава победа за самочувствие преди важният мач срещу Шалке в сряда.
Страхотен гол на Бейл, който вероятно ще е гол на кръга.
Мората просто е в тотална дупка и това положение в края не знам как не го вкара, а е лошо че това не му е първият такъв пропуск.
Трябваше да подаде на Бейл, който чакаше сам но младока се полакоми с целта да вкара гол и не му подаде. Дори си мисля, че Бейл се ядоса за тази негова постъпка, а Мората дори не се извини затова, че не подаде.
Дано не съм прав, но според мен Мората на лято е пътник някъде под наем.
Иско вкара също много красив гол, а като цяло днес и трите бяха красиви.
Хубав мач и добра победа от страна на отбора. Головете бяха много красиви, като се радвам, че Ияра се отпуши и днес показа едно стабилно ниво, също така Бейл до гола беше малко скрит, но попадението беше... невероятно, Иско също вкара, общо взето в днешния мач вкараха хора, които "се нуждаеха" от тези голове, само малко ме е яд, че Мората не може да отбележи, но и неговото време ще дойде. Сега поне за малко сме на върха и ни предстои една от съдбоносните седмици в развитието на сезона, която трябва да изиграем на 120%, да покажем наистина колко силни сме, да победим и в двата мача срещу Шалке в сряда и срещу Атлетико в неделя, и всичко ще си дойде на мястото! iHALA MADRID!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Ехааа, като изключим издънката на Левски, всичко останало се нареди перфектно! Ияра направи доста добър мач, признавам му го. Най-сетне му се получаваха пасовете напред и играта му в дефанзивен план беше отлична. Голът на Бейл няма да го коментирам, направо човек може да настръхне. Радвам се, че Иско вкара, заслужаваше го, а и направи страхотно включване. Направи ми впечатление и добрата игра на Бензема, което е добре. Единственото разочарование днес беше Мората. Мисля, че трябва да го пуснем през лятото под наем.