Реал Мадрид - Ла Коруня - 5:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Ла Коруня - 5:1 FT

Мнениеот ihalamadrid » 01 окт 2012 13:28

paceto написа:
blue avalanche написа:
paceto написа:Не съм съгласен, че не е трябвало да се даде такава дузпа, защото си е има и трябва да се дава ако ще и да е 10:1.
Не може да делим ситуациите и да си избираме кога да е дава и кога не щом е има трябва да е даде, защото ако беше 1:1 щеше да говориш друго :lol:

Запомни си думите.Може да се наложи още на мача с Барселона да ти ги припомня. ;)

Аз никога няма да седна и да "рева" за нещо, което го има.
Уви в случаите с Барселона нещата не са до имане, а до симулации, неправилно дишане в наказателното поле и т.н. за което се дават нарушения или дузпи за тях.

На последният им мач в събота всички видяха за какво става дума и как си повеждат топките с ръце при, което падат след това голове и как се провокира играч от другият тим да бъде изгонен и то не при 1:2 или 0:2 за Барселона, а когато съперника води в резултата и наближават заключителните минути на мача.

Както и да е това не е тема на разговор сега, но за жалост след няколко дни ще бъде, само че в друга тема.
Дано допусна грешка в това свое виждане за предстоящият мач, но се съмнявам.

Много правилно Паце! :mrgreen: :roll:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Ла Коруня - 5:1 FT

Мнениеот rmfan5 » 01 окт 2012 14:27

И аз съм на мнението на paceto.
Ако ни бият честно с игра нищо няма да кажа ама ако пак им дадат някоя аванта.....
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”