Барселона – Реал Мадрид - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Барселона – Реал Мадрид - 2:2 FT

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2012 00:24

bru-baker написа:Значи съжалявам , ако обидя някой фен на Барса, ама не може на това да му се вика красива игра...... феновете на Барса с постоянните си упреци , че останалите отбори убиват играта, един път не си отвориха очите , за да видят , че няма по - голямо убийство от тези безмислени многобройни пасове, грозотия... имаха 2 полужения за гол , едното когато удариха греда към края (наистина хубава атака) и другото на Педро, иначе евала на Меси , но и Касиас не се озори много, много.Неможе да владееш топката 70-80% от мача , да имаш 2 - 3 положения чисти и да претендираш за красива игра. Реал сами са си виновни, това отпускане след отбелязване на гол се вижда още от началото на сезона.

Не знам дали Касияс се е "озорил много",ама на Валдес му свършиха вестниците,дето си ги беше купил за мача. ;)
Казваш,Барса имали 2-3 чисти положения.В този ред на мисли,колко имаха Реал?
Барселона дерт нямат за мача!Тези,дето трябваше да играят "красиво" и да търсят победата бяха Реал,ама нещо не им се получи!
И да не ми разправя един как Барселона щели да направят 2 хикса с Атлетико,пък Реал щял да бие наред,че ще падна от смях... ;)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 09 окт 2012 00:47

За Барселона също беше важен мача, защото при победа излизаха с 11 точки напред. Това личеше от коментарите в каталунския лагер. Виж какво казаха конкретно Тито и Шави преди срещата. Как тима на Барселона ще покаже най-доброто от себе си, но ще спечели трите точки.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2012 08:50

Madridist написа:За Барселона също беше важен мача, защото при победа излизаха с 11 точки напред. Това личеше от коментарите в каталунския лагер. Виж какво казаха конкретно Тито и Шави преди срещата. Как тима на Барселона ще покаже най-доброто от себе си, но ще спечели трите точки.

Не ме разбирай погрешно.Аз,всъщност,съм про-Реал.Но Реал с повечко бразилци в него.Реал,койтода се доближи до понятието "бял балет".
Този в момента,по скоро напомня за "бял снегорин"...

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 09 окт 2012 14:14

UNBEATABLE написа:
Madridist написа:Мисля, че цифрите са достатъчно красноречиви. През 2012 са играни 6 Класики - 2 победи за Барселона, 2 победи за Реал Мадрид , 2 равни, голова разлика 11:11. Абсолютно равенство. Също така, споделям мнението за Касийяс. Най-голямата легенда от настоящия ни отбор, човек заслужил с поведението си да бъде уважаван от всички, но все пак не могат да се пропуснат някои очевидни неща. Може би, наблюдавам най-слабия сезон на Касийяс в неговата кариера. Никакъв живец, никакво настроение, абсолютно неконцентриран в повечето мачове от началото на сезона. Вчера от три удара в неговата врата - два гола и греда. Всички повтаряме до безкрай за слабостите на тима при статичните положения. Ами ако изгледате много от допуснатите голове при статичните положения ще видите, че Касийяс носи своята вина. Спомнете си гола на Аякс през седмицата - абсолютно вратарски, или примерно в мача с Валенсия, където отново не разчете излизането си и се сблъска с Пепе и така стана изравнителния гол на прилепите, който ни костваше две точки. Както и да е, силно се надявам това да е моментна криза, в крайна сметка Касийяс не е робот и скоро да го видим в познатата форма ;)

Според мен Касийяс тоя сезон не варди изощбо за Реал Мадрид, а имам чувството, че го прави повече за Испания... това не мога да си обясня, а когато го казах ми викат, че съм плюел по единствената легенда останала в клуба... по никой не плюя, просто изказвам недоволство, че прави така :)

Ние така играем вече 8-9 години... :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Мнениеот UNBEATABLE » 09 окт 2012 18:00

tibidabo написа:
UNBEATABLE написа:
Madridist написа:Мисля, че цифрите са достатъчно красноречиви. През 2012 са играни 6 Класики - 2 победи за Барселона, 2 победи за Реал Мадрид , 2 равни, голова разлика 11:11. Абсолютно равенство. Също така, споделям мнението за Касийяс. Най-голямата легенда от настоящия ни отбор, човек заслужил с поведението си да бъде уважаван от всички, но все пак не могат да се пропуснат някои очевидни неща. Може би, наблюдавам най-слабия сезон на Касийяс в неговата кариера. Никакъв живец, никакво настроение, абсолютно неконцентриран в повечето мачове от началото на сезона. Вчера от три удара в неговата врата - два гола и греда. Всички повтаряме до безкрай за слабостите на тима при статичните положения. Ами ако изгледате много от допуснатите голове при статичните положения ще видите, че Касийяс носи своята вина. Спомнете си гола на Аякс през седмицата - абсолютно вратарски, или примерно в мача с Валенсия, където отново не разчете излизането си и се сблъска с Пепе и така стана изравнителния гол на прилепите, който ни костваше две точки. Както и да е, силно се надявам това да е моментна криза, в крайна сметка Касийяс не е робот и скоро да го видим в познатата форма ;)

Според мен Касийяс тоя сезон не варди изощбо за Реал Мадрид, а имам чувството, че го прави повече за Испания... това не мога да си обясня, а когато го казах ми викат, че съм плюел по единствената легенда останала в клуба... по никой не плюя, просто изказвам недоволство, че прави така :)

Ние така играем вече 8-9 години... :) :) :) :)

Нямам идея, как го търпите пък тоя Валдес... мале...

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 10 окт 2012 10:00

UNBEATABLE написа:Нямам идея, как го търпите пък тоя Валдес... мале...

Юноша . . . какво да го правиш! Гордост на шкколата. :mrgreen:

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 10 окт 2012 14:57

Stones.66 написа:
UNBEATABLE написа:Нямам идея, как го търпите пък тоя Валдес... мале...

Юноша . . . какво да го правиш! Гордост на шкколата. :mrgreen:

:lol: :lol:
Изображение
[rimg]http://prikachi.com/users/megan_fox/24m.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/46/3855046n.jpg[/rimg][rimg]http://www.prikachi.com/images/864/3854864z.jpg[/rimg]
KРАЛ КАРЛЕС :!:
[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”