В оптимистична нотка. Миналият сезон изиграхме също два слаби мача за начало, но взехме 1 (една) точка, докато сега поне сме с пълен актив.
И на мен не ми харесва подредбата, но все пак е много рано за критики към Анчелоти. Човекът със сигурност разбира играта повече от нас, така че малко търпение.
Бензема може да има слаби моментни изяви, но от 3 гола досега 2 са негови. В крайна сметка това се очаква от една 9-ка - голове. А и като се отпуши Роналдо, а той ще се отпуши, нещата може да станат различни. Много ме притеснява защитата, че там освен само 3-та централни, проблем възниква и на левия бек. Начо вчера го направиха луд за 20 минути и то Гранада. Не е готов да замести Марсело напълно. Оня на кичурите е ясен, че изчезва вече.
Най-много липсва Алонсо към момента...
Гранада - Реал Мадрид - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Гранада - Реал Мадрид - 0:1 FT
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Ми нали ако Йозил седне резерва, Рамос следващия мач ще излезе с две тениски, а съпругата на Вратаря ще захранва жълтите медии със средна скорост 17 думи в секунда
Да ви имам съблекалнята от звездолети... а и Роналдо е нацупен... ужас, ужас.

Да ви имам съблекалнята от звездолети... а и Роналдо е нацупен... ужас, ужас.
По-добре такива победи,отколкото 2 победи с 3+ гола разлика и издънка след тва.
Анчелоти знае как се прави
Анчелоти знае как се прави

[wrapimg=]http://metrouk2.files.wordpress.com/2012/05/article-1336909871271-130fb149000005dc-480197_466x310.jpg[/wrapimg]
Що бе, нали вие сте реал мадрид и такива победи са ви под достойнството... нали за това плюхте по Капело и Моуриньо??? 

ZinedineZidane написа:В оптимистична нотка. Миналият сезон изиграхме също два слаби мача за начало, но взехме 1 (една) точка, докато сега поне сме с пълен актив.
И на мен не ми харесва подредбата, но все пак е много рано за критики към Анчелоти. Човекът със сигурност разбира играта повече от нас, така че малко търпение.
Бензема може да има слаби моментни изяви, но от 3 гола досега 2 са негови. В крайна сметка това се очаква от една 9-ка - голове. А и като се отпуши Роналдо, а той ще се отпуши, нещата може да станат различни. Много ме притеснява защитата, че там освен само 3-та централни, проблем възниква и на левия бек. Начо вчера го направиха луд за 20 минути и то Гранада. Не е готов да замести Марсело напълно. Оня на кичурите е ясен, че изчезва вече.
Най-много липсва Алонсо към момента...
Бензема има два гола,но втория му е ..... по-скоро на Роналдо.На мен ми е черен пред очите.Йозил и Бензема са такива марди,че няма подобни.Направо ме вбесяват по време на мач.