Второ, как може при гол съдията да спре играта... леле мале

Спирам да броя, че не мога повече... вече, ще го карам на съчинение...

Браво на Роналдо, щеше да изяде и тревата, ако се налагаше... прекрасно се връщаше и нападаше, не спираше да гони топката и да притиска съперника, поклон! Кака направи много хубав мач, един от най-добрите му откакто е в Реал, имаше шанс да се разпише, ако Игуаин не искаше да счупи гредата, а беше подал на Кака, който на празна врата едва ли щеше да сбърка... Игуаин добре се включи, единствената забележка я споменах по-нагоре! Кайехон... како да кажа повече, просто Кайехон, влиза и бележи феноменален гол, независимо дали е изведен или е минал 11 човека, той вкара ... и то по прекрасен начин! Йозил ме изуми, учудих се, че може да направи цяло полувреме на пълни обороти (явно Моу го е смъмрил на почивката)... Мисля, че срещу Роналдо имаше трета дузпа, ама карай...
Честита победа на всички мадридисти и вече идва много важен мач срещу Барса на Ноу Камп, да видим, какво ще направят нашите момчета...
HALA MADRID, my friends!
A, да, щях да забравя, много добро впечатление ми направи публиката на Бернабеу, как викаха имената на футболистите на Реал, след гола на Кайехон, особено неговото...