Бенфика - Реал Мадрид 5:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Бенфика - Реал Мадрид 27.07, 21:00

Мнениеот paceto » 29 юли 2012 19:49

aguias написа:
UNBEATABLE написа:
aguias написа:Автора на темата да я затвори като изпише крайния резултат започвам да си мисля че някой го е срам от резултата ;) :lol: !! Все пак това е контрола споко в ШЛ ви чакат повече изненади :shock: !!

Изобщо не ни е срам, просто съм забравил :) А не знам, от къде това самочувствие, че като бихте резервите сте някакъв отбор... ? хах Дано се паднем в 1 група в ШЛ да те видим дали ще знаеш толкова много :))

Ако сте играли с резервите то Бенфика ви би с преостъпените :lol: който вкараха 3-от 5-гола а,самочувствието ми идва от безброй купи и победи над големи грандове и милионите привърженици от цял свят симпатизиращи на клуба!!

Ми вземи погледни състава на Реал и ще видиш с какви играчи играха.
За да говориш така означава, че не следиш изцяло отбора на Реал и не му знаеш играчите.
Едно 10-на човека от титулярите ги нямаше, а те са гръбнака на тима.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Re: Бенфика - Реал Мадрид 27.07, 21:00

Мнениеот aguias » 29 юли 2012 20:17

paceto написа:
Ми вземи погледни състава на Реал и ще видиш с какви играчи играха.
За да говориш така означава, че не следиш изцяло отбора на Реал и не му знаеш играчите.
Едно 10-на човека от титулярите ги нямаше, а те са гръбнака на тима.

Ти някога думата ''ЧЕСТ'' , чувал ли си я? Ми като ви са толкова слаби резервите защо участвахте в мача да си бяхте стояли в Мадрид при краля да ви пази:lol: :lol:
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Бенфика - Реал Мадрид 5:2 (FT)

Мнениеот paceto » 29 юли 2012 21:05

Честта е имате вие, че играхте с най-успешният отбор в света.
Никога няма да прекъснем почивката на играчите само заради някакъв си отбор като Бенфика и то за някакъв си турнир, който не носи нищо друго освен някаква купа.

Има си програма и схема по която да се подготвят играчите и всички те имаха нужда от почивка заради Евро 2012.

Вземи малко проумей какви ги пишеш, че ставаш смешен така и се излагаш.

Интересно ми е вие дали ще смеете да излезете с резервите срещу титулярите на Реал след като сте така отворени или ако стане това ще се постави рекорд в историята на резултатите.

Дали ще си толкова наперен ако ви срещнем с шампионският отбор на Реал и да видиш какво значи сила тогава?
Ако вас ви радва тази победа в мач без значение така да бъде, защото нас това не ни пречи и има къде и на какви победи в мачове да се радваме. ;)

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 29 юли 2012 21:16

paceto написа:След такъв коментар няма смисъл да продължавам да водя дискусия с подобна личност като тебе.
Ти му казваш бяло той ти вика не бе черно е.

Няма смисъл да си губя времето с теб.

Ти не казваш нищо, а само се оправдаваш твоето е монолог няма да ми липсваш ;) !!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 юли 2012 21:17

После промених мнението си ако можеш да видиш.

ПП : И вземи малко успокой топката, че гледам само провокираш в тази тема, а това е недопустимо.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 29 юли 2012 21:24

[quote="paceto"]Честта е имате вие, че играхте с най-успешният отбор в света.
Никога няма да прекъснем почивката на играчите само заради някакъв си отбор като Бенфика и то за някакъв си турнир, който не носи нищо друго освен някаква купа.

А трябваше защото резервите ви са със леки психични отклонения ,но и с тях ще е толкова нека дойде ШЛ ще разберем дотогава ще си четеш БЕНФИКА-РЕАЛ М - 5:2!!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 29 юли 2012 22:16

aguias написа:
paceto написа:Честта е имате вие, че играхте с най-успешният отбор в света.

А трябваше защото резервите ви са със леки психични отклонения ,но и с тях ще е толкова нека дойде ШЛ ще разберем дотогава ще си четеш БЕНФИКА-РЕАЛ М - 5:2!!

Момче Реал паднат ли се с това мизерно отборче Бенфика толкова бой ще яде че ще те е срам да отвориш гонг-а :oops:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 юли 2012 22:22

Мисля, че прекалено крайни взеха да стават нещата. Много излишни нерви и излишен спам за един приятелски мач. Архив на темата ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”