UNBEATABLE написа:А, да и спиранията...някой път наистина не може да я спре, но в повечето случеи го прави по повече от перфектен начин, но това една степен зависи от този, който му я подаде...Я си представи, че ти правя пас 30 метра с много голяма скорост... ще я спреш ли... кажете някой, който може...
Не мога да съм краен и да кажа че Роналдо е слаб,тъй като това не е вярно,но на мен начина му на игра не ми харесва като цяло.Не мога да кажа че и ми е противен ( както на някои),напротив,много ми е симпатичен като темперамент и заради това че се вижда че винаги се опитва да играе на MAX.
Даже си мисля че чисто технически това което се изисква да направи в много ситуации а той не го прави е заради това че винаги се опитва да прави нестандартни неща,но точно това не му харесвам.Не може в толкова важни мачове при положение че можеш да овладееш топката да дадеш малко спокойствие, ти да се правиш на голямата работа и да подаваш с петичка.След което губи топката, целия отбор отново трябва да се върне ( да си мори) а той да не си помръдва задника да гони.И на всичко от горе когато и не вкара толкова добри възможности за гол.......
И той това го прави във всеки мач,само че в други не личи толкова заради това че отборите са по-слаби и и заряда не е толкова голям,като цяло.Забележете на мач по колко топки губи Роналдо.Да не съм краен но си мисля че ще е с най-много загубени топки ( в процентно съотношение) спрямо това колко пъти е поемал топката.