Проблема е, че гледам А група, но такова полувреме като от "кралския" мач, не съм виждал, дори в мачове на Светкавица.
Смях се от сърце

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Владо_ЦСКА написа:Гледах Арсенал-Челси, от едно заведение.
Проблема е, че гледам А група, но такова полувреме като от "кралския" мач, не съм виждал, дори в мачове на Светкавица.
Смях се от сърце
sl321 написа:Владо_ЦСКА написа:Гледах Арсенал-Челси, от едно заведение.
Смях се от сърце
Това първия мач от Испания ли ти е който гледаш?
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
Владо_ЦСКА написа:Гледам футбол, непрекъснато![]()
От цял свят![]()
От Японски до Аржентински.
Проблема е, че цял ден, хора които срещаме, ни бъзикат, че сме били над 500 километра, да гледаме "наще смешни отбори" и сега се прибирам и гледам "най-богатите" и "най-добрите" какво жалко подобие на футбол показват.
Писнало ми е от толкова заблудени хора, които живеят с идеята "щом е с марка БГ, значи не струва" и "няма по-зле от нас"![]()
![]()
![]()
Трябва да уважаваме повече родното![]()
![]()
Владо_ЦСКА написа:Гледам футбол, непрекъснато![]()
От цял свят![]()
От Японски до Аржентински.
Проблема е, че цял ден, хора които срещаме, ни бъзикат, че сме били над 500 километра, да гледаме "наще смешни отбори" и сега се прибирам и гледам "най-богатите" и "най-добрите" какво жалко подобие на футбол показват.
Писнало ми е от толкова заблудени хора, които живеят с идеята "щом е с марка БГ, значи не струва" и "няма по-зле от нас"![]()
![]()
![]()
Трябва да уважаваме повече родното![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта